Rondreis Europa: welk hondenvoer is in heel Europa verkrijgbaar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Hallo forummers!

In juni wil ik met mijn honden in een camper voor onbepaalde tijd door Europa gaan reizen. Super gaaf natuurlijk en ik heb er onwijs veel zin in! Nu is het probleem dat ik op internet niet kan vinden welke brok door heel Europa verkrijgbaar is.

Momenteel woon ik op Curaçao, hier krijgen ze graanvrije voeding van infinity. Daar doen ze het super goed op. Voorheen kregen ze acana, maar dat is onbetaalbaar voor mij..

Ik wil graag binnenkort voer bestellen voor als we in Nederland aankomen, zodat ze direct de juiste brok krijgen die ze vanaf dan zullen houden. Voer meenemen vanaf hier is geen optie, dus ik heb brokken nodig die op de huidige brokken lijken. In ieder geval graanvrij en met zoveel mogelijk dierlijke ingredienten erin verwerkt.

Welk voer is betaalbaar (max €60,- voor +/- 13kg) en (bijna) overal verkrijgbaar in Europa?

Ik hoor het graag!

Groetjes Iris, Mila & Wies

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Hoelang ga je rondreizen?

In een camper kan je makkelijk voor meerdere maanden voer meenemen, dan hoef je je daar onderweg niet druk om te maken. Dus als je in Nederland bent en je een goeie brok hebt uitgekozen, sla je gewoon een voorraad voor meerdere maanden in.

Populaire brokken als Proplan, Hills of Royal Canin zijn zowat overal te krijgen, ik zag ze zelfs in Rusland in de winkel liggen. hp-smile

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Ter info: check altijd de invoerregels van de landen waar je door wil reizen. Sommige landen hebben naast de standaard verplichtingen (paspoort, chip, rabiesinenting) ook nog specifieke eisen zoals behandeling tegen echinococcose, gelegaliseerde gezondheidsverklaring van beperkte duur, e.d.

licg-europa

honden page profiel ..

honden foto van .

Bedankt voor je reacties! Ik ga voor onbepaalde tijd. In principe wil ik inderdaad al wat zakken inslaan, zeker voor de eerste maanden. Maar als dat op is, wat dan..? Dat is het "probleem".

Maar goed om te weten dat die merken overal verkrijgbaar zijn. Dat is het overwegen waard.

Bedankt voor je tips over de vaccinaties en gezondheidsverklaring! Ik zal dat eens even gaan uitzoeken.

Bedankt!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Als je langer reist, kan je ook ter plaatse zoeken naar een graanvrije brok. Er is zoveel op de markt, merken die je hier niet vindt, maar bijvoorbeeld wel in Frankrijk, Italië of Zweden en die ook van goeie kwaliteit zijn. Kijk dan gewoon de ingredienten na, meestal staat Grainfree al in 't groot vermeld op de zak. hp-smile (je vindt ze vooral in dierenwinkels, niet in de supermarkt)

 

Met onze laatste lange reis (5 maanden), hebben we plaatselijke merken afgewisseld met onze eigen vertrouwde voorraad. Daar hadden we een fijner gevoel bij, dat er toch een soort constante bleef doorlopen. Dus misschien is dat ook een optie.

 

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Wat leuk dat jullie gaan rondtrekken! Wij doen dat ook, en we voeren gewoon elke keer het beste wat we op dat moment kunnen vinden. Wat me opvalt is dat Acana in veel grotere dierenwinkels ligt en soms ook in onafhankelijke dierenwinkels. Je kunt bij de fabrikant Champion Petfoods vast ook wel een overzicht krijgen van winkels die het verkopen. De brokken van Acana Classics vallen binnen je budget en hebben echt prima samenstellingen. Verder is het ook heel gezond om af en toe met de pot te laten mee-eten.

Heel veel plezier!

Volgende forumvraag: Renske gestoomd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^