Welke trim tafel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker

honden foto van Karin Bakker

Kiki is nu nog 3 maanden maar heeft een 'doorgroei vacht' en zal dus toch geknipt of geschoren moeten worden. Wil dit zelf doen maar vroeg mij af wat voor trim tafel kan ik het beste aanschaffen?

Voor mij is het belangrijk dat zij er veilig op kan staan en het zou best nog wel eens moeite voor haar kunnen kosten om niet allerlei kanten te willen opdraaien. Ik wil nog wel binnenkort met haar naar een trimmer voor advies en tips. Ik denk dat Kiki  zo rond de 50 cm gaat uitkomen en tussen de 15 en 20 kg.

honden page profiel Charlotte-SophieCharlotte-Sophie

Een trimtafel kost al snel rond de €70. Ik zou Marktplaats even in de gaten houden.

 

 

Die van mij heeft een werkblad van ongeveer 80x50cm. Ik denk dat dit ook groot genoeg is voor jouw hond. Er mag max. 30kg op. Let ook op de hoogte van de tafel, anders kost het je je rug.

 

 

Ik heb er een trimarm en lus bij. Maar gebruik deze maar weinig. Honden hadden bij mij altijd gauw door wat er van ze verwacht wordt. Stilstaan, zitten of liggen is allemaal prima, maar geen gedraai. Wanneer je hondje op tafel staat, mag je nooit weglopen van de tafel.

 

 

Goede webshops voor trimmateriaal: www.t-maatje.nl & www.trim.nl

Volgende forumvraag: Vachtverzorging Duitse Herder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^