De belevenissen van twee mini's en een luie kat. (fototopic)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

ik weet niet of er bij jou een welkoop is waar je misschien komt en of die actie daar ook geld anders is het misschien een idee?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" leuke kubus!wij hebben een kraskaart van de welkoop. we hebben 3 katjes gekrast dus we mogen een gratis snack ophalen voor ons huisdier...kan nu alleen voor de vissen dan. was best leuk geweest als snow nog had geleeft...misschien is het een teken van iets of iemand dat we gewoon echt voor een kat moeten gaan? ( gaan we sowieso al... ) "

Een kat is o zo leuk en je kunt ze leuke dingen leren als je hier de tijd voor neemt maar spelen met een kattenhengel en laserlampje vinden ze ook altijd leuk.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Mooi foto s van je lieverds allemaal Marga  "

Bedankt Nadine.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" ik weet niet of er bij jou een welkoop is waar je misschien komt en of die actie daar ook geld anders is het misschien een idee? "

Nee, er zit helaas geen Welkoop bij mij in de buurt maar bedankt voor de tip. Bij mijn dochter haar werk zit er wel een in de buurt, zij kocht er wel eens runderkophuid platen voor mijn honden maar dit krijgen ze niet meer nu Lotus er gisteren bijna in is gestikt.

honden page profiel Baasje van SpaikyBaasje van Spaiky 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky

Leuke foto's! hp-smile

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Leuke foto's!  "

Bedankt.

honden page profiel May May

honden foto van May

" Een kat is o zo leuk en je kunt ze leuke dingen leren als je hier de tijd voor neemt maar spelen met een kattenhengel en laserlampje vinden ze ook altijd leuk. "

jaa dat klopt!
het is ook altijd leuk om te zien hoe ze dan dat lampje volgen enzohp-heart

pagina 9 van 9 12 3 4 5 6 7 8 9
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^