What to do... me schat in 't asiel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Enfin, hoop dat tie snel een huisje krijgt , in een asiel kan die toch zijn energie niet kwijt, zeker niet als die zo gewend was om zoveel tijd buiten te zijn....uitgelaten wordt de hond misschien wel maar dan hooguit een wandelingentje van een half uurtje, meer niet...hopen dat er snel iemand komt voor hem.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Dat rouwen is niet op zijn plaats en is zelfs belachelijk dat je dit vergelijkt.
 
Je kan alleen maar innig rouwen om je huisdier als je er innig van gehouden hebt en wie innig van zijn dier houdt die zorgt en koestert,verzorgt die hond tot zijn dood.
 
Ik hou innig van mijn hond(en)moeilijk,makkelijk....het maakte niks uit.
Toen mijn hond dood ging kon ik het eerste halfjaar niet eens een andere pup kopen,kapot van verdriet was ik.
Nooit maar dan nooit zou ik een hond wegdoen en dan maar een andere hond halen. Hond bevalt niet weg ermee en ik koop wel een andere.
Dat het woord rouwen hier in de mond wordt genomen,vind ik zelfs walgelijk.
 
Weet je toen mijn vorige hond gestorven was,las ik ook vaak zulke topics hier,hoe vaak ik niet gedacht had....ik zou goudgeld betaald hebben om mijn hond al was het nog maar een jaartje bij mij gehad te hebben en een ander doet die hond zomaar weg alsof het een stuk vuil is. "

Eigenlijk moet ik niet reageren, maar ik verbaas mij iedere keer weer hoe makkelijk geoordeeld wordt over iemand die in een paar zinnen haar probleem beschrijft. Niemand kan zeggen hoe een ander verdriet kan en moet en wil verwerken! En daarover oordelen is helemaal uit den boze.

Ts heeft juist voor de Hond  gekozen en  een ander , goed, thuis voor diezelfde hond gezocht. En echt een hond moeten herplaatsen is vreselijk, Zolang je dat niet zelf hebt mee hoeven maken, en hoop dan ook maar dat je het niet zal overkomen, maar zeg nooit NOOIT., kan en mag je niet oordelen.

Ze dacht dat het haar gelukt was een goed huis gevonden te hebben . Ik kan mij voorstellen dat het dan vreselijk is je vroegere maatje terug te zien in het asiel. Jammer jammer. Ik wens haar veel sterkte met dit dubbele verdriet!

honden page profiel bentebente

" Enfin, hoop dat tie snel een huisje krijgt , in een asiel kan die toch zijn energie niet kwijt, zeker niet als die zo gewend was om zoveel tijd buiten te zijn....uitgelaten wordt de hond misschien wel maar dan hooguit een wandelingentje van een half uurtje, meer niet...hopen dat er snel iemand komt voor hem. "

Amen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Eigenlijk moet ik niet reageren, maar ik verbaas mij iedere keer weer hoe makkelijk geoordeeld wordt over iemand die in een paar zinnen haar probleem beschrijft. Niemand kan zeggen hoe een ander verdriet kan en moet en wil verwerken! En daarover oordelen is helemaal uit den boze.
Ts heeft juist voor de Hond  gekozen en  een ander , goed, thuis voor diezelfde hond gezocht. En echt een hond moeten herplaatsen is vreselijk, Zolang je dat niet zelf hebt mee hoeven maken, en hoop dan ook maar dat je het niet zal overkomen, maar zeg nooit NOOIT., kan en mag je niet oordelen.
Ze dacht dat het haar gelukt was een goed huis gevonden te hebben . Ik kan mij voorstellen dat het dan vreselijk is je vroegere maatje terug te zien in het asiel. Jammer jammer. Ik wens haar veel sterkte met dit dubbele verdriet! "

Euh ...wie oordeelde hier nogal rap dat de hond uit huis moest ?

Wie oordeelde dan nadien dat er toch hondjes weer bij mochten komen ? Wie ? 

Ga nu aub niet echte dierenliefhebbers met deze troela ( sorry modjes) vergelijken. yell

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

" Enfin, hoop dat tie snel een huisje krijgt , in een asiel kan die toch zijn energie niet kwijt, zeker niet als die zo gewend was om zoveel tijd buiten te zijn....uitgelaten wordt de hond misschien wel maar dan hooguit een wandelingentje van een half uurtje, meer niet...hopen dat er snel iemand komt voor hem. "

Hoi Willemijn, in 'mijn asiel' hebben ze sinds een paar maanden een prachtige hindernisbaan en er wordt hersengymnastiek gedaan met honden die heel veel energie hebben...  Groetjes, Jantien

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" de communicatie ging via de marktplaats app, het was een ongeluks nestje. Toen de advertentie  is weggehaald zijn ook de gesprekken weggehaald. Iemand anders is meegereden qua vervoer dus ik weet nog dat het 2 uur rijden was maar weet niet meer waar precies "

iemand anders weet dat vast nog wel ,als je twee uur rijdt onthou je wel waar naar toe ,

Als fokker zou ik gelijk bij het asiel staan om de door mij gefokte hond eruit te halen ,en ik zou pist zijn dat ik niet ingelicht werd door degene die de pup kocht .

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Nou ik lees alleen maar agressieve, oordelende reacties.. erg beledigend ook. Mensen zeggen hier vaak veel, maar durf te wedden dat ze niet zo zouden spreken als iemand tegenover hen stond.  "

Ik wel hoor ,hp-shiny

honden page profiel Thunder & mellowThunder & mellow

honden foto van Thunder & mellow

" Ik heb anders ook een hond 15 jaar gehad en toen in moeten laten slapen. Tuurlijk heb je een sterkere band met zo’n hond, daarom heeft TS de pup ook weggedaan en niet haar eigen hond ofzo. Maar met zo’n pup krijg je ook een band. Na een paar maanden is hij echt onderdeel van je gezin. Dus rouwen is compleet op zijn plaats. Jullie doen allemaal net of TS de hond in de goot heeft achtergelaten, terwijl ze zegt dat ze een goed huis heeft gezocht en contact heeft gehouden. Of dit waar is is een tweede zaak, maar wie ben ik om dat in twijfel te trekken?  "

helaas krijg je dat de laatste tijd steeds meer op zo'n forum. Iemand hoeft maar een vraag te stellen over bijv. Goed voer voor een hond en er word al gereageerd dat de hond slechte voeding krijgt en nog net niet t loodje legt (is een voorbeeld). Daarom ga ik me bij deze er niet meer druk om maken (om t topic)

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Er is er maar één die zich druk hoeft te maken.

Dat is 'de schat'  in het asiel.

 

 

honden page profiel Thunder & mellowThunder & mellow

honden foto van Thunder & mellow

" Er is er maar één die zich druk hoeft te maken.
Dat is 'de schat'  in het asiel.
 
  "

En gelukkig zei t asiel toen ik ze belde dat het iniedergeval supergoed met m ging en hij gewoon zijn vrolijke zelf was 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Nou, eind goed al goed, toch?

Jij blij, en je schat in het asiel ook blij.

 

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

" Ik wel hoor , "

Tandjes kwijt? smile

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Tandjes kwijt?  "

Voor Heleen 520080.jpg

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

" Voor Heleen  "

Proest. reserve kan nooit kwaad. smile 

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva

honden foto van Sigrid & Sandy en Diva

" Nog wel ja???????????? "

Jeetje zeg je opent en topic om advies dan moet je wel wat kritiek kunnen verwachten hoor kom op zeg.

voor een pup is 3 uur wandelen echt te lang hoor en naast een fiets rennen al helemaal waarschijnlijk was hij hartstikke overprikkeld en daardoor zo druk!

 

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

" iemand anders weet dat vast nog wel ,als je twee uur rijdt onthou je wel waar naar toe ,

Als fokker zou ik gelijk bij het asiel staan om de door mij gefokte hond eruit te halen ,en ik zou pist zijn dat ik niet ingelicht werd door degene die de pup kocht . "

 
Precies! De fokker is echt wel te achterhalen. Marktplaats berichten worden niet vanzelf verwijderd. Die iemand die naar de fokker gereden is zal toch ook geen onbekende zijn. Of is die ook niet meer te achterhalen? Of is die iemand ook totaal vergeten waar ie toen naar toe is gereden?


Iets beter je best doen zou wat dit betreft wel op zijn plaats zijn.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Hoe groot of klein je woont doet er niet toe. Ik had 2 amerikaanse staffords en een amerikaanse pitbull op een klein appartement en dat ging prima omdat ze wisten binnen rust en buiten konden ze hun energie kwijt. Volgens mij kon jij de heftige kruising gewoon niet aan en heb je hem daarom herplaatst. Je had meer met hem moeten ondernemen. Zo'n hond heeft weinig aan enkel wandelen en spelen, zo'n hond moet je aan het werk zetten dat hij ook mentaal moe wordt.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Ik ouwhoer nie ;-). Ik liep naar het losloopgebied met mijn vriendinnen die 2 broertjes van hem hadden en daar gingen ze 3 uur lang razen. Dan sliep hij thuis een uurtje of 2 en werd hij gewoon weer druk. Maaroke je hoeft me nie te geloven, ik ga zeker niet proberen jou te overtuigen hier "

Misschien wisten je vriendinnen die 2 broertjes van hem hebben de weg naar de fokker wel nog. hp-wink Niet dat het verder uitmaakt... hij zal wel een plekje vinden. Duimen maar.

honden page profiel Mandy en MellowMandy en Mellow 3 doggies

honden foto van Mandy en Mellow

Wat zijn mensen soms hard tegen elkaar, begrijp dat je hier echt iemand verdriet mee kan doen je zal vast niet het hele verhaal erachter weten.

dus alsjeblieft matig je toon, het verdriet van je maatje te moeten missen is verschrikkelijk  en ik denk dat iemand zichzelf al verschrikkelijk voelt om zo een keuze te moeten maken, ik heb zelf gelukkig nooit die keuze hoeven te maken, maar weet wel hoe het is om ze te missen.

ik heb Mellow nu geadopteerd ze komt uit een gezin met 4 jonge kinderen en die mensen hadden echt heel veel verdriet dat ze de keuze voor Mellow moesten maken om haar weg te doen, ze verdiende meer aandacht dan dat ze momenteel kreeg en ze was in eerste instantie van de vader van het gezin, die heeft echt staan huilen. Ik heb nog steeds contact met hun en ze hebben er nog steeds veel verdriet van.

hoe erg zou het nu zijn als ik Mellow weg zou doen?? (Doe ik absoluut niet hoor) en hun daar achter komen!?, nou ik snap heel goed dat jij je verschrikkelijk voelt! Je dacht een goed huis gevonden te hebben. Je heb drie dubbel verdriet het verdriet van dat je je hondje weg moest doen en het schuldgevoel dan het verdriet dat je nu weet dat ze momenteel door de nieuwe eigenaren is het asiel zit, en dan nog is de harde reacties die je naar je hoofd krijgt, terwijl je zo hard steun nodig heb in deze moeilijke periode!

ik wens jou en natuurlijk je hondje in het asiel echt het alle beste en hoop dat je hondje snel iemand zal vinden die hem heel veel liefde zal geven.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" En gelukkig zei t asiel toen ik ze belde dat het iniedergeval supergoed met m ging en hij gewoon zijn vrolijke zelf was  "

Echt?? ik heb al die tijd mijn mond gehouden, maar beweren dat hij het zo naar zijn zin heeft in het asiel, waarom was je dan zo kwaad? Hij is zo blij in zijn betonnen hok, met weinig liefde, want die mensen hebben wel meer te doen, misschien een uurtje aandacht, kom op zeg, hij is zijn vrolijke zelf.

Je had nooit aan die hond moeten beginnen, en dan laat je hem 3 uur razen, en naast de fiets rennen, iedereen weet toch dat dat voor een jonge hond niet goed is, overprikkeld?

En dan boehoe, hij zit in het asiel, maar hij is wel zijn vrolijke zelf hoor, zo blij met zijn geen baasje hebben.

On-be-grijpelijk!!! om dat te zeggen.

 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

" Echt?? ik heb al die tijd mijn mond gehouden, maar beweren dat hij het zo naar zijn zin heeft in het asiel, waarom was je dan zo kwaad? Hij is zo blij in zijn betonnen hok, met weinig liefde, want die mensen hebben wel meer te doen, misschien een uurtje aandacht, kom op zeg, hij is zijn vrolijke zelf.
Je had nooit aan die hond moeten beginnen, en dan laat je hem 3 uur razen, en naast de fiets rennen, iedereen weet toch dat dat voor een jonge hond niet goed is, overprikkeld?
En dan boehoe, hij zit in het asiel, maar hij is wel zijn vrolijke zelf hoor, zo blij met zijn geen baasje hebben.
On-be-grijpelijk!!! om dat te zeggen.
  "

Veel mensen vergeten dat het personeel ook maar een gewone werkdag werkt van 08:30-17:30 bijv. dan ook naar huis gaan en de honden dan ook (weer) alleen zijn...en idd tig andere verantwoordelijkheden hebben dan individueel aandacht schenken aan de dieren.

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik heb dit topic met de grootste verbazing gelezen. We hadden een Border Collie en een Stafford herplaatsertje op een 1 kamer appartement. Energieke honden waarmee iets ondernomen moest worden buiten de wandelingen om zoals hersenwerkjes/taken. Binnen hebben ze geleerd rustig te zijn en buiten was alle plek om te ravotten. Zolang je maar consequent, duidelijk bent en grenzen aan geeft gaat dit dan ook prima.

 

Je hebt je hond met 5 maanden weg gedaan. Hallo....? Het is nog maar een pup 3 uur spelen met andere honden/wandelen. Vervolgens naast de fiets laten rennen en dan heb je ervaring met politie honden en weet ik het allemaal?? Steek mij maar lek als je dit doet heb je 0,0 verstand van honden. Beestje was totaal overprikkeld if you ask me.

 

Dat mensen het vervolgens over rouwen hebben hier begrijp ik dan ook 0,0. 3 dagen huilen om een hond en nog geen 2 maanden later er weer een andere bij zetten noem ik geen liefde hebben voor je hond of alles geprobeerd te hebben om het in goede banen te begeleiden. Dit is echt gewoon inruilen in mijn ogen.

 

Wat ik dan helemaal vreselijk vind maar dat is dan ook echt persoonlijk dat je hem constant je schat blijft noemen. Nee dat is hij niet je hebt hem afgestaan er is niks meer van jou bij. Je verloor al je rechten toen je hem weg deed naar die andere mensen. Ze zijn je dan ook helemaal niks verschuldigd aan tekst en uitleg ;) Je had hem gewoon zelf moeten houden als het je zo aan het hart gaat en een spoedcursus honden opvoeding moeten volgen ;)

 

Het enige wat ik hoop is dat het hondje een goed huisje vind. Ookal acht ik de kans niet heel groot. Er zijn maar weinig mensen die zo'n moeilijke kruising nemen.

 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Voor Heleen  "

Hartelijk dank Anny ,Zit het glas er ook bij?hp-shiny

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Wat zijn mensen soms hard tegen elkaar, begrijp dat je hier echt iemand verdriet mee kan doen je zal vast niet het hele verhaal erachter weten.
dus alsjeblieft matig je toon, het verdriet van je maatje te moeten missen is verschrikkelijk  en ik denk dat iemand zichzelf al verschrikkelijk voelt om zo een keuze te moeten maken, ik heb zelf gelukkig nooit die keuze hoeven te maken, maar weet wel hoe het is om ze te missen.
ik heb Mellow nu geadopteerd ze komt uit een gezin met 4 jonge kinderen en die mensen hadden echt heel veel verdriet dat ze de keuze voor Mellow moesten maken om haar weg te doen, ze verdiende meer aandacht dan dat ze momenteel kreeg en ze was in eerste instantie van de vader van het gezin, die heeft echt staan huilen. Ik heb nog steeds contact met hun en ze hebben er nog steeds veel verdriet van.
hoe erg zou het nu zijn als ik Mellow weg zou doen?? (Doe ik absoluut niet hoor) en hun daar achter komen!?, nou ik snap heel goed dat jij je verschrikkelijk voelt! Je dacht een goed huis gevonden te hebben. Je heb drie dubbel verdriet het verdriet van dat je je hondje weg moest doen en het schuldgevoel dan het verdriet dat je nu weet dat ze momenteel door de nieuwe eigenaren is het asiel zit, en dan nog is de harde reacties die je naar je hoofd krijgt, terwijl je zo hard steun nodig heb in deze moeilijke periode!
ik wens jou en natuurlijk je hondje in het asiel echt het alle beste en hoop dat je hondje snel iemand zal vinden die hem heel veel liefde zal geven. "

Ik vind de reacties best meevallen gezien wat ts allemaal schrijft .

Sommige dingen komen ook wat tegenstrijdig over ,het adres van de fokker niet meer weten bv .

En dat terwijl er door familie daar nog twee pups gehaald zijn ,Zou wel erg zijn als al die mensen niet meer weten waar hun pup vandaan komt .

 

Dan de hoeveelheid beweging voor zo'n jonge hond ,De vader die africhter is en ook geen raad weet met een pup van vijf maanden?

 

Ts zelf met alle ervaring ,wat ik ernstig betwijfel gezien haar vorige topic over deze pup .

 

En als ik alle pagina"s doorlees komt er vast wel meer tegenstrijdig getik naar boven .

Persoonlijk vind ik ook dat een hond herplaatsen toch geen rouw proces is ,met goede contacten houden weet je hoe het je hond vergaat .Je krijgt verhalen ,foto's en ziet hoe de hond het doet .

 

Bij een rouwproces moet je het doen met je herinneringen ,je foto's of filmpjes en zie je je hond alleen daar nog ,misschien begrijp ik het verkeerd en bedoelt ze dat zij het net zo erg vindt als een rouw proces .

Maar als ik dan zo zou rouwen was mijn hond allang uit het asiel of ik nu in een huis of tent zou wonen .

En zo'n hond zou zichzelf zijn in een asiel ?

Nu dat is geen ene hond ,vandaar dat er ook vele weer terug keren omdat ze hun ware gedrag pas na enkele maanden laten zien .

 

Ik hoop uiteraard dat schatje of hoe hij nu heten mag een gezin voor het leven gaat treffen .

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Proest. reserve kan nooit kwaad.   "

Ik ben er blij mee !!!

honden page profiel XXXXXX

honden foto van XXX

Ik heb dit topic vol verbazing gelezen. 

 

Ik vind het erg dat Bold herplaatst is geworden om het feit dat jij kleiner ging wonen en als jij de hond zoveel beweging gaf dan snap ik wel dat hij energiek was, hij was gewoon overprikkeld. 

Hier ook een pup van nu 1 jaar oud, een grote hond (Amerikaanse Buldog), die ook nog eens uit de kluiten gewassen is dus een stuk groter dan wij gedacht hadden. Een lieve hond met veel energie en een echte sloper waar we af en toe eens diep bij hebben moeten zuchten en meermaals hebben gedacht 'waar zijn we aan begonnen' nadat er weer eens een gat in de deur of bank was gebeten maar geen haar op ons hoofd die eraan denkt hem te herplaatsen. 

 

We hebben geen andere huisdieren erbij, wel een autistisch zoontje van 3 jaar maar dat gaat op zich prima al is Hummer soms veel te enthousiast en moeten we hem temperen.

 

Hopelijk vind de hond snel een gouden mandje! 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Ik geef haar het voordeel van de twijfel. Dat is wat anders. Dat jij nou gelijk iemand af wil branden... 
 
Mensen maken nu eenmaal fouten, al helemaal wat honden betreft. Ik vind het echt heel raar dat jij zo durft te oordelen over iemand die je alleen kent over het internet, echt hoor, ga je schamen! 
 
Ook al heeft iemand ervaring op een bepaald vlak, dan kunnen ze nog steeds onervaren zijn op een ander vlak. Of overconfident. Dus ik toon begrip voor de situatie en hoop dat TS ervan leert, en dat de hond goed terecht komt. Dat is behulpzamer dan zo lullig tegen iemand te lopen doen. "

Eigenlijk is het zo dat het schatje in het asiel een moeilijk herplaatsbaar hondje gaat worden, de asiels zitten (over) vol met deze kruisingen of Stafford  gerelateerde honden.

Dus is er zo maar een kans dat hij of heel lang in het asiel blijft of van de ene eigenaar naar de eigenaar gaat.

Als je echt een eerlijke keuze had gemaakt had je je kleine schatje moeten herplaatsen, dan had je van mij mij nog mogen "rouwen"ook.

Simpel om de reden dat deze wél een goede kans maakt op herplaatsing.

Dat zou ik persoonlijk de eerlijkste keuze hebben gevonden, ook al denken mensen misschien nu dat ik gek ben.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

Dat Ts ervaring heeft met honden opvoeden,daar geloof ik geen bal van.

Integendeel.ik denk dat ze weinig honden van dichtbij gezien heeft in haar leven.

Ze moest de pup al van in het begin niet hebben (zie haar vorige topics)

Die "schat" kon toen al niks goed doen in haar ogen.

Alles met een flinke korrel zout geloven wat ze allemaal schrijft dus.

En alles is natuurlijk die andere mensen hun fout, haar treft geen schuld.

Ik ken dat soort mensen hp-frusty 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Veel mensen vergeten dat het personeel ook maar een gewone werkdag werkt van 08:30-17:30 bijv. dan ook naar huis gaan en de honden dan ook (weer) alleen zijn...en idd tig andere verantwoordelijkheden hebben dan individueel aandacht schenken aan de dieren. "

Geloof me de mensen of vrijwilligers die in asiel werken trekken het zich erg aan . Zoveel werk altijd nog te doen.......Iedereen heeft na een tijdje, en die tijdjes duren lang voor de honden daar, een lieverdje dat je iets meer graag hebt. Gelukkig maar. Die krijgt dan wat meer aandacht. Maar dan naar huis gaan en ze allemaal achterlaten  die snuiten zien,  gedrukt tegen de tralies, dat vreet aan je en velen kunnen het niet blijven doen, emotioneel moet je sterk zijn, zeker als er uitzonderlijk doodgespoten wordt. En dat gebeurt ! 

Het is niet het gegeven “ asiel” op zich dat ik aanklaag maar dat anderen emotioneel kapot gaan  door de schuld van egoistische persoontjes die zelf te lam zijn om even door te zetten of zich even te herplaatsen in het hoofd vd hond. Zeggen dat hij vrolijk is en o zo happy is gewoon je eigen geweten sussen, voor zover dat er is.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Geloof me de mensen of vrijwilligers die in asiel werken trekken het zich erg aan . Zoveel werk altijd nog te doen.......Iedereen heeft na een tijdje, en die tijdjes duren lang voor de honden daar, een lieverdje dat je iets meer graag hebt. Gelukkig maar. Die krijgt dan wat meer aandacht. Maar dan naar huis gaan en ze allemaal achterlaten  die snuiten zien,  gedrukt tegen de tralies, dat vreet aan je en velen kunnen het niet blijven doen, emotioneel moet je sterk zijn, zeker als er uitzonderlijk doodgespoten wordt. En dat gebeurt ! 
Het is niet het gegeven “ asiel” op zich dat ik aanklaag maar dat anderen emotioneel kapot gaan  door de schuld van egoistische persoontjes die zelf te lam zijn om even door te zetten of zich even te herplaatsen in het hoofd vd hond. Zeggen dat hij vrolijk is en o zo happy is gewoon je eigen geweten sussen, voor zover dat er is. "

Die ogen van de honden in het asiel.....hp-cryhp-cryhp-cry

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 5 van 8 12 3 4 56 7 8
Volgende forumvraag: Hond naar asiel gebracht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^