Twee mini's en een luie kat.(fototopic)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Waterpret, voor Lotus, Balou heeft het niet zo op water al heb ik hem ook even nat gemaakt.

538140.jpg

Ik heb een nieuw zwembadje voor de honden gekocht al denken die dat het een drinkensbak is.

538139.jpg

Ze raken helemaal opgewonden door het zwembadje dus ze kunnen ook wel wat afkoeling gebruiken.

538141.jpg

Ik vind je niet meer leuk, je hebt mij nat gemaakt.

538143.jpg

Een klein badje voor een klein hondje. Lotus is eindelijk het badje ingegaan.

538142.jpg

Balou ligt liever in de zon.

538144.jpg

Op deze foto kun je goed zien hoeveel groter Balou is.

538145.jpg

Samen van het zonnetje genieten.

538146.jpg

Balou krijgt snode plannen, vast door de hitte.

538147.jpg

Het is zo'n leuk stel samen, het is GENIETEN iedere dag opnieuw.hp-heart

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Heerlijk Marga. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Heerlijk Marga.  "

Ze hebben er van genoten Ientje, vanavond weer naar buiten lekker afkoelen.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Het hete weer is gelukkig achter de rug, dit was geen weer voor mijn honden maar met de ventilator en koelmat was het uit te houden.

De scholen zijn weer begonnen, het is gelukkig rustiger in het bos al blijft het wel drukker dan normaal door de bewoners van de wisselwoningen.

 

Balou hoest al een tijdje en nu kwam erbij dat hij s'avonds wat reutelend adem haald, als ik hem dan optil voel ik zijn borst ook pruttelen op mijn hand. Ik heb dit met de dierenarts overlegd en sinds vorige week krijgt Balou plasmedicatie (Furosoral). Hij hoest nog steeds maar lijkt wel wat fitter, reutelend ademhalen heeft hij niet meer gedaan. Hij krijgt nu een overdosering om te ontwateren maar ik overleg even of die deze week naar beneden kan.

538696.jpg

Balou aan het spelen met zijn eendje, hij daagt zelf Lotus weer uit tot spelen.

538698.jpg

Lotus is vorige week bij de dierenarts geweest voor haar jaarlijkse APK. Haar ogen waren iets geïrriteerd, ik vermoed door het haar aan haar oren dat soms in haar ogen hangt dus dit heb ik weer een beetje geknipt. Ze heeft er een zalfje voor gekregen maar de oogjes zalven is mij nog niet gelukt, straks komt mijn dochter ik vraag haar wel even om hulp. Helaas heeft ze ondanks het zeealgenmeel, een speciale tandpasta en het knagen op churpi toch wat tandsteen wat waarschijnlijk met de tijd verwijderd moet worden. Ik weet dat dit een veel voorkomend probleem is bij kleine hondjes maar toch vind ik dit erg vervelend omdat ik haar eigenlijk niet voor zo iets onder narcose wil hebben. Gelukkig gaat het heel goed met het blaasgruis, de ph in de urine blijft op de tablet van Trovet en het hypoallergeen voer van RC goed. 

538697.jpg

Balou tevreden languit.

Balou is bang voor groepen (in een V) over vliegende ganzen, als we aan de wandel zijn wil hij gelijk naar huis de held op sokken. Vanmorgen hoorde we een groep ganzen met veel kabaal over het huis vliegen, Balou was binnen maar wist toch niet hoe snel hij zich tegen mij aan moest verbergen, rare hond.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Ondanks dat ik momenteel door prive zorgen wat minder actief ben op het forum geef ik toch even een update over mijn honden en kat Nemo.

 

Ik ben blij dat het herfst is, dit en de winter zijn echt mijn jaargetijden en ook voor mijn honden is herfst veel beter uit te houden.

 

Met Lotus gaat het heel goed, het blaasgruis is nog steeds goed onder controle en ook zijn de anaalklieren en allergie rustig. Ze had voor haar geïrriteerde oogje zalf van de da gekregen maar het lukte mij niet om haar ogen in mijn eentje te zalven. Ik heb druppels die net als de zalf de oogjes spoelen en vochtig houden gekocht en dit spray ik met een klein sprayflesje van een afstandje in de oogjes, dit werkt perfect het gaat al veel beter met het oogje.

 

Met Balou gaat het helaas niet goed, hij spuugt sinds gisteren taai slijm wat hij maar moeilijk kwijt kan raken. Ik ga straks zonder Balou naar de da om iets tegen de misselijkheid en het spugen te halen. Als zijn maag van streek is zal het met de medicijnen beter moeten gaan anders kan het slijm uit de luchtwegen komen. We hebben bewust gekozen om Balou niet de stress van de autorit aan te doen, hierbij is hij slecht behandelbaar en geeft de dierenarts hem ook heel veel stress. Ik heb een filmpje van het spugen naar de da gestuurd wat het iets makkelijk voor haar maakt om het spugen te beoordelen. Maar ik ben wel erg ongerust en hoop dat het niet uit zijn luchtwegen weg komt want dan zit zijn einde er aan te komen, ik wil echt niet dat hij gaat stikken.

539286.jpg

Lotus en Nemo jagen op de stip van het laserlampje.

539285.jpg

Balou lekker aan het spelen, ik hoop dat hij weer opknapt.

539287.jpg

Hier kun je goed zien hoe klein Lotus is.

539288.jpg

Stoeien.

En wat foto's van mijn knappe buurthond Max, een dertien jarige Slovensky Hrubosrsty stavac of Slowaakse staande hond. Ik houd van de oudjes.hp-heart

539289.jpg

539290.jpg

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Het filmpje maakt niet duidelijk waar het slijm wegkomt, het kan uit de maag maar ook uit de longen komen volgens de dierenarts. Ik kan zo medicijnen tegen het spugen ophalen, knapt hij hier van op dan is het zijn maag. Duimen dan maar.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Fijn dat het met Lotus goed gaat.

En voor Balou wordt hier ook geduimd.

 

Leuke foto's! De buurhond is ook een knapperd. hp-heart

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Fijn dat het met Lotus goed gaat.
En voor Balou wordt hier ook geduimd.
 
Leuke foto's! De buurhond is ook een knapperd.  "

Bedankt. Balou heeft net de medicijnen gehad samen met een beetje eten nu maar afwachten of hij het binnen houd.

 

Max van de buren heeft zo'n lieve uitstraling en is ook heel lief. Ondanks zijn hoge leeftijd gaat hij nog steeds mee op jacht (zijn baasje is jager, wat niet echt mijn ding is maar ieder het zijne) maar of hij ook echt nog actief meedoet weet ik niet.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ja even afwachten voor Balou, best spannend, het is toch altijd heel wat als je hond iets heeft

 

Jagen is ook absoluut niet mijn ding, maar Max zal dat anders zien. Ik heb het ras even gegoogled. Hebben ze de hond uit Slowakije gehaald?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" ja even afwachten voor Balou, best spannend, het is toch altijd heel wat als je hond iets heeft
 
Jagen is ook absoluut niet mijn ding, maar Max zal dat anders zien. Ik heb het ras even gegoogled. Hebben ze de hond uit Slowakije gehaald? "

Balou heeft met de medicijnen niet meer gespuugt nu afwachten hoe het morgen zonder gaat. Maar eerst kan de wasmachine overuren draaien, Balou zorgd dat ik mij niet hoef te vervelen.

 

Klopt, het baasje vertelde idd dat ze Max uit Slowakije hebben gehaald. Het baasje is beretrots op zijn hond die ook wat prijzen in de wacht heeft gesleept vertelde hij mij. Ik weet niet of hij het over het jagen of uiterlijk van de hond had.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Ohh naar voor Balou weer, ik hoop op goede berichten. Kan dit niet van de nieuwe medicatie komen?

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

" Ohh naar voor Balou weer, ik hoop op goede berichten. Kan dit niet van de nieuwe medicatie komen? "

Ik denk het niet want die krijgt hij al een tijdje.

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Nu even een goed bericht, Balou heeft niet meer gespuugt dus is de kans groot dat het zijn maag is geweest. Nu lees ik op fb ook over zieke en spugende honden dus misschien gaat er een virus rond. Natuurlijk spugen mijn honden wel vaker maar het taaie slijm dat Balou uit spuugde heb ik niet eerder gezien, hij gebruikte zelfs zijn pootjes om het kwijt te raken.

Balou is gisteren weer gestart met de Furosoral (vochtafdrijver), hij blijft op een hoge dosis staan als er iets aan zijn ademhaling veranderd moet ik contact met de da opnemen. Maar al met al gaat het gelukkig weer beter.

pagina 12 van 12 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^