Spijt??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Spijt??

Spijt met een knipoog want zou Trees nooit meer kunnen missen en soms heel soms heb je eens zo'n dag waarbij alles tegen zit.

Afgelopen zondag was hier zo'n dag, het stukje ook op FB gedeeld en wat ben ik blij dat het maar 1 dag was als ik daar de reacties mag geloven hebben sommige mensen dit iedere dag.

Gelukkig is Trees de meest makkelijke pup die je maar kan bedenken, zo relaxed.

http://dieselensky.jouwweb.nl/blog-voor-het-snelle-nieuws/312152_spijt

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Wat een leuk speeltje...vind ik wel wat voor buiten voor ogin...smile

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Ik herken dit jaa.. Toen dolcinea kleiner was en nu nog steeds wel... Dolcinea is over het algemeen heel makkelijk in alles maar heeft soms dagen dat ze het me zo moeilijk maakt de hele tijd om aandacht vragen terwijl ze dat krijgt.. Blaffen de kat pesten de honden van me ouders pesten enzovoort en dan vraag ik me soms ook af doe ik het goed of waar ben ik aam begonnen maar gelukkig krijgen we er veel liefde voor terug als het goed is hp-wink

honden page profiel VeraVera 3 doggies

honden foto van Vera

O, hoe herkenbaar!

Ziva was echt de liefste pup ooit maar ze kon soms zó druk zijn en totaal niet luisteren. Dan het slaaptekort, nog wat dingen die tegen zaten... ik heb wel eens zitten janken; hebben we hier goed aan gedaan, hadden we niet beter nog een jaar kunnen wachten, kúnnen wij wel een hond opvoeden, gaat ze ooit rustiger worden, gaat ze het ooit leren?

 

Maar terwijl ik dit typ, lig ik op de bank, dekentje over me heen en Ziva tussen mij en de rugleuning in. Veel te krap, veel te warm, maar de énige plek waar zij wilde liggen om lekker te slapen hp-heart

 

Hoort er allemaal bij. Komt goed. Je kunt het! Je bent niet de enige. En vooral: het is volkomen normaal. Bij de een wat vaker dan bij de ander. Ligt allemaal aan de combinatie puppy-baas- omstandigheden.

honden page profiel Izzy, Droef en DesireeIzzy, Droef en Desiree 2 doggies

honden foto van Izzy, Droef en Desiree

Niet echt herkenbaar maar ik heb dan ook altijd herplaatsers gehad. Mijn ervaring is dat de eerste week vooral wat spannend en een geregel is om alles in goede banen de leiden maar dan heb je het ergste wel gehad.

 

Wil niet zeggen dat ik nooit ergens tegen aan loop, maar dat zijn altijd maar korte momenten en nooit komt spijt in mij op. Wel vind ik het bijvoorbeeld jammer dat Droef echt een volwassen reu is en niet meer leuk speelt met elke hond maar rustig ruzie's aan durft te gaan ipv ontwijken. Het heeft bij hem gewoon lang geduurd voor hij echt volwassen werd in hondscontact en daar heb ik stiekem best van genoten. Izzy is af en toe een hysterische heks en op het moment dat ze andere gaat lopen opjagen kan ik haar wel achter het behang plakken maar anderzijds is dat hysterische ook wel wat haar weer leuk maakt.

 

Ze hebben allebei een duidelijke mening en een kleine gebruiksaanwijzing maar spijt heb ik nooit.

Volgende forumvraag: 's Nachts zindelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^