Tot ongeveer 70% korting op runder kauwbotten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Denies & PukDenies & Puk

Ik ben hier vrijwel nooit meer aanwezig maar ik kwam een leuke korting tegen en ik dacht laat ik het hier ook even delen. 

 

Puk krijgt ongeveer eens per 1.5 a 2 maanden een runderhuid kauwbot die ze in delen op eet. Vaak krijgt ze een "bot" vorm omdat ik de vlechten of donut nooit kan vinden of ze zijn belachelijk duur. Ik zit altijd te speuren of ik de vlechten en/of donut tegen een redelijke prijs kan vinden en dat is gelukt! 

 

Nu kwam ik een érg leuke aanbieding tegen die tot ongeveer 70% korting geeft op de runder kauwbotten in verschillende maten en vormen. 

Omdat ik zelf ook altijd gek ben op korting dacht ik dat jullie het wellicht wel leuk zouden vinden als ik het hier ook zou delen. 

 

Het gaat om deze aanbieding: 

 

Er zijn verschillende maten en vormen die mee doen aan deze actie. Waardoor de korting voor iedereen verschillend zal uitvallen. Ik heb 5 rechte vlechten 14 inch (€6.49 per stuk) en 5 donut vlechten 7 inch (€6.99 per stuk). Normaal zou dit €67.40 kosten en nu heb ik er €19.98 voor betaald. Dat komt voor mij neer op ongeveer 70% korting. 

 

Bij de kleinere kauwbotjes zal de korting een stuk minder zijn. 

 

Je kan het online bestellen op www.discus.nl of naar een Discus winkel in de buurt gaan. 

 

Ik heb gekozen om het online te bestellen en in de winkel af te halen. Dan is zijn de bezorgkosten ook gratis. 

 

Als ik volgende week de bestelling heb opgehaald dan kunnen wij weer zeker voor een jaar vooruit hahaha. tongue-out

 

Ik weet dat er verschillende meningen bestaan over deze kauwbotten. Wij kiezen er voor om dit wel te voeren en ik wil hiermee ook zeker geen discussie op gang brengen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^