Hernia 2e en 3e wervel operatie wat er na ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel rasky&frottyrasky&frotty

honden foto van rasky&frotty

Goedenmorgen allemaal Rasky is deze maandag geoppereerd was een heftige week ,ga naar de DA voor de 2 ,jaarlijks prikje  alles verder okay vorige woensdag.

donderdagochtend kan Rasky niet op haar rechterpootje meer staat klapte om en kwam niet in de goede stand terug naar de dokter lever gekeken, foto's van nek en rug gemaakt was niet echt veel,op de zien . Weer naar huis vrijdag op zaterdag nacht de dokter uit zn bed gebeld om 3:00 en toen gingen alle alarmbellen aan ik wou de beste kliniek voor Mn meisje . Orion in Herentals heen   Een mri gemaakt en daar was duidelijk te zien dat er daar iets niet goed zat ,nu maandag geoppereerd en ik kon haar gisteren namiddag ophalen want ze wou niets eten ( dat kan ook eigenlijk niet zo een kwaad als ze maar drinkt ze weegt 13,5 kg )  Ik heb iedere week 5 dagen minimaal 3 km gelopen zo anderhalf uur ,zelfs vorige dinsdag zijn we door de volle sneeuw gebaggerd . Nu met metacam 3 maal daags  rust houden .  En verder is voor mij een vraagteken moet over 14 dagen op controle komen . Heb al rond gekeken hydrodogs lijkt mij goed onbelast bewegen. Wil daar vandaag opbellen . Hoor ook dat accupunctuur goed is ? Wie heeft daar ervaringen mee? Hey ze doet haar plas hi hi 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik neem aan dat je ook adviezen hebt meegekregen van de kliniek?

Zoniet, vraag daar dan alsnog om en bel hen op als je vragen hebt.

Beterschap voor Rasky!

honden page profiel rasky&frottyrasky&frotty

honden foto van rasky&frotty

Jantien ik heb het advies gekregen haar zo veel als mogelijk te laten rusten en over 14 dagen moet ik terug komen .  Nee niet echt veel kom ik eerlijk voor uit .Ben de dierenarts heeft ook nog niet het dossier verkregen . 

Ze is slap aan een zijde voor en achter heb er met een afgeknipt plaid gisteren avond geprobeerd haar plasje te laten doen ,nu dat heeft voor 20 minuten los gelaten , ik was er op voor bedacht . Ze wou daar niets eten en drinken was ook zo zo .

ik rook het dat ze al daar  haar ding gedaan had in het hok, ze moest dinsdag een paar stapjes gelopen hebben hm okay ik zeg niets net na de OP zou kunnen. 

Ben ook op fb gusta moritz

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Acupunctuur kan zeker wat doen, het halt niet de hernia weg maar kan wel pijn weghalen en zenuwen die pijn doen kalmeren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Voor hydro daar moet je dat eerst met je arts over hebben....zwemmen is onbelast, maar voor een hernia kan je niet op eigen beweging maar gaan zwemmen met je hond.....weet niet waar je woont...in friesland en in drenthe zijn goede revaliderende zewmbaden voor de hond.....

honden page profiel rasky&frottyrasky&frotty

honden foto van rasky&frotty

Willemijn ik moet over 13 dagen terug op controle , ik heb al een adres gevonden en hij het graag meteen hebben hydrodogs.nl ik ga daar heen als hij zegt het is okay . Verder doe ik nu fiets bewegingen masseren en paar kreeg haar pootje s belasten rechts voor en rechts achter is bevangen erdoor .zit al iets meer kracht op als vorige week daar is er een verbetering ,ze wou niets eten nu dat kan niet echt kwaad ze weegt 13,5 kg bij mij eet ze een klein beetje als er maar wat in gaat en 3 maal daags metacam. Ik woon in België  en kan het aan bevelen kijk eens dierenkliniek Orion .gaat op verwijs van de dierenarts . 

 

Groetjes aan jou en bals en ogin 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Dit probleem heb ik met Ozzie ook gehad. Hij knapte toen op van D3 in hoge dosering. Bij honden komen deze problemen wegens tekort vitaminen. Voor advies zou ik Cees lameijn van Diamond fauna vragen. Hij knapt honden enorm op! Bij mijn hond zat er een ziekte onder, daar ook op tjecken zoals Leishmania....en teken ziekte. Eerst geen antibiotica gebruiken voordat je test hierop want dan doet die test niets. Leishmania is volgens mij ook in Nederland omdat het hier warmer aan het worden is. De dierenarts gaf me gelijk dat dit mogelijk zou kunnen zijn. Ik heb een buitenlandse dierenarts die de ziekte  Leishmania bij Ozzie herkende. Geen enkele dierenarts (Nederlandse) die deze ziekte herkende bij mijn hond waardoor hij door mijn vingers glipte!!!

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Ik weet zeker dat je hond opknapt van D3 en omega 3 B12. Cees Lameijn zit ook op FB kijk maar eens rond daar en zie maar eens hoe honden genezen van vitaminen <3 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje

" Dit probleem heb ik met Ozzie ook gehad. Hij knapte toen op van D3 in hoge dosering. Bij honden komen deze problemen wegens tekort vitaminen. Voor advies zou ik Cees lameijn van Diamond fauna vragen. Hij knapt honden enorm op! Bij mijn hond zat er een ziekte onder, daar ook op tjecken zoals Leishmania....en teken ziekte. Eerst geen antibiotica gebruiken voordat je test hierop want dan doet die test niets. Leishmania is volgens mij ook in Nederland omdat het hier warmer aan het worden is. De dierenarts gaf me gelijk dat dit mogelijk zou kunnen zijn. Ik heb een buitenlandse dierenarts die de ziekte  Leishmania bij Ozzie herkende. Geen enkele dierenarts (Nederlandse) die deze ziekte herkende bij mijn hond waardoor hij door mijn vingers glipte!!! "

 Leishmania komt niet voor niet in nederland..komt van parasiet van de  zandvlo en die komt hier niet voor

Ehrlichia (teken ziekte) kan hier sporadisch voorkomen ivm teken hier wel goed overleven en dus kunnen zijn meegelift met een dier wat in het buitenland is geweest

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje

acupuntctuur helpt goed bij herstel van hernia ook na operatie

Het werd hier ook aangeraden in de herstel fase door de chirurg bij een hond uit de buurt.

Ze knappen gewoon sneller op met acupunctuur

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Beterschap voor rasky 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

"  Leishmania komt niet voor niet in nederland..komt van parasiet van de  zandvlo en die komt hier niet voor
Ehrlichia (teken ziekte) kan hier sporadisch voorkomen ivm teken hier wel goed overleven en dus kunnen zijn meegelift met een dier wat in het buitenland is geweest "

 Deze mug is in Frankrijk, Duitsland, een daarom lijkt het niet heel onwaarnschijnlijk nu ook in Nederland. Als je hond er slecht aantoe is, zou ik daarop ook testen. Zo kan ook aangetoond worden dat die rotvlieg in Nederland zou kunnen zijn. Veel dierenartsen testen daar niet op en weten het verloop van de ziekte niet.

Volgende forumvraag: Wond door borstelen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^