Lievelingshond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik hou van Maylo zoveel als ik van Ziko hield. Natuurlijk heb ik met Maylo een hechtere band dan met Ziko omdat Maylo 'mijn' hond is. Maar Ziko was zooo zachtaardig naar andere dieren.....zo lief....terwijl ik Maylo daar soms voor achter het behang kan plakken haha XD. 

 

Maar Eddy is bijv. Van mijn zus en ook van hem hou ik zielsveel, al is het niet mijn hond maar hij is een onderdeel van mijn leven. Maar ik hou wel van hem op een andere manier dan Maylo maar evenveel. 

 

Als ik ze dan beide tegelijkertijd zie dan wordt ik helemaal soft...de grote sullige en de kleine draak hp-heart

Ze hebben hun eigen lieve ik omdat ze uniek zijn. 

 

533878.jpg

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

" Nee. Ik probeer me wel eens voor te stellen dat ik er 1 of 2 weg zou moeten doen puur om dit te testen voor mezelf 
En ik kan dan geen keuze maken het idee alleen al kan me aan het huilen maken haha. 
 
Ik hou het meest van Chewy omdat als ik ergens ga liggen hij gelijk voor mijn buik gaat liggen, omdat hij super gestoord gaat doen als ik hem 1 commando geef omdat hij graag alle commando's die hij kent in 1x wil laten zien. 
 
Ik hou het meest van Leiah omdat ze altijd heel graag dingen met me wil delen ook al lust ik liever geen botjes enzo ik kan wel van heel dichtbij zeggen hoe mooi ik het vind en dat is ook goed. Ze wacht elke avond als de rest naar bed is omdat zij altijd nog een extra rondje alleen met mij moet lopen want ze is heel speciaal en bewaard haar laatste poep net zolang tot we samen alleen lopen. Super gezellig en intiem.
 
Ik hou het meest van Ayla omdat ze een mensen glimlach nadoet en dat er heel angstaanjagend uitziet maar zo super schattig en lief bedoeld is. Omdat ze een heks-b!tch is als je haar zo noemt gaat ze in speel attack modus en kan je uren met haar stoeien. 
 
Ik hou van Mace omdat Mace het meest van mij houd en al het andere in de wereld dat geluid maakt eerst een half uur haat en moet uitschelden. Omdat Mace houd van kussebekken als je zegt Mace zullen we kussebekken? Moet je je mond heel goed dichthouden anders tong je met een hond. Hij wast ook elke avond na zijn eten de bank een half uurtje. 
 
Kort samengevat elke hond is zoo anders en past weer op een ander plekje in je hart. Ik hou niet meer of minder van de een of van de ander. 
Ik hou van allemaal even veel op allemaal verschillende manieren  "

... Smelt hp-heart bedankt om je verhaal te delen! 

honden page profiel L.L.

honden foto van L.

" Ik hou van Maylo zoveel als ik van Ziko hield. Natuurlijk heb ik met Maylo een hechtere band dan met Ziko omdat Maylo 'mijn' hond is. Maar Ziko was zooo zachtaardig naar andere dieren.....zo lief....terwijl ik Maylo daar soms voor achter het behang kan plakken haha XD. 
 
Maar Eddy is bijv. Van mijn zus en ook van hem hou ik zielsveel, al is het niet mijn hond maar hij is een onderdeel van mijn leven. Maar ik hou wel van hem op een andere manier dan Maylo maar evenveel. 
 
Als ik ze dan beide tegelijkertijd zie dan wordt ik helemaal soft...de grote sullige en de kleine draak 
Ze hebben hun eigen lieve ik omdat ze uniek zijn. 
  "

Jij ook bedankt om even te delen hp-smile 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Tatoeage van je hond!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^