Balou, Lotus en kat Nemo.(fototopic)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Hoe is het inmiddels, nog steeds bloed in de urine?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Hoe is het inmiddels, nog steeds bloed in de urine? "

Ik heb net getest en er zat bloed in de urine. Wel is dit niet bij iedere test het geval, soms zit er geen bloed in en geeft de test een paar uur later toch weer bloed aan ook verschild de hoeveelheid bloed in de urine. In april laat ik de urine weer door de dierenarts controleren, zit er dan nog steeds bloed in dan gaat ze naar een uroloog voor verder onderzoek.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Verdikke, weer..... waar komt het vandaan. Hier wordt je moedeloos van.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Balen, nog steeds bloed in de urine. Ik weet niet hoe lang de Gabapentine in het lichaam blijft zitten en of het daarvan nog kan zijn, maar langzaam aan zou je gaan denken dat het misschien toch niet daaraan ligt.

 

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Verdikke, weer..... waar komt het vandaan. Hier wordt je moedeloos van. "

Klopt, je word er ook moedeloos van toch ga ik het wat loslaten, dit kan ook wel omdat Lotus niet ziek is dan was de situatie totaal anders.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Balen, nog steeds bloed in de urine. Ik weet niet hoe lang de Gabapentine in het lichaam blijft zitten en of het daarvan nog kan zijn, maar langzaam aan zou je gaan denken dat het misschien toch niet daaraan ligt.
 
  "

Ik denk niet meer dat de Gabapentine de boosdoener was, wel dat het het bloedverlies misschien iets versterkte.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Ik ben vanmorgen met Lotus naar de dierenarts geweest voor overleg, onderzoek en het knippen van haar nagels. Haar anaalklieren bleken ondanks dat ze hiervan geen klachten had overvuld dus die zijn gelijk geleegd.

Buiten een spoortje bloed was de urine schoon en de ph goed, ook geeft ze nergens pijn aan bij het bevoelen van haar buik.
De dierenarts heeft ondanks meerdere onderzoeken de oorzaak van het bloed in de urine niet kunnen vinden.
Lotus is niet ziek, hierom hebben we in overleg besloten om haar nu geen ingrijpend blaasonderzoek onder narcose in Utrecht te laten ondergaan.
We wachten het af en word ze ziek dan moet ik gelijk aan de bel trekken.
Ik had natuurlijk de oorzaak graag geweten maar ik sta helemaal achter het besluit om in deze situatie (Lotus is totaal niet ziek) af te wachten.

551939.jpg

Bad hair day.

551936.jpg

De honden kunnen weer in de buitenren. Ik heb hem op de tegels gezet zodat de nagels beter kunnen slijten.

551935.jpg

Kat Nemo kan zomer en winter in zijn ren.

551938.jpg

Nog even en dan viert Balou zijn tiende verjaardag.

551937.jpg

Zo ligt het stel momenteel ook in diepe slaap, Lotus moet bijkomen van haar avontuur bij de dierenarts en Balou doet zijn middagdutje.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Bad hairday? Is het zo statisch? Dat zie ik hier ook vaak, borstelen en dan het uitwaaieren van de haren aan de oren. Prachtige foto.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Bad hairday? Is het zo statisch? Dat zie ik hier ook vaak, borstelen en dan het uitwaaieren van de haren aan de oren. Prachtige foto. "

Het haar komt zo statisch omdat Lotus met haar kop in de fleeceplaid heeft gewreven, dan wil het haar wel alle kanten uit gaan staan.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Mooie update! Als het alleen nog maar een spoortje bloed is, en ze oogt verder gezond, zou ik het voor nu in elk geval ook zo laten.

 

Leuk die foto`s, mooi die rennen voor de diertjes.hp-thumbsup

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Mooie update! Als het alleen nog maar een spoortje bloed is, en ze oogt verder gezond, zou ik het voor nu in elk geval ook zo laten.
 
Leuk die foto`s, mooi die rennen voor de diertjes. "

Vooral nu de vogels broeden ben ik blij met de ren en dat Nemo een binnenkat is. Ik zal echt niet blij worden als hij met een nestverlater of ander dier thuis zal komen.

De honden krijgen het nu nog koud als ze een tijdje in de ren zitten maar straks als het weer warmer word kunnen ze de hele morgen lekker naar buiten. S, middags word het vaak te warm achter mijn huis en kunnen ze binnen luieren op de bank, een echt hondenleven.

pagina 17 van 17 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende forumvraag: Senán - Een spannend vooruitzicht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^