Wie kan helpen met een puppy uurschema?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Hier nooit gedaan, toch al zo'n hond of 18 gehad in mijn leven.
De stuiterballen mogen hier stuiteren tot ze door hun poten zakken (en dat heb ik nog nooit zien gebeuren)  "

Hier hetzelfde,de enige vaste regel die ik had als ze pup waren,klaar met slapen onmiddellijk oppakken en er mee naar buiten om te plassen,stond soms wel ieder uur even buiten....honden waren ook in no time zindelijk.

Maar voor de rest liet ik ze hier altijd rondtippelen en slapen wanneer ze zelf wilden,heb ze nooit in een bench gestopt om te rusten.

Ik praat toch over engelse staffordjes....energie voor 10 honden.

 

Pennygirl fijn dat de eerste nacht goed is verlopen en gefeliciteerd met je pupje.smile

honden page profiel PennygirlPennygirl

@Monique ik gebruik dus geen  uurschema. Laat ze ook gewoon doen en ik moet zeggen dat ik ervan versteld ben hoe goed het gaat eigenlijk want ze neemt uit zichzelf rust en dan nog wel in haar bench in de bergruimte waar ze echt rust heeft ook als de kinds thuis zijn na school. 's Avonds is haar vast plaatsje in de zetel naast mij waar ze veeeeeel te warm heeft maar ze blijft...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" @Monique ik gebruik dus geen  uurschema. Laat ze ook gewoon doen en ik moet zeggen dat ik ervan versteld ben hoe goed het gaat eigenlijk want ze neemt uit zichzelf rust en dan nog wel in haar bench in de bergruimte waar ze echt rust heeft ook als de kinds thuis zijn na school. 's Avonds is haar vast plaatsje in de zetel naast mij waar ze veeeeeel te warm heeft maar ze blijft... "

Dat is dus genieten van een pup in huis,weet je op een gegeven moment raak je echt op elkaar ingespeeld en ga je haar door en door kennen.

Een heleboel gezelligheid met een pup in huis.

honden page profiel DjonieDjonie 3 doggies

" @Djonie ik ben ze gisteren gaan halen met dochter van 13!
Edit ; verandert dat iets tov mijn topic?  "

Nee. Ik was gewoon eventjes in de war :)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: 52 weeks of Flynn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^