Kruising welke rassen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

Hallo allemaal!

Ben helemaal nieuw hier en ben nog erg zoekende maar misschien kunnen jullie me helpen. Sinds een week heb ik Romy in huis, een meidje uit Roemenië die van straat is gehaald door hondenvangers. Ze is ongeveer anderhalf jaar (in haar paspoort staat 25-10-2017) en ik zie er zelf sowieso iets van een (Duitse?) herder in. Ze is klein van stuk (ongeveer 45 cm). Heeft iemand enig idee wat er verder in kan zitten? Alhoewel pa en ma ook al een mix kunnen zijn natuurlijk, dat ben ik me terdege bewust. Maar misschien ziet iemand nog trekken van een ras waar ik niet aan gedacht heb/niet ken??

523061.jpg

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Het kan van alles zijn. Persoonlijk denk ik geen Duitse herder gezien haar grootte. Al snap ik wel waar dat idee vandaan komt als je de vacht zo ziet. Maar ik vind het wel een mooi hondje! 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het zijn straathondjes, waar je misschien wat dingen terug in ziet van een ras.

Maar ik denk dat zuivere rashonden niet voorkomen in de mixjes die daar op straat leven.hp-smile

Jouw hondje is een heel leuk en lief hondje om te zien, maar meer moet je er niet van maken, denk ik.

honden page profiel bentebente

Zie er ook wel wat duitse herder in terug. Misschien een opa/overgrootopa? Verder zie ik ook wel dwergkees ofzo... verder kan ik er niet veel van maken haha!

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

Ik vind vooral haar achterste helft aan een herder doen denken. Uiteraard maakt het verder niks uit waar ze uit voort gekomen is, ik was gewoon benieuwd wat jullie er eventueel in zagen... Ze is lief en leuk en ik ga zorgen dat ze een superleven heeft! :D

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik zie er ook wel Duitse herder in maar ik vind het vooral een leuke hond. Veel plezier met Romy. 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Die grote voortand doet knaagdier vermoeden, en door de pluimpjes op de oren en de dikke staart zeg ik eekhoorn. Maar ze is wel aan de grote kant voor een eenhoorn.. Ook is de kleur grijs vrij ongebruikelijk bij eekhoorns dus afgaande op formaat en kleur vermoed ik dat ze gekruist is met een olifant!

Een olihoorn dus hp-thumbsup

 

Oh wacht.. wie van de twee is Romy eigelijk.. 

honden page profiel NancyNancy

honden foto van Nancy

" Die grote voortand doet knaagdier vermoeden, en door de pluimpjes op de oren en de dikke staart zeg ik eekhoorn. Maar ze is wel aan de grote kant voor een eenhoorn.. Ook is de kleur grijs vrij ongebruikelijk bij eekhoorns dus afgaande op formaat en kleur vermoed ik dat ze gekruist is met een olifant!
Een olihoorn dus 
 
Oh wacht.. wie van de twee is Romy eigelijk..  "

Hahaha, zo`n antwoord op de vroege morgen is niet goed voor mij hoor! Ik zat me maar af te vragen waar het nou op sloeg, wat een vreemd antwoord enz enz… Tot ik besefte (las het bericht in m`n mail, niet op het forum) dat ik een foto geplaatst had van haar met haar (bever!) knuffel... embarassed Sorry voor de slechte gedachtengang en bedankt voor het lachen zo vroeg! ;)

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

" Hahaha, zo`n antwoord op de vroege morgen is niet goed voor mij hoor! Ik zat me maar af te vragen waar het nou op sloeg, wat een vreemd antwoord enz enz… Tot ik besefte (las het bericht in m`n mail, niet op het forum) dat ik een foto geplaatst had van haar met haar (bever!) knuffel...  Sorry voor de slechte gedachtengang en bedankt voor het lachen zo vroeg! ;-) "

Hahaha goed begin van de dag hp-thumbsup

Volgende forumvraag: Rottweiler x bordeaux dog
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^