Kruising chi- dwergkeesje of vlinderhondje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

 

www.hondenpage.comHoi allemaal

hoe ouder Selly wordt hoe meer ik me begin af te vragen of Selly wel een kruising is van een dwergkeesje (er zit wel een chihuahua in haar) ik heb steeds meer het gevoel dat ze gekruist is met een vlinder hondje.. ze komt van een boerderij maar de vorige eigenaar heeft duidelijk gezegd dat ze gekruist is met een dwergkeesje. Ze liet ook een foto zien van de vader maar ja een foto kun je zo van internet plukken. Ze heeft ook het karakter van een vlinderhondje heb ik ontdekt. Verder blijft het een schatje en wat het ook is ze blijft mijn alles. Ik vind vlinderhondjes ook hele lieve en mooie hondjes maar ik moest dit even kwijt! 

 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Mooi hondje succes ermee hp-thumbsup

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Als Selly maar gezond en lief is, dat is het belangrijkste.....

Bij kruisingen is het (met name) nooit zeker wie de vader is.

Ik vind het een leuk hondje om te zien hoor. Veel plezier ermee.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Ben het met je eens, vlinderhondje zie ik er ook in. Mooie hond

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

529930.jpg529929.jpgBedankt voor jullie reacties! Gezond is ze en lief ook! Dat is het belangrijkste inderdaad :)

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Een leuk hondje al twijfel ik of er vlinderhondje inzit. Ik zat laatst bij de da toevallig met een baasje met een kruising chihuahua x vlinderhondje in de wachtkamer. Het hondje was groter dan een chihuahua en had zeker grotere oren als jouw hondje. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Zie er eerlijk heeft vrij weinig vlinderhondje in zitten.. Vooral héél veel chihuahua in ieder geval. Wij hebben een kruising Chihuahua keeshondje en zij ziet er toch wel meer keeshond achtig uit. 

 

Ik neem aan dat beide ouders geen stamboom hebben? In dat geval spreek je niet van een kruising waar maar 2 rassen inzitten, er kunnen er net zo goed 10 in zitten :) 

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

Selly:529936.jpg

Dit is vader is me gezegd:529934.jpg

www.hondenpage.com Di" Zie er eerlijk heeft vrij weinig vlinderhondje in zitten.. Vooral héél veel chihuahua in ieder geval. Wij hebben een kruising Chihuahua keeshondje en zij ziet er toch wel meer keeshond achtig uit. 
 
Ik neem aan dat beide ouders geen stamboom hebben? In dat geval spreek je niet van een kruising waar maar 2 rassen inzitten, er kunnen er net zo goed 10 in zitten :-)  "

Ah oke! Ouders hebben inderdaad geen stamboom! De moeder heb ik wel gezien en was een kortharige witte chihuahua. :) maar goed wat ze ook is ze is gewoon onze mooie lieve sociale Selly :)

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

Ah" Een leuk hondje al twijfel ik of er vlinderhondje inzit. Ik zat laatst bij de da toevallig met een baasje met een kruising chihuahua x vlinderhondje in de wachtkamer. Het hondje was groter dan een chihuahua en had zeker grotere oren als jouw hondje.  "

Ah oke! Ja Selly is wel echt klein en ze weegt nu met 7 maand 2.6 kilo! ze heeft haar groeispurtje al gehad toen ze 4 maand was ongeveer! 

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

529938.jpg

<3

honden page profiel NaomiNaomi 3 doggies

honden foto van Naomi

Ik kan het eigenlik wel geloven qua uiterlijk.

 

Als je het echt wil weten kun je een DNA test laten doen. Heb ik bij mijn Spanjaardjes ook laten doen, en wacht nog op de uitslag van de tweede. (Spannend!! hp-shiny)

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik denk dat, als dit de foto is die de fokker heeft gestuurt, wel de vader is hoor.. het is ook weer niet zo'n prachtige foto die van internet is geplukt haha. 

honden page profiel laura laura

honden foto van laura

" Ik denk dat, als dit de foto is die de fokker heeft gestuurt, wel de vader is hoor.. het is ook weer niet zo'n prachtige foto die van internet is geplukt haha.  "

Daar heb je gelijk in! Het is wel een realistische foto

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik vind ze vooral op chi lijken

Volgende forumvraag: Wat voor ras?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^