Met welk ras wordt jouw hond verward?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IgloIglo

" Leuk topic!
Kim blijft verward worden met een stabij, om de een of andere vreemde reden. Ik zou zelf niet echt iets anders dan border collie verzinnen.

(wel oude foto) "

Haha mijn moeder denkt ook altijd bij elke zwart witte hond die ze ziet: dat is een stabij. 
(En ziet ze een keer een stabij dan is het opeens een border collie) En het erge is dat ik zelf twee border collies heb gehad, en alsnog herkent ze ze niet op straat haha. Sommige mensen hebben daar 0,0 gevoel voor. 

Ik heb nu een labrador en dat is denk ik het meest makkelijk herkenbare ras die er is. Al zijn er alsnog mensen die er een golden retriever in zien undecided Of ze denken dat ze een kruising is. Ze komt uit werklijnen en is wat smaller en hoger op de poten dan de gemiddelde lab. 

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

" Haha mijn moeder denkt ook altijd bij elke zwart witte hond die ze ziet: dat is een stabij. (En ziet ze een keer een stabij dan is het opeens een border collie) En het erge is dat ik zelf twee border collies heb gehad, en alsnog herkent ze ze niet op straat haha. Sommige mensen hebben daar 0,0 gevoel voor. 
Ik heb nu een labrador en dat is denk ik het meest makkelijk herkenbare ras die er is. Al zijn er alsnog mensen die er een golden retriever in zien  Of ze denken dat ze een kruising is. Ze komt uit werklijnen en is wat smaller en hoger op de poten dan de gemiddelde lab.  "

Hahahah ja herkenbaar. Het enige hier is dat onze hond inderdaad wat kleiner is dan de meeste in Nederland gefokte border collies, dus dat is waarschijnlijk de reden. Tot ze een jaar of 14,15 was dachten mensen ook nog regelmatig dat ze een heel jonge hond was hahah. Maar het laatste jaar is ze heel grijs en oud geworden en nu denkt helaas niemand dat meer.

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Veel mensen denken dat Luna een golden retriever is, "want ze is toch blond?" hp-frusty 100% labrador!

honden foto van Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira

" Veel mensen denken dat Luna een golden retriever is, "want ze is toch blond?"  100% labrador! "

Herkenbaar de zwarte flatcoated retriever van mijn ouders wordt ook voor labrador aangezien, ze is toch echt een stuk hoger en veel slanker dan een labrador.

539393.jpg

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Kees' 4tal in winter
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^