Ervaring Border Terriër?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" En terecht vind ik!
Als iemand meteen op mij springt mep ik ook hahah "

Haha maar denk dat over het algemeen terriër eigen is. Maylo laat dan ook gelijk weten dat hij daar niet gediend van is en honden die dat doen krijgen echt een veeg uit de pan. 

 

Maar ik zou dat dus ook doen een mep verkopen XD en misschien nog een schop na. 

honden page profiel SuusSuusgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Suus

" Ooh, als ik jullie verhalen zo lees, dan krijg ik alleen maar nog meer zin in een Border Terrier! Ik ben er echt verliefd op geworden  "

JA... eenmaal een Golden altijd een Golden... maar dat geldt ook voor de Border!

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee

honden foto van Lise en Fee

" JA... eenmaal een Golden altijd een Golden... maar dat geldt ook voor de Border! "

Haha en allebij kan ook!laughing

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

" Lucie van Kees is geen border terrier maar een Hollandse Smoushond. Twee verschillende rassen ;-)  "

Border Terriër is wel ingekruist in de Hollandse Smous! Is aan Lucy ook wel enigszins te zien.

 

Hier in het dorp woont een BT, ik vind het echt een leuk hondje qua karakter, hoewel het helemaal mijn type hond niet is. Heel actief, ze vindt het heerlijk om met haar bal te spelen en ze is goed met andere honden. Mensen die ze leuk vindt komt ze even dag zeggen. Eén dag in de week wandelt ze met een oppas die hele andere regels heeft en daaraan past ze zich perfect aan. Het vermogen om dingen te leren en zich aanpassen is dus volgens mij best goed bij dit ras. Ik kom nog wel eens een andere tegen tijdens het lopen, die komt wel een beetje hetzelfde over qua gedrag.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Border Terriër is wel ingekruist in de Hollandse Smous! Is aan Lucy ook wel enigszins te zien.
 
Hier in het dorp woont een BT, ik vind het echt een leuk hondje qua karakter, hoewel het helemaal mijn type hond niet is. Heel actief, ze vindt het heerlijk om met haar bal te spelen en ze is goed met andere honden. Mensen die ze leuk vindt komt ze even dag zeggen. Eén dag in de week wandelt ze met een oppas die hele andere regels heeft en daaraan past ze zich perfect aan. Het vermogen om dingen te leren en zich aanpassen is dus volgens mij best goed bij dit ras. Ik kom nog wel eens een andere tegen tijdens het lopen, die komt wel een beetje hetzelfde over qua gedrag. "

Maar toch is het geen border terriër ;) ondanks dat het erin gekruist is. Zou net zijn als iemand tegen Maylo zegt tis een Foxterriër. Ja dat zit er in maar hij is er geen. 

honden page profiel TrimmerTrimmer 3 doggies

honden foto van Trimmer

Ik vind Border Terriërs heerlijke no-nonsense hondjes. Zijn niet angstig of bijterig, werken goed mee, zijn intelligent. Een makkelijk formaat wat ook lekker mee kan op de fiets. Verhaart nauwelijks want worden geplukt. Ik kan werkelijk geen negatieve eigenschap bij de BT bedenken. Heerlijke hondjes gewoon, fijn karakter waar je mee kan werken. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Kaakklem door spel?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^