52 weeks of Willow. Week 39

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ik vind haar zo mooi he! Heel mooi type ook, in geslacht. 

Dat worden zo'n mooie pupjes icm Treskor hp-hearttongue-out

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Ik vind haar zo mooi he! Heel mooi type ook, in geslacht. 
Dat worden zo'n mooie pupjes icm Treskor  "

Haha dankjewel!  wie weet! Ik ben nogsteeds erg aan het twijfelen, maar heb nog een paar jaar om erover na te denken. Wil er sowieso graag igp 1 en wie weet 2 opzetten hp-shiny 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Haha dankjewel!  wie weet! Ik ben nogsteeds erg aan het twijfelen, maar heb nog een paar jaar om erover na te denken. Wil er sowieso graag igp 1 en wie weet 2 opzetten   "

Oeh zijn er misschien fokplannen?

 

Ze is echt prachtig, maar lijkt helemaal geen 9 maandenhp-angel

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Natuurlijk die optie open houden! 

De looks heeft ze al, qua karakter lijkt ze me ook heerlijk uit te groeien. Nu even zelf de sport leren kennen zodat je daar ook weet wat je in wil en dan kijken of ze daar een aanvulling kan in zijn. Lijkt me een haalbaar traject! 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Oeh zijn er misschien fokplannen?
 
Ze is echt prachtig, maar lijkt helemaal geen 9 maanden "

Héél misschien. Ben het nog aan het overwegen. Het is een super lijn, vooral het lage inteeltpercentage. De fokker vroeg het te overwegen dus ik ben me er langzaam in aan het verdiepen. Maar heb nog helemaal niets besloten. Laat haar eerst maar lekker uitgroeien. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Natuurlijk die optie open houden! 
De looks heeft ze al, qua karakter lijkt ze me ook heerlijk uit te groeien. Nu even zelf de sport leren kennen zodat je daar ook weet wat je in wil en dan kijken of ze daar een aanvulling kan in zijn. Lijkt me een haalbaar traject!  "

Bedankt, nogmaals hp-heart  ja ook in de sport ben ik nog hartstikke nieuw natuurlijk. Ik heb nog een hele tijd om erover na te denken maar ik hou de optie absoluut open! 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

En wat is ze ineens groot en mooi,ik vond haar vanaf pup al mooi,pittig dametje waar je af en toe je handen aan vol heb maar die zijn ook het leukst.smile

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ze is echt prachtig uitgegroeidhp-heart

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Vorige week zijn we een weekend weg geweest. De eerste 'vakantie' voor Willow. Lekker naar de Veluwe in een leuk huisje.


Auto rijden vindt ze gelukkig erg leuk, alleen begon het onderweg extreem hard te hagelen. Zo hard dat ik mijn auto naast de weg moest parkeren. Daar was ze wel van onder de indruk.


In het huisje aangekomen moest alles verkend worden natuurlijk. Ik liet ze lekker hun gang gaan, nadat ik ze een kort rondje had uitgelaten. Kahlúa accepteert de nieuwe situatie meteen en ging lekker liggen slapen. Willow had wat meer moeite met de verandering en kreeg geen rust in haar koppie. Heb haar aangelijnd en haar op de bank naast me gezet. Toen kalmeerde ze wat.

Ook de avonden ging het goed. De honden mochten bij mij, wat Willow geweldig vond. Ze heeft de hele nacht tegen me aangelegen (Kahlúa ook)


We hebben heerlijk gewandeld, en verder hebben we niets gedaan. Niet getraind, geen snuffel spelletjes, niks. Gewoon een ontspannen weekend (met veel te veel kilometers, dat wel) maar de nieuwe plek gaf prikkels genoeg.


Vanaf morgen mogen we weer trainen! En ik kan echt niet wachten. Eindelijk kan ze weer wat stoom afblazen, en gaan haar scherpe randjes er weer af. Het spel hebben we genoeg getraind, maar het pakwerk is natuurlijk wat ze het leukste vindt.


Verder wandel ik nu weer veel apart met haar in het bos. Met Kahlúa of een andere hond samen, is los lopen niet te doen. Ze heeft dan zo veel zelfvertrouwen dat ze gerust 10 minuten weg kan blijven. En intussen hoor ik haar tetterend achter een beest aan gaan. Dus nu al een aantal maanden aangelijnd wandelen met 2 honden. En wandelt ze sinds vorige week los, als we alleen lopen. Dit gaat heel goed. Ik geef haar genoeg leuke opdrachten, verstop stiekem haar speeltje als ze even niet op let en laat het haar zoeken, verstop snoepjes, mezelf etc. Ik geef haar nog geen ruimte, zodra ze naar mijn zin te ver is (5 meter) wordt ze terug geroepen. Gisteren dacht ik dat ik haar wel wat meer vrijheid kon geven, en dan is ze ook gewoon weg.


Verder gaat het goed met deze hypere dame. Ze is druk druk druk, dat is nog niet veranderd, maar ze blijft leuk, en is ontzettend lief en grappig.


Wat foto's van de afgelopen week:

 

535715.jpg535711.jpg535712.jpg535714.jpg535713.jpg

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Wat een mooie update Pascale! Wat fijn dat je weer aan het trainen kunt! Wij mogen zaterdag ook weer, ik heb er zo veel zin in!

 

O, als Willow uitgegroeid is en volwassen geworden, dan wordt het echt zó’n fantastische hond! Als ze nét dat beetje rust gevonden heeft...

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Wat gaat de tijd snel....je hebt er je handen vol aan gehad en soms nog maar de energie dat je er in stopt dat krijg je later dubbel en dwars terug. Genieten doe je ook van je mooi karaktervol dametje,fijn om te lezen.

Je hebt een mooi duo,lekker weer gaan trainen,fijn!

pagina 10 van 10 12 3 4 5 6 7 8 9 10
Volgende forumvraag: Onzichtbare omheining hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^