Leuke workshop in de zomer?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Hoi! Sinds we Luna hebben (nu een jaar), zijn we eigenlijk direct naar de hondenschool gegaan. Eerst minipuppycursus, toen puppycursus, pubercursus en vorige week heeft ze haar basisgehoorzaamheidscursus afgerond (1e plaats!). In september gaan we door met de vervolgcursus, maar tot die tijd doen we dus 'niks'. Nu lijkt het me leuk om een keer een workshop te volgen met haar. Agility of speuren bijvoorbeeld. Weten jullie een hondenschool o.i.d. in de buurt van Den Bosch die komende zomer workshops geeft? Al is het maar een workshop van 2 uurtjes ofzo, ik vind het leuk om op die manier met Luna bezig te zijn. En Luna vindt de hondenschool op haar beurt ook geweldig. Niet in de laatste plaats  vanwege de lekkere beloningen die daarbij horen natuurlijk.

 

Ik ben benieuwd! :)

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

Hmm niemand? Zie dat er net een ander topic is geopend over speuren in Den Bosch, maar de tip in dat topic (detectie bij Zoetelieve) heeft voor mij geen nut aangezien ik juist in de zomer iets wil doen.. 

Volgende forumvraag: agility en energie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^