Willow

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ik vind haar zo mooi he! Heel mooi type ook, in geslacht. 

Dat worden zo'n mooie pupjes icm Treskor hp-hearttongue-out

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Ik vind haar zo mooi he! Heel mooi type ook, in geslacht. 
Dat worden zo'n mooie pupjes icm Treskor  "

Haha dankjewel!  wie weet! Ik ben nogsteeds erg aan het twijfelen, maar heb nog een paar jaar om erover na te denken. Wil er sowieso graag igp 1 en wie weet 2 opzetten hp-shiny 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Haha dankjewel!  wie weet! Ik ben nogsteeds erg aan het twijfelen, maar heb nog een paar jaar om erover na te denken. Wil er sowieso graag igp 1 en wie weet 2 opzetten   "

Oeh zijn er misschien fokplannen?

 

Ze is echt prachtig, maar lijkt helemaal geen 9 maandenhp-angel

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Natuurlijk die optie open houden! 

De looks heeft ze al, qua karakter lijkt ze me ook heerlijk uit te groeien. Nu even zelf de sport leren kennen zodat je daar ook weet wat je in wil en dan kijken of ze daar een aanvulling kan in zijn. Lijkt me een haalbaar traject! 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Oeh zijn er misschien fokplannen?
 
Ze is echt prachtig, maar lijkt helemaal geen 9 maanden "

Héél misschien. Ben het nog aan het overwegen. Het is een super lijn, vooral het lage inteeltpercentage. De fokker vroeg het te overwegen dus ik ben me er langzaam in aan het verdiepen. Maar heb nog helemaal niets besloten. Laat haar eerst maar lekker uitgroeien. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Natuurlijk die optie open houden! 
De looks heeft ze al, qua karakter lijkt ze me ook heerlijk uit te groeien. Nu even zelf de sport leren kennen zodat je daar ook weet wat je in wil en dan kijken of ze daar een aanvulling kan in zijn. Lijkt me een haalbaar traject!  "

Bedankt, nogmaals hp-heart  ja ook in de sport ben ik nog hartstikke nieuw natuurlijk. Ik heb nog een hele tijd om erover na te denken maar ik hou de optie absoluut open! 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

En wat is ze ineens groot en mooi,ik vond haar vanaf pup al mooi,pittig dametje waar je af en toe je handen aan vol heb maar die zijn ook het leukst.smile

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ze is echt prachtig uitgegroeidhp-heart

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Vorige week zijn we een weekend weg geweest. De eerste 'vakantie' voor Willow. Lekker naar de Veluwe in een leuk huisje.


Auto rijden vindt ze gelukkig erg leuk, alleen begon het onderweg extreem hard te hagelen. Zo hard dat ik mijn auto naast de weg moest parkeren. Daar was ze wel van onder de indruk.


In het huisje aangekomen moest alles verkend worden natuurlijk. Ik liet ze lekker hun gang gaan, nadat ik ze een kort rondje had uitgelaten. Kahlúa accepteert de nieuwe situatie meteen en ging lekker liggen slapen. Willow had wat meer moeite met de verandering en kreeg geen rust in haar koppie. Heb haar aangelijnd en haar op de bank naast me gezet. Toen kalmeerde ze wat.

Ook de avonden ging het goed. De honden mochten bij mij, wat Willow geweldig vond. Ze heeft de hele nacht tegen me aangelegen (Kahlúa ook)


We hebben heerlijk gewandeld, en verder hebben we niets gedaan. Niet getraind, geen snuffel spelletjes, niks. Gewoon een ontspannen weekend (met veel te veel kilometers, dat wel) maar de nieuwe plek gaf prikkels genoeg.


Vanaf morgen mogen we weer trainen! En ik kan echt niet wachten. Eindelijk kan ze weer wat stoom afblazen, en gaan haar scherpe randjes er weer af. Het spel hebben we genoeg getraind, maar het pakwerk is natuurlijk wat ze het leukste vindt.


Verder wandel ik nu weer veel apart met haar in het bos. Met Kahlúa of een andere hond samen, is los lopen niet te doen. Ze heeft dan zo veel zelfvertrouwen dat ze gerust 10 minuten weg kan blijven. En intussen hoor ik haar tetterend achter een beest aan gaan. Dus nu al een aantal maanden aangelijnd wandelen met 2 honden. En wandelt ze sinds vorige week los, als we alleen lopen. Dit gaat heel goed. Ik geef haar genoeg leuke opdrachten, verstop stiekem haar speeltje als ze even niet op let en laat het haar zoeken, verstop snoepjes, mezelf etc. Ik geef haar nog geen ruimte, zodra ze naar mijn zin te ver is (5 meter) wordt ze terug geroepen. Gisteren dacht ik dat ik haar wel wat meer vrijheid kon geven, en dan is ze ook gewoon weg.


Verder gaat het goed met deze hypere dame. Ze is druk druk druk, dat is nog niet veranderd, maar ze blijft leuk, en is ontzettend lief en grappig.


Wat foto's van de afgelopen week:

 

535715.jpg535711.jpg535712.jpg535714.jpg535713.jpg

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Wat een mooie update Pascale! Wat fijn dat je weer aan het trainen kunt! Wij mogen zaterdag ook weer, ik heb er zo veel zin in!

 

O, als Willow uitgegroeid is en volwassen geworden, dan wordt het echt zó’n fantastische hond! Als ze nét dat beetje rust gevonden heeft...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wat gaat de tijd snel....je hebt er je handen vol aan gehad en soms nog maar de energie dat je er in stopt dat krijg je later dubbel en dwars terug. Genieten doe je ook van je mooi karaktervol dametje,fijn om te lezen.

Je hebt een mooi duo,lekker weer gaan trainen,fijn!

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Intussen in Willow alweer 10 maanden oud.


Ze is lekker aan het puberen natuurlijk en het wordt alleen maar erger. Maar ze wordt wel steeds leuker om mee te trainen.


Tijdens het trainen, en of dit nu thuis is of op tijdens de igp training, heeft ze de volle aandacht voor me. Maar de rest van de dag is dat anders. Ze gaat lekker haar eigen gang, en vermaakt zichzelf wel. En als de plantjes uit de grond trekken op dat moment haar aandacht heeft, dan kan ik op mijn kop gaan staan, alles in de strijd gooien haar af te leiden. Dat heeft allemaal geen enkele zin.


Igp gaat ook geweldig. Apel doet ze heel goed en doet voortaan alles los. Negeert andere rennende honden en focust zich op mij. Ook het pakwerk gaat steeds beter. Vluchtjes, rivieren, pakwerker verhinderen etc doet ze allemaal. Het enige nadeel is dat haar koppie te klein is voor het grote bijtkussen, waardoor ze er vaak af glijdt. Maar met voldoende 'kaaktraining' zou ze uiteindelijk goed vast moeten pakken.


Ook verwacht ik haar elk moment loops. In de afgelopen 2 weken zijn er 3 zusjes loops geworden, en Willow heeft ontzettende behoefte aan nieuwe geurtjes, kan minuten lang intensief snuffelen, en markeert soms ook al zelf. Zodra iemand haar aait, draait ze ook meteen haar billen naar je toe haha. Maar loops is ze nog niet.


Ze gewoon ontzettend grappig. Zó eigenwijs, en wanneer ik eigenlijk consequent en boos op haar zou moeten worden, kan ik het niet laten regelmatig in de lach te schieten. En dit weet ze donders goed.


Kahlúa en zij spelen ook regelmatig, alleen merk ik wel dat er af en toe een soort van 'strijd' is. Flink tegen elkaar aan om hoog gooien en de een werpt de ander op de grond. Kahlúa geeft ook steeds meer haar grenzen aan, en willow zou willow niet zijn als ze zich daar niks van aan trekt. Maar verder gaat het super tussen die 2.


Tussen Willow en mijn zusje haar hond gaat het redelijk, toevallig hebben ze de afgelopen weken een paar keer flink naar elkaar gesnauwd, maar hier ben ik dan bij. Zodra de honden alleen zijn, gaat het kleine hondje naar boven, want risico’s gaan we niet lopen.


Ze wordt ook steeds aanhankelijker, elke avond heeft ze haar knuffel momentje en kan dan heerlijk kroelen. Ook andere mensen zijn nogsteeds geweldig, en ze heeft een bepaalde blik waarvoor iedereen op zijn knieën gaat om te knuffelen.


Verder is ze gewoon ontzettend druk, ze is altijd hyper en staat altijd aan, dit is wel vervelend, maar ik verwacht dat ze ook hier haar weg wel in gaat vinden.


Hier wat foto's van mijn lieve, maar o zo pittige meisje.

 

536263.jpg536264.jpg536258.jpg536262.jpg536259.jpg536260.jpg536261.jpg

honden page profiel Cécé & CosmoCécé & Cosmo 3 doggies

honden foto van Cécé & Cosmo

Wauw, wat een prachtige, stoere dame! hp-heart

honden page profiel Cécé & CosmoCécé & Cosmo 3 doggies

honden foto van Cécé & Cosmo

Wauw, wat een prachtige, stoere dame! hp-heart

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wat een heerlijke update en je bent zo goed met haar bezig. Mooie foto's,filmpjes een mooie hond met veel karakter waar je zo te lezen enorm van geniet.smile

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Echt mooi hond veel succes verder

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Willow is alweer 11 maanden.

Het is bijna niet te geloven dat ze over 1 maandje alweer 1 jaar wordt, het gaat écht veel te snel.


4 juni is Willow loops geworden, en is er nu weer een kleine week van af. Ik kijk oprecht nu al uit naar de volgende loopsheid. Ze hield alles netjes schoon, maar was niet zichzelf. Ontzettend rustig, suffig, en had er duidelijk wat last van. Ik heb dus echt 3 hele rustige weken gehad (erg he, dat ik daar van geniet)


Op de training ging nogsteeds haar knop om en gaf ze de volle 100%. Maar waar ze normaal thuis weer om werk vraagt, plofte ze nu neer, en moest er de dag daarna nog van bij komen.


Het trekken aan de riem is echt nog wel een dingetje, en het begint ook steeds meer een ding te worden. Zodra ik met de 2 samen loop, heeft Willow alléén maar oog voor de rest van haar omgeving. Hangt constant vol in de riem, stoppen, plots omdraaien en van richting veranderen, interesseren haar allemaal niets. Dan trekt ze gewoon net zo hard de andere kant op. Ze begint ook steeds sterker te worden. Ze krijgt een duidelijke spiermassa nu, en gooit haar kracht dan ook flink in de strijd.


Individueel wandelen met haar gaat redelijk, maar dan moet ik haar ook echt enorm beperken in haar vrijheid en ruimte. Als ik haar dan even laat snuffelen tussendoor, is dat al teveel vrijheid en een reden voor haar om zelf te bepalen wat ze doet. Hoewel ze enorm voer gericht is, en ik haar normaal gesproken met het saaiste brokje al om kan kopen, krijg ik het niet voor elkaar haar aandacht bij me te krijgen als ze iets ziet (trein, vogeltje, konijntje in de verte) rodi worst, verse vuile pens (bah) long, hart, kaas en zelfs frolic brokjes doen dan hun werk niet.


Loslopen kan ook nogsteeds niet. Hetzelfde verhaal. Ze is gewoon teveel bezig met haar omgeving, en gaat bewust opzoek naar wild. Hier wil ik het liefst elke dag mee aan de slag met haar, maar dat is het nadeel van 2 honden, ik kan Kahlúa niet elke dag thuis laten, en 2 a 3 keer per dag naar het bos is voor mij ook teveel.


Voor haar loopsheid is ze ook weer in gevecht met het hondje van mn zusje gegaan. Dit was geheel terecht (willow zat in de tuin met haar botje, en Malibu is op de vensterbank gesprongen, door het raam naar buiten en dacht het te kunnen afpakken) hoop herrie, gegil van Malibu, en Willow hebben we eraf moeten trekken. Geen schade gelukkig, maar sindsdien hangt er weer veel spanning tussen die 2, al hebben ze ook hun leuke speelmomentjes en liggen ze tegen elkaar aan te slapen op de bank.


Verder doet ze het super met andere honden. Ze let super op de signalen. Als een hond niet wil snuffelen loopt ze er altijd met een boogje omheen en geeft afstand, als honden willen spelen gaat ze hier meestal in mee, als ze niet willen, is het ook prima. Ze is enorm zelfverzekerd wat andere honden betreft. Zo'n verschil met Kahlúa. Bij Willow hoef ik nooit op mijn hoede te zijn mocht er een andere hond op ons afkomen. Ze blijft rustig staan. En loopt statig verder als ze niets wil.


In huis is te trouwens wat rustiger aan het worden, maar een aantal uren achter elkaar slapen en 'niets' doen kan ik nog niet van haar verwachten. Maar als we lekker gespeeld en getraint hebben, weet ze wel dat het nu even klaar is en dat ik niet nóg meer met haar ga doen. Vaak knabbelt ze dan wat op haar flostouw of speelt zelf wat. Ze is dus nog wel steeds veel bezig, maar valt mij er niet mee lastig.


We zijn ook begonnen met hardlopen, dit vindt ze heerlijk om te doen, ze mag dan wat trekken en je ziet aan alles dat ze hier zo voldaan van wordt! Rennen naast de fiets doen we ook regelmatig, korte stukjes, en ook hier geniet ze van. Ook van zwemmen geniet ze enorm.

 

Dit was de update weer! Ze is trouwens 60 cm hoog, en 21.3 kg.

 

537083.jpg537082.jpg537085.jpg537086.jpg537084.jpg

Samen zwemmen

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

11 maanden ik volg je al vanaf het begin,leuk om het proces naar volwassenheid te volgen,heb je ook je handen aan vol met vallen en opstaan,je leert haar steeds beter kennen,ze is nog hartstikke jong ,je doet van alles en nog wat met Willow wat ze ook nodig heeft en straks met zijn drietjes in jullie campertje nog meer avonturen beleven.

 

Het is een mooie hond en wat een leuk filmpje,zie je het al voor je op je rondreis met je campertje aan het water niemand in de buurt en heerlijk genieten van zwemmen,de natuur.....en met je honden bij je moet je ook niet heel erg bang zijn voor je veiligheid.

 

Ben benieuwd naar al je volgende avonturensmile

 

 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ze is prachtig geworden, ook om te zien met de mooie kleur vacht.

Je hebt zeker je handen vol aan je honden, wat je er over schrijft.

Maar volgens mij gaat het je allemaal goed af en weet je hoe je er mee om moet gaan laughing

Zo'n reis straks met de camper zal Willow wel fantastische leuk vinden, allerlei nieuwe avonturen.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Zo, Willow is gisteren 1 jaar geworden!

1 jaar geleden dat ik hét telefoontje van de fokker kreeg. Al die leuke voorbereidingen, het lange wachten, de opvoeding. Ik heb oprecht van elk moment genoten, ook al kon ik haar soms (meestal) wel achter het behang plakken.

Dat is overigens nogsteeds niet voorbij hoor, haar streken zijn nog niet over, ze is ontzettend aan het puberen en test je met alles uit..

Behalve tijdens het trainen. Dan heeft ze de volle aandacht en ben ik het enige wat er op dat moment bestaat voor haar.


Ik heb Willow 1 jaar lang bijna elke dag voor 1 seconde gefilmd.

Hier is het resultaat te bekijken via fb, een blik uit haar leventje, van kleine pup tot ondeugende puber. Ik hoop dat jullie er even de tijd voor willen nemen om het te bekijken.

 

WILLOW ONE SECOND EVERY DAY


En hier nog wat andere foto's van de afgelopen maand.

 

Ik ben van plan dit topic aan te houden, ik zal hier af en toe nog eens wat plaatsen hp-shiny

537987.jpg537986.jpg537984.jpg537985.jpg537983.jpg537970.jpg

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

wat een ontzettend leuk filmpje, ik heb ervan genotenhp-thumbsuphp-heart

supergoed idee ook

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

Prachtige hond! Alweer 1 zeg wat gaat dat snel! Gefeliciteerd hp-heart

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Gefeliciteerd! Enorm leuk filmpje. Dat slapen van Willow, moest er wel om lachenhp-shiny.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Weer een update.

3 weken geleden ongeveer hadden we een nestwandeling! 8 van de 11 pups waren aanwezig (2 in het buitenland en konden vanwege corona niet komen, 1 iemand moest werken helaas)


Wat was het geweldig om ze allemaal te zien. Stuk voor stuk prachtige honden, die veel op elkaar lijken, maar ook enorm verschillend zijn in karakter. Een aantal reuen hadden onderling wat mot, en 1 keer ging het er heftig aan toe, maar toen iedereen aan elkaar gewend was ging het eigenlijk heel goed!


Willow vond alles wat spannend, waar ze normaal altijd weg loopt, zat ze nu aan mijn benen geplakt, en elke hond die bij mij in de buurt kwam, werd weggesnauwt. Maar ook zij had na een tijdje haar rust gevonden.

Ze herkende de fokkers, en 1 zus van de fokker meteen, ze was zó blij en enthousiast en heeft echt heerlijk met de fokker liggen kroegen in het gras. Ze was dan ook hét favorietje toen ze nog daar woonde.


Hier een foto van de 8 bij elkaar.

538572.jpg


En een filmpje: hoe krijg je 8 Brave Brindle pups netjes naast elkaar op de foto haha.

 

In de tussentijd hebben we ook gesupt en gekanood. Dit deed ze beide ook super. Ze is zo relaxed in nieuwe situaties en is overal voor in, zolang ze maar bij mij is.

538354.jpg

538575.jpg

Willow is nu al ruim 2 weken schijnzwanger. Dat is wel een stuk minder prettig. Ze zit nogal hoog in haar emoties en wil dit op Kahlúa af reageren. Al haar speeltjes en kleden zijn intussen weggelegd want deze bleef ze beschermen. Ze braakt haar eten uit (voedsel voor pups?) en haar tepels zijn gezwollen. Ik houdt dit goed in de gaten. De volgende loopsheid beginnen we dus meteen met de druppels van Puur tegen schijnzwangerschap. Nu heeft dit helaas geen zin meer, en is het een kwestie van wachten tot het over gaat.

538576.jpg


In de sport doet ze het nogsteeds super, en heeft er altijd plezier in.

Zo blij met dit heerlijke hondje van me.

538573.jpg

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Zo ontzettend leuk, bijna alle nest broertjes/zusjes bij elkaar hp-heart

Sneu dat Willow last heeft van schijnzwangerschap! Ze heeft het flink te pakken zo te horen. 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Wat is willow groot geworden Pascal en de honden 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Leuke update met foto's.

8 nestgenoten op een rij zetten, is een hele klus. 

 

Minder leuk dat Willow schijnzwanger is. Neem als je met je camper gaat trekken voldoende Puur druppels mee. Hopelijk is dit snel over. Beterschap.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Leuke update met foto's.
8 nestgenoten op een rij zetten, is een hele klus. 
 
Minder leuk dat Willow schijnzwanger is. Neem als je met je camper gaat trekken voldoende Puur druppels mee. Hopelijk is dit snel over. Beterschap. "

Ja, dat ben ik zeker van plan!

 

Inderdaad geen pretje, ze heeft er zelf ook zichtbaar last van. Ik baal dat er nu niets is wat ik kan doen voor haar. Maar met voldoende afleiding heeft ze er niet al te veel last van. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Precies 1 jaar geleden heb ik dit prachtige meisje opgehaald! De tijd gaat zó snel. Ik heb nogsteeds mijn handen vol aan haar. Maar geniet enorm veel van Willow hp-heart

539117.jpg

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Willow was een prachtig pupje en nu een mooie karaktervolle hond waar jij je handen niet voor omdraaithp-thumbsup

 

Je camper zal straks goed gevuld en veilig zijn met Kahlua en Willow.smile

pagina 10 van 11 12 3 4 5 6 7 8 9 1011
Volgende forumvraag: Overprikkelde/onvermoeibare pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^