Elke keer consult betalen bij het laten zetten van cytopoint?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RJRJ

Hallo allemaal,

 

Ik vraag mij af....

Is het normaal dat als je maandelijks cytopoint laat zetten dat je dan elke keer consult kosten betaald?

We willen binnenkort beginnen met immunotherapie maar als ik dan bij elke keer een beetje serum toedienen consultkosten moet gaan betalen dan is het wel echt een dure hobby en immunotherapie en cytopoint zijn al geen goedkope middelen....

 

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

in veel klinieken wordt de injectie door een paraveterinair (assistente) gegeven. je betaalt dan geen volledig consult.

 

doet de dierenarts het, dan is hij of zij er meestal ook niet zo lang mee bezig dat er een volledig consult wordt gerekend. dat zou maandelijks wel erg oplopen idd.

honden page profiel RJRJ

" in veel klinieken wordt de injectie door een paraveterinair (assistente) gegeven. je betaalt dan geen volledig consult.
 
doet de dierenarts het, dan is hij of zij er meestal ook niet zo lang mee bezig dat er een volledig consult wordt gerekend. dat zou maandelijks wel erg oplopen idd. "

Vind 25euro best veel....

 

Bij een andere kliniek gevraagd,

Daar betaal je de eerste keer 20 euro en de keren daarna niks meer aan consultkosten voor het zetten van de cytopoint als je het ook daar koopt en vaste klant/patient bent

Maar omdat ik daar dan alleen naartoe wil omdat de cytopoint verder na de eerste keer gratis is om te laten zetten doen ze dat liever niet....

Maar omdat sammy een super lieve dierenarts heeft bij onze huidige praktijk wil ik daar niet weg

Draait het dan om dierenwelzijn of om echt aan alles geld te verdienen?

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ik betaal geen consult, de consult hier is prijzig......maar heb nimmer een consult gehad voor het zetten van de cytopoint, en die geeft de dierenarts, ik maak een afspraak en Ogin krijgt ook het serum ingespoten, en wordt van top tot teen even onderzocht...geen consult hier....laatste keer eind januari is er even bloed afgenomen voor de schildklier, ook daar komen geen kosten van een consult bij....ik vraag altijd een factuur, dan weet ik exact wat ik betaal...geen consulten.   En ik maak alleen afspraken met een dierenarts, geen assistent, ook niet voor het zetten van injecties.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

RJ, bespreek dat met je dierenarts....als je steeds voor het zelfde komt rekenen ze geen consult hoor, ja de eerste keer en bij een ander geval....RJ, is dat je ervaring dat je iedere keer een consult betaald voor het zetten van de cytopoint ? Er zijn artsen die het zetten van de spuit daarvoor rekenen ongeveer tien euro, dat mogen ze rekenen en dat is dan geen consult...consult is hier gauw 55 euro....en hoeveel keer ga je dan ? 

honden page profiel RJRJ

" RJ, bespreek dat met je dierenarts....als je steeds voor het zelfde komt rekenen ze geen consult hoor, ja de eerste keer en bij een ander geval....RJ, is dat je ervaring dat je iedere keer een consult betaald voor het zetten van de cytopoint ? Er zijn artsen die het zetten van de spuit daarvoor rekenen ongeveer tien euro, dat mogen ze rekenen en dat is dan geen consult...consult is hier gauw 55 euro....en hoeveel keer ga je dan ?  "

Cytopoint is  eens per maand,

Ik zal het morgen vragen als de dierenarts mij belt voor de uitslag van het uitgebreide bloedonderzoek....

ze is daar ook maar in loondienst dus ik weet niet of ze wat voor mij kan betekenen hierin....

honden page profiel RJRJ

Een paravetinair mag het ook zetten,zo doen ze dat in de andere kliniek ook dan betaal je alleen de eerste keer....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Niet bij mij, altijd een arts en liefst dezelfde en die krijg ik ook.....even een andere arts gehad omdat deze met zwangerschapsverlof was, maar dan ook altijd een arts, ik kom van ver, en hier wordt niet alleen de cytopoint gegeven....consult betaal ik nooit. Heb een abonnement, hahahaha...zijn ook al een keer fotoos gemaakt, ook daar voor hoefde ik geen consult te betalen.

Volgende forumvraag: Medipetfood pancreas
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^