Kvv gevaarlijk?Komkommertijd.?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

"vaak nog niet de herkomst maar dat is weer een andere discussie. "

 Goede slagers weten wel waar hun vlees vandaan komt. Tenminste, onze slager wel. Trouwens, onze vorige slager ook, daar hing een lijst in de winkel van welke boerderijen ze het rund, varken, kip en lam geleverd gekregen hadden. Op zich, als je de barf bij de juiste bron zou kopen, is er nog wel achter te komen.


Persoonlijk heb ik een andere aanpak, 1/3 kvv, 1/3 brok en 1/3 prakje met groenten, aardappel en vlees. Al was dat vooral omdat ik van kvv zo veel kon voeren en hij nog steeds een mager iel ding bleef, dat werd beter met brok en nog beter met een prakje erbij. In die trant kan ik me ook wel voorstellen dat honden die de neiging hebben dik te worden het heel goed doen op kvv. Maar voor de mijne was het niet voldoende.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

"  Ik denk dat even iets moet toelichten,geschreven woord af en toe.
Heel vaak wordt er op zulke artikelen gereageerd met de volgende woorden,het is weer komkommertijd.
 
Dit artikel bevalt mij wel,ik voer ook vers,ik ben kritisch op mijn eigen voeding en ik vind het goed dat er de nodige aandacht aan kvv voeren wordt besteedt en dat mensen op de risico's worden gewezen en zeker een goede hygiene in acht houden.
 
Maar om eerlijk te zijn ik heb af en toe een zwaar hoofd in de kwaliteit van kvv.
Als je barft dan weet je wat je hond eet,vaak nog niet de herkomst maar dat is weer een andere discussie. "

 

Bij mij komt vragen of een artikel de oorzaak is van komkommertijd over als: oh journalisten konden geen onderwerpen vinden om over te schrijven en bedenken zelf iets leuks. Vandaar dat ik reageerde  

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^