Gedragstherapeut Kahlúa

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

" Klopt. Alleen is het dichtbijzijnde schapen drijven in Didam, wat voor mij ruim 2 uur rijden is. Bordercollies drijven heel anders en verschillende plekken benaderd, maar ze willen geen HH. Behoefte eraan heeft ze zeker, dat zit in haar. Maar het is inderdaad 'erger' geworden. "

Nee, zoek Joke van Leeuwen maar eens op (Bikseland), die zit in de omgeving Linschoten en kan je op weg helpen.  Als Pijnacker te doen is, kun je daar ook terecht, en er zijn meer plekken.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Nee, zoek Joke van Leeuwen maar eens op (Bikseland), die zit in de omgeving Linschoten en kan je op weg helpen.  Als Pijnacker te doen is, kun je daar ook terecht, en er zijn meer plekken. "

Pijnacker en Linschoten zijn beide meer dan 1,5 u rijden. Maar.. Ik ben eigenlijk ook niet van plan met haar te gaan drijven nu. Ja, ze heeft er behoefte aan, maar ik doe al zó veel met haar, waarin ze ook goed haar behoeften kwijt kan :) ik heb helemaal niet het idee dat ze gek wordt van de energie. Ik train nu 4 a 5 keer per week met beide honden (maandag hoopers met Kahlúa, woensdag en zaterdag IGP met Willow, zondag speuren met Kahlúa en Willow, en geregeld gaan we nog op dinsdag avond naar het trainingsveld. Ik vind dat genoeg :) 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

dit topic is opgeschoond

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: handstand plassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^