Pre-anestethisch bloedonderzoek: wel of niet doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

" In het zalfje voor de hotspot zit inderdaad antibiotica. Maar zo'n pet shirt heeft geen zin met de hotspot, want die zit op haar wang. En ook dat is wel heel erg warm met dit weer natuurlijk..
 
Maar probiotica is een goede tip! "

O oeps, dacht dat het om een sterilisatie ging undecided. Voor iets op de wang heeft een MSP geen zin natuurlijk wink. Warmte klopt maar mocht het een steralisatie zijn geweest houdt zo een shirt het wel beter schoon en ook met wandelen is het duidelijk voor anderen dat ze afstand moeten houden van je hond. Dat vond ik ideaal. 

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

" O oeps, dacht dat het om een sterilisatie ging . Voor iets op de wang heeft een MSP geen zin natuurlijk . Warmte klopt maar mocht het een steralisatie zijn geweest houdt zo een shirt het wel beter schoon en ook met wandelen is het duidelijk voor anderen dat ze afstand moeten houden van je hond. Dat vond ik ideaal.  "

Het gaat om allebei.. Ze had de hotspot al en nu is ze vandaag dus gesteriliseerd.. 

 

Op dit moment heeft ze nog een pleister op haar buik, dus die houdt de wondjes voorlopig wel even schoon. Als die eraf valt moeten we de wond inderdaad goed schoon houden. Maar gezien het warme weer dacht ik dat het misschien een idee was om een dunne sjaal om haar buik te binden als het nodig is. Dan hoeft ze niet zo'n heel shirtje aan. Of gaat dat niet werken?

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Geen idee. Zou zeggen probeer het uit. Veel likken aan de wond, zeker als het gaat genezen en gaat kriebelen moet je wel proberen zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Hier was zo een shirt daarom een groot succes (castratie). Zeker voor de nacht als je het niet in de gaten kan houden ondanks dat hij naast m’n bed sliep. Overdag was ik er eigenlijk altijd bij en mocht die na 2 dagen al zonder in huis rondlopen. Zat er ook amper aan te likken. Het zal inderdaad wel warmer zijn, echter lijkt een goede en snelle genezing mij belangrijker. Je kan eventueel zo een coolmat kopen, daar kunnen ze met dit weer lekker op liggen. Heb er zelf eentje van scruffs en wordt met deze dagen goed gebruikt. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: MRSP bacterie ervaringen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^