Na castratie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KatKat

Quinn hebben we verplicht laten castreren want was geen houden meer aan. Zelfs blaasontstekingen door overmaat hormonen... nu is hij 10 dagen geleden gecastreerd. Wanneer zijn de hormonen uit zijn lichaam? Hoelang duurt het voor alleer je echt verandering ziet in gedrag? 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin (  Ozjin .

Zes weken, en de hormonen die dan niet meer opspelen een maand of zes zeven.....je gaat het steeds meer merken hoor....na zes weken ongeveer zal je merken dat het testeron niet nmeer opspeelt...       bron..dierenkliniek hoogveld...Houd er wel rekening mee dat na castratie de testosteron hormonen nog ongeveer 6 weken actief blijven in het lichaam, waardoor het echte effect pas na die tijd merkbaar is. Daarnaast zijn sommige reuen in de eerste weken na castratie nog vruchtbaar! Pas hier dus ook mee op.       en de hormonen vallen ongeveer na een maand of zes weg. Hormonen die nodig zijn voor het skelet.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

En ook in die tijd niet bij loopse teven laten. Na castratie zijn ze nog enige tijd vruchtbaar . 

honden page profiel KatKat

" En ook in die tijd niet bij loopse teven laten. Na castratie zijn ze nog enige tijd vruchtbaar .  "

Hij komt bij geen teven hoor;)

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Punt om rekening mee te houden; gecastreerde reuen kunnen qua geur interessant voor andere reuen zijn. Casper gaat er op af om te snuffelen als de andere reu dit toelaat.

Volgende forumvraag: Bijtende puber
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^