Reu verliefd op Reu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Guus2016Guus2016

Hoihoi,

Ik heb zelf een labradoodle reu van 3 jaar. Ik ga regelmatig met hem naar de bossen en dat gaat erg goed. Hij loopt goed los is sociaal naar honden toe maar na een paar keer snuffelen loopt hij altijd weer netjes met mij mee. Hij negeert mensen en hardlopers en loopt niet te ver vooruit. Hij is ook altijd bang om mij kwijt te raken en kijkt regelmatig achterom. Maar sinds gisteren is er iets veranderd. Wij hebben trouwens nog nooit iets vervelends mee gemaakt met een teefje of een loopse teef. Gisteren kwam ik aan het begin van de wandeling een hondje tegen, ik weet niet precies wat voor ras maar hij was ongeveer even groot als mijn hond. Ik loop altijd door als de honden even gesnuffeld hebben en mijn hond volgt dan naar enkele secondes. Maar hij bleef maar om die hond hangen, rondjes rennen en snuffelen. Hij kwam gewoon niet ook ik niet als ik heel veel verder liep, als ik hem riep. Ik ben hem toen gaan halen en heb hem aangelijnd. Nadat wij een heel stuk verder waren liet ik hem weer los, hij rent meteen terug naar achter met een grote vaart ik riep heel streng NEE en toen kwam die weer netjes mijn kant op, de volgende 30 minuten van de wandeling liep die alleen maar met zijn neus op de grond, nog een beetje aandacht voor mij maar eigenlijk alleen maar aan sporen aan het zoeken. Op een gegeven moment deed ie zoals altijd weer zijn snuit in de lucht en weer lekker met stokken spelen. Vandaag was ik weer in de bossen en we waren al ruim 1 uur aan het lopen totdat ik weer die hond tegenkwam op een andere plek. Ik was er al bang voor en ja hoor precies hetzelfde gedrag, wegrennen wanneer ik hem na een tijd vastgehouden weer neerzet. En toen kon ik hem weer gaan vangen. De laatste 30 minuten durfde ik hem ook niet meer los te laten omdat ie alleen maar met zijn neus op de grond zat en mij bijna omver trok. Als ik hem losliep ging die misschien wel opzoek naar die hond terwijl die al heel veel verder liep. Ik dacht gisteren aan een loopse teef maar het blijkt gewoon een reu te zijn. We komen wel 30 honden tegen in de bossen en met allemaal snuffelt of speelt die heel even en dan rent hij weer vrolijk naar mij toe. De vrouw was gelukkig heel aardig(het baasje van de hond) en zei dat ze misschien wel verliefd waren. De andere hond was ook wel aan het spelen maar die liep netjes met zijn baasje mee. Heeft iemand enig idee wat hier de oorzaak van kan zijn? Eigenlijk gaat het helemaal perfect totdat we die hond tegenkomen. Hem aanlijnen wanneer ik de hond aan zie komen kan natuurlijk maar dan hoef ik hem de rest van de wandeling niet meer los te laten ben ik bang en dat vind ik heel erg jammer. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt en het is ook niet echt iets voor hem omdat hij erg aanhankelijk is. Lang verhaal maar heeft iemand 1 idee hoe dit kan? Is die dan misschien verliefd ofzo?

Dankjewel!

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Liefde op het eerste gezichtlaughing

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Is het een volle reu?

Het kan dat hij die reu gewoon erg lekker vind ruiken. Miss ruikt die hond naar een loopse teef, miss is hij gecastreerd en vind jou hond dat prettig ruiken.

 

Verliefd vind ik een groot woord, het is de geur van die reu, wat jou hond kennelijk aantrekkelijk vind.

 

Mijn teefje, had een ontsteking aan haar........ volle reuen waren niet bij haar weg te slaan. die geur vonden ze erg opwindend.

honden page profiel Guus2016Guus2016

" Is het een volle reu?
Het kan dat hij die reu gewoon erg lekker vind ruiken. Miss ruikt die hond naar een loopse teef, miss is hij gecastreerd en vind jou hond dat prettig ruiken.
 
Verliefd vind ik een groot woord, het is de geur van die reu, wat jou hond kennelijk aantrekkelijk vind.
 
Mijn teefje, had een ontsteking aan haar........ volle reuen waren niet bij haar weg te slaan. die geur vonden ze erg opwindend. "

Hij is niet gecastereerd en dus een volle reu inderdaad.

honden page profiel Lola&JojoLola&Jojo 3 doggies

honden foto van Lola&Jojo

 

Misschien heeft jouw hond homoseksuele gevoelens, en ja ook in de natuur komt homoseksualiteit voor:

https://www.welingelichtekringen.nl/natuur-en-milieu/961422/in-het-dierenrijk-is-homoseksualiteit-doodnormaal.html

 

https://www.gaysite.nl/actueel/2019/05/documentaire-over-homoseksuele-dieren

 

Kees Moeliker heeft zelfs een Nobelprijs gekregen voor zijn onderzoek van de homosexuele necrofiele eend

 

https://youtu.be/dzANJnMQ0gI

 

 

 

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Mijn honden zijn allemaal pansexueel en zouden ook graag incest hebben. 

Gelukkig zijn allebei mijn mannen gecastreerd. 

Een hond is een hond en als hij hoog in z'n opwinding zit na spelen of door een goeie geur kan hij gaan rijden. Mijn hond Mace probeerde na elke wandeling op z'n vader Chewy te rijden. Niet omdat hij verlieft is op z'n vader maar Chewy ruikt blijkbaar fijn en Mace zit hoog in z'n bol omdat hij gewandeld heeft. Hij moet die stress kwijt en dat doet hij door te rijden. 

Ik leid Mace dan af door hem zijn lickimat suiter te geven zodat hij zijn stress kwijt kan door te likken. 

 

Je hond kan best verlieft zijn, ik geloof heilig dat twee van mijn honden verlieft op elkaar zijn. Maar dat die andere hond een goeie geur heeft lijkt me aannemelijker. 

 

 

 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik zou je aanraden om de volgende keer aan die eigenaren te vragen of ze wel vaker meemaken dat honden helemaal gek zijn van die geur.

Ik heb het zelfs met twee honden meegemaakt: oude Chico van 13-14 helemaal gek van zijn gecastreerde vriendinnetje. Toen kreeg ik Dobby en die was net zo gek op haar. Altijd met hun neuzen aan de achterkant geplakt. Dat hadden meer honden.

Zo ook met een hondje (reu) bij ons nieuwe huis. Het is een shih-tzu of boomer, maar Dobby wil er het liefst op rijden. Dat schijnt ook met meer honden een probleem te zijn.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Zelf denk ik dat de reu waar je hond op reageerde een gecastreerde reu was. Dat heeft op sommige in tacte reuen het effect van een hoogloopse teef. Is niet anders.

honden page profiel Guus2016Guus2016

" Ik zou je aanraden om de volgende keer aan die eigenaren te vragen of ze wel vaker meemaken dat honden helemaal gek zijn van die geur.Ik heb het zelfs met twee honden meegemaakt: oude Chico van 13-14 helemaal gek van zijn gecastreerde vriendinnetje. Toen kreeg ik Dobby en die was net zo gek op haar. Altijd met hun neuzen aan de achterkant geplakt. Dat hadden meer honden.Zo ook met een hondje (reu) bij ons nieuwe huis. Het is een shih-tzu of boomer, maar Dobby wil er het liefst op rijden. Dat schijnt ook met meer honden een probleem te zijn. "

Bedankt voor je reactie! Er was een andere hond die probeerde op die hond te rijden dus ik denk het wel...

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^