Puper?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marion Marion

Hoi, onze teckel (Minnie) is inmiddels 6 maanden oud en nog steeds wil ze niet doorslapen. Ze slaapt bij ons op bed en begint al rond half vijf te draaien (soms al eerder!) omdat ze wil opstaan. Ik heb niet de indruk dat ze moet plassen omdat ze een enkele keer wel doorslaapt. We overwegen haar te leren in de bench te slapen zodat we in ieder geval geen hond meer op bed hebben. We hebben nog een andere teckel en die slaapt op onze slaapkamer in haar mand totdat wij opstaan en dat is meestal rond half zeven. Tips hoe we Minnie langer kunnen laten slapen? Zodat wij ook weer eens kunnen doorslapen!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Puck slaapt ook bij me op bed, soms is ze ook vroeg aan het keten. Ik zeg dan altijd: ga slapen, het is nog vroeg. Dan draai ik me om en komt puck bij me liggen of ze pakt haar gedroogde runderoor. 

 

Waarom zou je je pup in de bench laten slapen? Ze kan toch net als de andere hond in een mandje op de grond? 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Zo gezellig, een hondje op bed, maar inderdaad soms wat vermoeiend laughing

Het is wrs ook wel een beetje de leeftijd. Toen mijn hondje nog jong was was hij ook vaak vroeg wakker. Inmiddels slaapt hij langer uit dan mij. 

Wat doen jullie zelf als ze zo vroeg wakker is? Hier heb ik een trapje gemaakt zodat Twinko zelf van bed kon klimmen en in de kamer kon gaan rennen. Meestal kwam hij dan al snel terug met een knuffel, die zwiepte hij een paar keer door de lucht en ging vervolgens weer liggen slapen op bed. 

Als je zorgt dat de omgeving veilig is voor de hond dan kun je haar toch gewoon d’r gang laten gaan? Bench zou ik niet doen, dan begint ze om half 5 te fiepen en piepen, of ze blijft heel stilletjes eenzaam en verlaten zitten zijn. Dat moet je niet willen. 

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Lilly ook op bed ligt stil behalve als wij moeten opstaan mijn vroeger hondje queenie lag ook tussen ons in 

honden page profiel Marieke en SkipMarieke en Skip

honden foto van Marieke en Skip

Skip slaapt op zn kussen in de slaapkamer omdat als hij in bed ligt, ik er uit gefriemeld wordt. Mijn gezegde is altijd als hij er toch in wil kruipen: ga naar je eigen bed! Dan gaat hij maar weer op zn kussen liggen. In de ochtend mag hij er altijd even bij komen liggen .

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Misschien een lekker mandje op de grond met een puppy of konijnen ren er om heen.

Kan je pup zich makkelijk en veilig een beetje op te grond bewegen.

En de ruimte zo donker mogelijk houden.

En de pup helemaal niet meer op bed nemen ook niet s´ochtends nog even voor de gezelligheid.

Dat heeft hij anders zo door!!!

Succes.

 

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Mijn hond slaapt ook al vanaf pup zijnde op bed. Toen ze jonger was ging ik eerst altijd met haar plassen als ze wakker werd, tot ik merkte dat ze eigenlijk niet echt nodig moest. Ik heb toen een trappetje naast het bed gezet, en wat speelgoed op de grond. Als ze met mij probeerde te spelen trok ik het dekbed over mijn gezicht. Ze ging dan soms weer meteen slapen als ze merkte dat ze van mij geen reactie kreeg, en soms ging ze eerst even spelen, en dan weer slapen. En soms bleef ze spelen, of ging piepen voor de deur omdat ze moest plassen. Na haar te laten plassen ging ik altijd nog weer even in bed liggen, zodat ze niet leerde dat ze me het bed uit kon piepen. Ik kwam er na even Facebooken en e-mail checken weer uit, om me rustig aan te kleden enz.

Ik denk dat ze pas echt beter werd met uitslapen toen ze 9 maanden - een jaar was. Momenteel ligt ze nu nog steeds onder de dekens te ronken XD

honden page profiel Marion Marion

hallo XD, dank je wel voor je reactie! Ze moet echt wel plassen maar ik denk dat we iets meer geduld moeten hebben. En dat het vanzelf beter gaat!

 

Volgende forumvraag: onzeker of zelfverzekerd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^