Welke rassen zitten in mijn pup?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KlaraKlara

" Je kan geen drager zijn van merle. Hond is merle (Mm of double merle MM) of is geen merle.  Je hebt wel verdoken merle dus merle dat niet goed zichtbaar is zoals cryptic merle of atipical merle of bij bv sable honden niet goed zichtbaar als ze volwassen zijn. Merle is een patroon over een kleur heen. Blue merle is zwart met merle patroon er over heen zodat bepaalde delen van het zwart verdund zijn.  "

Dat weet ik allemaal ook wel maar ik probeerde het een beetje simpel uit te leggen. ;) Heb zelf een cryptic merle. Ging mij meer om het risico op mdr1. 

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

" Als er Beauceron in zit: n.b. met de Beauceron haal je een hond in huis met een groot karakter.
De eerste 2 jaar zal er veel tijd en energie nodig zijn om de Beauceron op te voeden.
Ik ken in mijn omgeving 2 Beaucerons. De bazen hebben er een grote kluif aan gehad om het gedrag in goede banen te leiden.
http://beauceron.nl/de-beauceron/karakter-en-omgangstips/
  "

Ik verwacht niet dat er Beauceron in zit, het komt maar zelden voor dat een harlequin Beauceron blauwe ogen heeft. Ook heeft de Beauceron als rasstandaard dubbele Hubertusklauwen en kruisingen daarvan zijn daar vaak aan te herkennen.

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

Ik gok ook op Beauceron...

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Welk ras is deze pup?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^