Op welke manier een buitenlandertje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NaomiNaomi 3 doggies

honden foto van Naomi

Mijn buitenlander heb ik geadopteerd tijdens mijn stage in het asiel in Spanje. De eerste dag had ik haar al op het oog, de tweede dag heb ik haar mee naar het speelveld genomen om haar beter te leren kennen en ben ik bij haar in de kennel gaan zitten, etc. De derde dag heb ik naar huis gebeld of ik haar mocht adopteren. 

 

Ik vond het een super fijne manier om een hond uit te zoeken, ik kan het iedereen aanraden.

 

Voordat ik haar mocht adopteren hadden we een huisbezoek en kregen we allerlei informatie. Nadat ze thuis was hadden we nog 3x officieel nazorg contact. Maar als je tegen problemen aanloopt kun je ook vaker of eerder contact opnemen.

 

Ik vang honden op voor sos-strays. (op dit moment Elsa) Heb er zelf geen hond geadopteerd maar ken de stichting dus wel goed vanuit een andere kant. Ze plaatsen alleen honden vanuit een opvang gezin en geven altijd eerlijke informatie. Ze proberen sociale, makkelijke honden naar Nederland te halen, al kan het altijd iets anders uitpakken. Maar ze hebben altijd hele leuke honden zitten. 

 

honden page profiel JuliaJulia

Dank voor alle reacties! We gaan op ons gemak de stichtingen bekijken/volgen. Ik hou jullie op de hoogte! :-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond met Leishmania adopteren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^