Ben ik raar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van christel bumper en milo

Volgend weekend gaan we een weekendje naar Valencia.ik was heel enthousiast toen we het bespraken., maar zie er nu toch wel tegen op.onze zoons van 19 en 14 blijven thuis bij de hondjes, maar wat nou als de hondjes ziek worden , ons vliegtuig neer stort????ooh had ik maar nooit geboekt, mijn man zegt dat ik gek geworden ben en waarschijnlijk is dat ook zo, maar toch .......

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Als de hondjes ziek worden dan weten jouw zonen (zeker de oudste) heus wel de weg naar de dierenarts, zij zullen zeker wel goed voor de hondjes zorgen, het is maar een weekendje, zo lang is dat niet. 

 

Jouzelf gek maken of het vliegtuig neerstort, tja, dat kun jij beter gewoon uit gedachten zetten, het heeft geen zin om die doemgedachtes te hebben. 

 

Gewoon lekker genieten van dat weekendje weg met jouw man, eventjes tijd voor elkaar maken, dat is erg belangrijk en het wordt vast een heerlijk weekend! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Briefje met dierenarts telefoons er op zetten, en als je vliegtuig neerstort.....gebeurt niet...wees daar niet bang voor, ga daar niet over piekeren, is er nog een volwassenen die je zoons eventueel kunnen bellen , en dat zij direct kunnen beslissen als je honden ziek worden...

honden foto van christel bumper en milo

" Briefje met dierenarts telefoons er op zetten, en als je vliegtuig neerstort.....gebeurt niet...wees daar niet bang voor, ga daar niet over piekeren, is er nog een volwassenen die je zoons eventueel kunnen bellen , en dat zij direct kunnen beslissen als je honden ziek worden... "

Dat is een goed idee, briefje met telefoonnummers. Mijn moeder en mijn zus kunnen ze bellen als er wat is.ik zie denk ik beren op de weg, maar milo is zo'n kwakkel hondje en we zijn wel vaker weg geweest maar dan met de auto dan ben ik zo thuis als het moet. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

De kans dat je een auto-ongeluk krijgt is veeeel groter dan een vliegtuigongeluk....

 

Maar een bel-lijst achterlaten is altijd handig.

En ga gewoon lekker genieten!! cool

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Je kan ook over je veter struikelen en je nek breken. Niet druk maken en lekker van je vakantie genieten. Wat ik nog wel eens doe is een brief bij het pension achterlaten wat er moet gebeuren als ons iets overkomt. Dus naar wie de honden toe moeten en eventuele medische bijzonderheden van de hond. Hier over nadenken en het even vastleggen zijn prima, maar daarnaast niet vergeten ook gewoon te genieten. Anders wordt het leven veel te zwaar. :-) Enne...geniet van de vakantie!

Volgende forumvraag: De oplossing tegen teken ????
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^