Pup eruit halen of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DanielleDanielle

Onze pup hebben we u 10 dagen bij ons en hij slaapt vanaf het begin in onze slaapkamer in de bench. Dit gaan we nog afbouwen. We gaan er gemiddeld 2x per nacht uit om zijn behoeften te laten doen. Dat doen we op het moment dat hij zich meldt door te piepen. De laatste tijd is het volgende aan de gang. Als hij 's nachts piept, doe ik zijn bench open. Normaal loopt hij er dan uit en til ik hem tot we buiten zijn. De laatste tijd blijft hij in de bench liggen, en lijkt hij helemaal geen zin te hebben om eruit te gaan. Ondanks dat hij piepte. Ik heb hem een paar keer toch eruit getild, en hij deed vervolgens gewoon zijn behoeften. Maar ik vind het wel verwarrend, want als hij echt zou moeten plassen of poepen dan wilt hij toch graag de bench uit, lijkt mij? Ik twijfel daardoor soms of ik hem dan in zijn bench moeten laten, of dat ik hem er toch gewoon uit moet tillen. Wat is jullie advies? Herkennen jullie dit? 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou de tijden dan wat gaan verplaatsen. Beginnen met een kwartier of een half uur langer wachten en zo bouw je het plassen s nachts af tot ie het goed kan ophouden s nachts.

Maar ook dan zul je er misschien wel eens een keer uit moeten.

 

Puck is bijna 9 jaar, voor haar moet ik er in de nacht ook wel eens een enkele keer uit.

Ze slaapt bij me op de kamer en maakt me dan gewoon wakker door hen en weer te lopen of te piepen.

Volgende forumvraag: Even mijn ei kwijt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^