S nachts slapen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel InezInez

honden foto van Inez

Hoe slapen jullie hondjes?

Leggen jullie er een dekentje over of iets anders?

Mijn pupje ligt in haar mandje op een fleece dekentje maar ze is al een paar nachten heel onrustig als ik ze dan even bij mij neem dan kruipt ze heel dicht tegen mij aan. Maar leg haar dan wel terug zodat ze toch haar mandje gewoon word.

Nu ligt ze ook voor de verwarming. Zou ze het dan koud hebben?

Sorry voor de vele vragen ze is mijn eerste pupje 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik heb de eerste 3 weken naast mijn pup geslapen. En als zij liever tegen mij aan wilde kruipen dan mocht dat. Ze voelde zich nog niet veilig op haar nieuwe plekje, dus het is logisch dat ze graag tegen je aan liggen. Na 1 week ben ik haar in haar mandje gaan houden s nachts, toen was ze immers gewend aan de nieuwe omgeving. 

 

Nu slapen ze waar ze willen. Mijn beide honden hebben nog nooit in een bench gezeten en de pup heeft vanaf 3,5 maanden niet meer in de puppy ren gezeten, die hebben we toen afgebroken. 

 

Soms slapen ze op de bank, op het kleed, of n hun mand. En soms mag de oudste mee naar boven. Net wat ze wil. 

honden page profiel InezInez

honden foto van Inez

Oké dank je wel ???? dan weet ik hoe ik verder kan doen.

honden page profiel DagmarDagmar

2 beneden. Ze mogen niet in de zetel, dus slapen ze in de zetel ;) 

 

1 boven op mijn Kamer op een orthopedisch kussen. Hij krijgt een dekje om, is zo wat ouder en koude slaat op zijn rug. Ik slaap altijd met het raam open, dus de slaapkamer is altijd koud en het trekt er wat. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Hoe oud is je pup en hoe lang heb je hem?

 

Blijkbaar, heeft ze nog de behoefte aan warmte en veiligheid. Mijn hond sliep ook bij ons, is zich vanzelf gaan verplaatsen, naar ons voeteneinde, soms op de grond, kleedje en soms zelfs bij de voordeur beneden als ze het warm heeft.

Ik zou voor nu je pup lekker bij je laten, zolang ze dat nog nodig heeft

honden page profiel InezInez

honden foto van Inez

Ze is nu 4 maanden en morgen een weekje bij mij 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Jenna slaapt bijna altijd (ze heeft verschillende slaapplekken) bij mij op de slaapkamer op het oude orthopaedische bed van Lola mijn vorige hond. 

En onder een katoenen dekje ik heb de indruk dat ze dat prettig vindt want ze bromt altijd heel tevreden en gaat daarna lekker slapen nadat ik het over haar heen gelegd heb. 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Ziva heeft de hele benedenverdieping tot haar beschikking ‘s nachts. Woonkamer, gang en keuken, al is dat alles bij elkaar niet heel groot.

 

Ze ligt regelmatig in haar mand/bench, waar we een knus holletje van hebben gemaakt, op de bank, op het kleed of gewoon op het laminaat. Eigenlijk op alle oppervlakten dus, en ze maakt gebruik van al die opties.

Om dekentjes heeft ze nooit iets gegeven, ze krijgt het er al snel te warm van.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Mooi hondje inez succes 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Puck lag eerder altijd bij me in bed. Maar ze heeft er een handje van om in mn bed te pissen, me daar niet wakker voor te maken, of ze slaapt zo diep dat ze het niet in de gaten heeft.

Dus, nu ligt Puck op mijn oude kussen op de grond naast me. Dat vind ze ook wel prima. In de zomer ligt ze nooit op bed, vind ze te warm. Heel soms heeft ze geen zin om mee te gaan naar boven, dan blijft ze beneden slapen.

Volgende forumvraag: Pup piest binnen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^