teefje gedekt geweest ,zwanger of niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

mijn teefje is 10 dagen geleden gedekt geweest
soms kan je al zien aan hun gedrag of ze drachtig zijn of niet .
ik heb hier nu een loopse teefje , en deze die gedekt geweest is gaat er op gaan rijden . is dat nu een gedrag ? dat de dekking niet gelukt zou kunnen zijn?

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Tien dagen? Dan zit je nog helemaal aan het begin van de dracht. Één van de mooie dingen van fokken is dat je geduld moet hebben. Ik ken verhalen van fokkers die 100% zeker wisten dat hun teef drachtig was. Hartstikke leeg. Ik ken verhalen van fokkers die sterk twijfelden, tien pups. Tot aan de echo valt er bijzonder weinig te zeggen over of een hond drachtig is of niet.

Succes met het hebben van geduld. ;)

honden page profiel SRMSRM

" mijn teefje is 10 dagen geleden gedekt geweest
soms kan je al zien aan hun gedrag of ze drachtig zijn of niet .
ik heb hier nu een loopse teefje , en deze die gedekt geweest is gaat er op gaan rijden . is dat nu een gedrag ? dat de dekking niet gelukt zou kunnen zijn? "

Heb je een ervaren fokker die je bijstaat? Dat is wel verstandig denk ik.

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

" Heb je een ervaren fokker die je bijstaat? Dat is wel verstandig denk ik. "

 



ja hoor

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

" Tien dagen? Dan zit je nog helemaal aan het begin van de dracht. Één van de mooie dingen van fokken is dat je geduld moet hebben. Ik ken verhalen van fokkers die 100% zeker wisten dat hun teef drachtig was. Hartstikke leeg. Ik ken verhalen van fokkers die sterk twijfelden, tien pups. Tot aan de echo valt er bijzonder weinig te zeggen over of een hond drachtig is of niet.

Succes met het hebben van geduld. <img class=" /> "

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Er valt nu inderdaad nog niets over te zeggen wink Bovendien hebben vrijwel alle teefjes ‘last’ van schijnzwangerschappen na de loopsheid (hoewel de ene teef dit sterker heeft dan de ander) en dit kan hun baasje flink in verwarring brengen. En waarbij de ene teef niks meer wil eten na de dekking, heeft de andere teef een enorme eetlust. Mijn teefje at tot de geboorte van de pups ‘normaal’. Zij liet sowieso weinig opvallendheden zien, ze was alleen wat rustiger. De enige manier om duidelijkheid te krijgen is met de echo en dit kan vaak op z’n vroegst rond dag 28. Dus, veel succes met wachten! En onze duimen draaien laughing

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Afbeeldingsresultaat voor geduld is een schone zaak

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

" Er valt nu inderdaad nog niets over te zeggen  Bovendien hebben vrijwel alle teefjes ‘last’ van schijnzwangerschappen na de loopsheid (hoewel de ene teef dit sterker heeft dan de ander) en dit kan hun baasje flink in verwarring brengen. En waarbij de ene teef niks meer wil eten na de dekking, heeft de andere teef een enorme eetlust. Mijn teefje at tot de geboorte van de pups ‘normaal’. Zij liet sowieso weinig opvallendheden zien, ze was alleen wat rustiger. De enige manier om duidelijkheid te krijgen is met de echo en dit kan vaak op z’n vroegst rond dag 28. Dus, veel succes met wachten! En onze duimen draaien  "

 





thx voor je antwoord :-)

Volgende forumvraag: hebben jullie een warmteplaat?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^