Toby - hondenvoer op maat gemaakt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Goeiemorgen allemaal, 

 

Ik kwam op Facebook een advertentie tegen van Toby, een nieuw (?) hondenvoer merk wat beweert brokken te maken aangepast aan elke hond. 

 

Je vult via de site een lijstje vragen in, oa.; geslacht, intact/geholpen, zwanger/zogend, ras/rassen, leeftijd, activiteitslevel, conditie, eventuele allergieën en favoriete smaken. 

 

Vervolgens komt er een brok uit, de ingrediënten kan je bekijken en ze berekenen ook hoeveel voer je per maand per hond nodig hebt. Daarbij dus het bijhorende bedrag en je gaat volgens mij een soort abbonement aan dat je elke maand weer geleverd krijgt. 

 

Nu is het voor mij niet aantrekkelijk omdat ik dan per maand €82 ga betalen ipv €60 wat ik nu voer, maar er is een kennismakingskorting van -50% en dan kan het wel leuk zijn om eens te proberen.

 

Wat denken jullie hier nou van? 

(Ik weet niet of ik de site mag delen per link, maar Googlen op 'Toby hondenbrok' oid moet vast ook tot de site lijden).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Toby - hondenvoer op maat gemaakt?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Ik vraag me af of dat echt zo werkt. Kan me niet voorstellen dat de brok voor iedere individuele hond apart gemaakt wordt.Ik denk dat je dan een veelvoud zou betalen van de prijs die je nu noemt. Krijg dan eerder de indruk dat ze een (redelijk groot) standaard assortiment hebben, dat ze dan per klant apart verpakken met een overtuigende tekst op de zak. Maar misschien zie ik spoken, ik heb al snel het idee dat het mooie verkooppraatjes zijn.

Als je nieuwsgierig bent zou ik het eens proberen. Ik hoor graag of het bevalt

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Kijk uit voor dit soort aanbiedingen met abonnementen. 

Als ik naar hun telefoonnummer google kom ik al op meerdere bedrijven uit en nog meer op dat adres. 

Oplichting. 

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Er staat een foto op de site van de dierenarts die eraan verbonden is. Ze ziet er heel jong uit, maar heeft al op 3 plaatsen gewerkt, waaronder in Nieuw-Zeeland. En geeft al jaaaaren voedingsadvies??????

Ik weet het niet hoor.... En als ik probeer de vragenlijst in te vullen loop ik vast! Duke is een Kooikerhondje, en die staat niet in de lijst

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Ze reageren wel snel! :-) Heb de vragenlijst voor Duke ingevuld. Ik kom iets goedkoper uit dan nu. 27,50 per maand, tegen nu 34,00 met Acana brokken. Maar in Acana zit 70% aan dierlijke ingrediënten. Bij Toby kom ik niet verder dan 36%, plus een onbekend percentage dierlijke vetten. Ik gok dat het totaal rond 40% ligt.

Grappig om in te vullen, maar ik begin er niet aan! :-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heb ook gekeken, beetje onzin he, ze zien de hond niet, en nemen aan , meer niet....kijken niet naar bouw niets...dat moet je zelf maar invullen, en je weet hoe mensen zijn, mijn hond is niet te dik.....

honden page profiel TobyToby 3 doggies

honden foto van Toby

Hi iedereen, 

Allereerst bedankt voor jullie berichten. Ik zal proberen elke vraag/opmerking te beantwoorden :).

 

Karin, Lucky* en Duke: Wij hebben verschillende soorten brokken ontwikkeld, deze brokken mengen wij tot de ideale voedingsbehoefte van een hond. Het systeem werkt als volgt: wij hebben een algoritme ontwikkeld die allereerst de ideale voedingsbehoeftes berekent. Hierna berekent het systeem hoe deze voedingsbehoefte exact gematcht kan worden met een combinatie van 3 recepten. Het mengen van brokken met uiteenlopende brokken geeft het exact zelfde resultaat als een individuele brok te ontwikkelen per hond. Maar hierdoor blijven de kosten voor ons "op maat gemaakt" voer in verhouding laag.

 

Onze dierenarts Renée is medeoprichter. Renée heeft inderdaad in 3 verschillende landen gewerkt als DA, naast dat heeft ze bijscholing gedaan op het gebied van hondenvoer. Renée ontwikkelt samen met onze voedingsdeskundigen nieuwe recepten en is dagelijks bezig om ons product en systeem te verbeteren.

Gabber: Wij hanteren twee policies: altijd opzegbaar en heeft smaakgarantie, dit betekent dat klanten altijd het geld terug krijgen als het voer niet bevalt en dat klanten nooit ergens aan vast zitten. Klanten kunnen zelf het voedselplan pauzeren en annuleren, maar ook onze customer support helpt graag laughing.

Willemijn: Wij zien de hond inderdaad niet in persoon, maar klanten vertellen veel informatie over hun hond. Wat wij in de praktijk zien is dat wij zeer betrouwbare informatie krijgen aangezien baasjes deze gegevens zelf via het internet invullen.

Ik hoop al jullie vragen voldoende te hebben beantwoord en anders hoor ik het graag :)

 

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 16 september om 17:46 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Toby - hondenvoer op maat gemaakt?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Duitse herder als eerste hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^