Welke brok?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nala&CharlieNala&Charlie

honden foto van Nala&Charlie

Ik ben mij eventjes aan het oriënteren op welke brok ik wil aanschaffen voor onze labrador pup, die we in mei verwachten. Dit zijn de merken waar ik nu tussen twijfel:

- Biofood
- Eukanuba
- Smolke
- Cavom
- Fokker

Ik zie door de bomen het bos niet meer. Iemand tips welke van deze te kiezen? Tips voor ander merk mogen ook.

Dank alvast ;-)

honden page profiel saskiasaskia 3 doggies

honden foto van saskia

Heb alleen ervaring met eukanuba. Veel ontlasting, wel een mooie en goede vacht maar dat heeft hij bij elke brok zowat. Vaak jeuk ( nog steeds dus we gaan een allergie test doen ). En hij stonk erg uit zijn bek. Verder geen ervaringen met die andere brokken. Wij gaan binnenkort wel orijen voeren. 
Krijg je geen Brokken mee van de fokker zelf? 
Succes alvast!

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

Beginnen met de brok die hij of zij ook bij de fokker krijgt. Dan langzaam overstappen. Ik heb verder niet veel verstand van merken, ik gebruik Royal Canin en daar ben ik heel tevreden over. 

honden page profiel saskiasaskia 3 doggies

honden foto van saskia

Voerwijzer.com

Hier kun je goede brokken vergelijken enzo.

honden page profiel Nala&CharlieNala&Charlie

honden foto van Nala&Charlie

" Heb alleen ervaring met eukanuba. Veel ontlasting, wel een mooie en goede vacht maar dat heeft hij bij elke brok zowat. Vaak jeuk ( nog steeds dus we gaan een allergie test doen ). En hij stonk erg uit zijn bek. Verder geen ervaringen met die andere brokken. Wij gaan binnenkort wel orijen voeren. Krijg je geen Brokken mee van de fokker zelf? Succes alvast! "

 Jawel, ik krijg een zakje brok mee. Maar wil graag even kijken of ik dat wil blijven geven of een andere brok. Royal Canin krijgen we mee begreep ik. Ik ben ook even aan het kijken naar prijs/kwaliteit. Dankjewel voor je antwoord :-)

honden page profiel Nala&CharlieNala&Charlie

honden foto van Nala&Charlie

" Beginnen met de brok die hij of zij ook bij de fokker krijgt. Dan langzaam overstappen. Ik heb verder niet veel verstand van merken, ik gebruik Royal Canin en daar ben ik heel tevreden over.  "

 Ja uiteraard sowieso geleidelijk overstappen als we veranderen :-)

honden page profiel Nala&CharlieNala&Charlie

honden foto van Nala&Charlie

" Voerwijzer.com

Hier kun je goede brokken vergelijken enzo. "

 


Oh handig! ;-)

honden page profiel JanineJanine 3 doggies

honden foto van Janine

Laat je niet te gek maken.

Toen wij onze labrador hadden, heb ik alles uitgeplozen wat goed was, wat slecht was, analyses etc en klauwen vol geld kwijt. Toch kreeg hij kanker en hebben we hebben op 8-jarige leeftijd in moeten laten slapen.

Hiermee wil ik niet zeggen dat het geen reet uitmaakt, maar een beetje balans.

Ik voer nu Puro. De een zal zeggen een slechte brok, de ander zegt een goede brok. Ik zeg een prima brok. Ze eten het alledrie, hebben goede ontlasting, zien er goed uit, prima op gewicht en hebben het graag. Plus prijs/kwaliteit is prima.

Volgende forumvraag: Wanneer beginnen met speuren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^