Ziva’s agility topic: op zoek naar een andere club!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Veel succes met de zoektocht! Ken je de groep “Agility Nederland” op Facebook? 

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Bedankt!

Nee, die ken ik niet maar ik heb ook geen facebook. En daar begin ik ook liever niet aan.

 

Ik heb afgelopen dinsdag gebeld met iemand van KC de Kempen om wat meer te horen over hoe de lessen daar gegeven worden. Dat klonk alvast erg goed! De lessen worden er gegeven door mensen die zelf wedstrijden lopen en zij krijgen op hun beurt weer les van anderen, die op hoger niveau lopen.

Ik heb daar de mogelijkheid wissels te leren, Belgisch, Frans, Duits. Ziva meer vooruit sturen, voor een sprong al te laten weten welke kant ze op moet. Dingen die tot nu toe niet structureel aangeleerd zijn, de meeste benamingen kende ik alleen omdat ik ze op internet tegen gekomen was.

 

Ik kan daar een keer met Ziva langs komen om een les te bekijken en om Ziva’s niveau te bepalen. Ik hoop dat dat volgende week zaterdag kan.  Mocht het allemaal bevallen dan kom ik op de wachtlijst te staan. Want ondanks dat hier alleen al op de zaterdag 10 groepen les krijgen in de behendigheid en er ook op maandag, dinsdag en woensdag lesgegeven wordt (aan kleine en wedstrijdhonden), zitten alle groepen vol.

 

In de tussentijd blijf ik verder kijken naar andere plekken waar ik voor een betaalbare prijs beter les kan krijgen.

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^