Foute bereiding medicatie epilepsie?Uitslag gekend

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate

Nog even een update: vorige dinsdag 3/12 belde de apotheker mij om te laten weten dat hij de helft van het eerder afgesproken bedrag wilde betalen. Ik ging daar niet mee akkoord en hij beloofde ten laatste 10/12 terug contact op te nemen. Omdat ik niks hoorde, stuurde ik hem vanmorgen een berichtje dat ik het spijtig vond dat hij zich niet aan zijn woord hield en dat ik mij nu niet langer aan het lijntje zou laten houden. Kreeg ik als antwoord terug dat de envelop klaar lag en dat hij hem zelfs vanmiddag wilde brengen. Hoe toevallig. Ik heb geantwoord dat dat kon maar natuurlijk heb ik niemand gezien. 

Ik zit niet om dat geld verlegen maar het gaat mij om het principe: hij is zwaar in de fout gegaan en toch denkt hij mij nog een beetje voor de gek te kunnen houden. Je moet toch durven...hp-frusty

Morgen maak ik een afspraak bij het juridisch loket al ben ik een beetje ongerust voor vriendjespolitiek. Die apotheker is hier gekend, de apotheek ging van vader op zoon...afin je kent dat wel. Wordt vervolgd. 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Schandalig hoe zulke mensen omgaan met een ander. Inderdaad jou aan het lijntje houden terwijl jij al genoeg ellende hebt gehad van dit hele voorval. Gewoon glashard liegen tegen je. 
Vriendjespolitiek aan de kant van een jurist bedoel je? Dat wel erg zijn als dat gebeurt. 

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

En enveloppen met baar geld vind ik ook niet echt 'done'... 

honden page profiel RenateRenate

Een half uurtje geleden kreeg ik telefoon van de apotheker, hij is langs geweest en de minnelijke schikking is dan toch eindelijk een feit. Ik heb gezegd dat het voor mij nu afgehandeld is en dat er verder geen namen meer zullen genoemd worden. Alleen spijtig dat de verantwoordelijke die de stagiaire moest begeleiden, nog altijd niet gelooft dat er een fout gebeurd is en een tegenexpertise wil. Van mij mag dat, ik verwacht niet dat hier een ander resultaat zal uit komen. Maar de "baas" van de apotheek ziet hier het nut niet van in en wil ook liefst dat het hier ophoudt. 

honden page profiel RenateRenate

" En enveloppen met baar geld vind ik ook niet echt 'done'...  "

Het gaat via zijn verzekering, ik heb ook een papier getekend.

honden page profiel RenateRenate

" Schandalig hoe zulke mensen omgaan met een ander. Inderdaad jou aan het lijntje houden terwijl jij al genoeg ellende hebt gehad van dit hele voorval. Gewoon glashard liegen tegen je. Vriendjespolitiek aan de kant van een jurist bedoel je? Dat wel erg zijn als dat gebeurt.  "

Ik vertrouw niks of niemand meer. Maar gelukkig hoeft het nu niet, we hebben het dan op de valreep toch kunnen regelen. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bultjes tong
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^