Toch niet tevreden over wow, wat nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  
Honden kunnen ook niet goed reageren op gluten en verdragen dan wel maïs en rijst.
 
Gerst is een graan; niet glutenvrij.
 
Maïs en rijst zijn glutenvrije granen.
 
Ik heb mijn hondje jarenlang graanvrije brokken gegeven; maar vond zijn ontlasting nooit stevig genoeg. Sinds ca. 1 jaar geef ik hem brokken met een hoog vleespercentage en rijst. Sindsdien goede stevige ontlasting en hij doet het goed op deze brok.
  "

 Ik las vanmiddag weer dat duitse herders vaak niet tegen mais kunnen. Misschien moet ik gewoon een rijst versie proberen. Ben nogsteeds aan het tobben haha, heb nu een zak van 3 kilo van bosch in mn winkelwagen maar twijfel.

honden page profiel AccaliaAccalia

honden foto van Accalia

Ik kan je Lukullus en Simpsons Premium in ieder geval met harte aanbevelen! Mijn teefje had extreem gevoelige darmen maar deed en doet het op deze twee merken prima. Ik voer nu Lupo Natural, vergelijkbaar met Lukullus maar milieu- en diervriendelijker.   

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

"  Hij zit bij alle merken, van verschillende prijs en kwaliteit, tussen de 500 en 600 gram. Die vlieger ging helaas nooit op bij me, ook niet bij joy. Die blijft bij elk merk rond de 200 hangen. 
 
Ik heb idd een foutje gemaakt bij bosch. Reden dat ik liever graanvrij wil is omdat mijn ervaring is dat ze minder poepen en het is alleen mar vulmiddel (ja aardappelen ook, dat weet ik) "

 Hoe zwaar zijn ze dan?

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Hoe zwaar zijn ze dan? "

 Joy rond 21 kilo en wolf ruim 32 momenteel, maar nog niet uitgegroeid.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Renske is lichtgestoomde voeding, met 80% vlees, volwaardig, met prima ingredienten en kan heel goed gecombineerd worden met een van de brokken van Renske. Ze hebben een aantal smaken, zodat je kunt varieren: lam, kip, kalkoen, eend, vis ed. Romeo krijgt het nu ook nog, als we weg moeten en dat met kvv wat moeilijker is. Ze geven ook voedingsadvies. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Renske is lichtgestoomde voeding, met 80% vlees, volwaardig, met prima ingredienten en kan heel goed gecombineerd worden met een van de brokken van Renske. Ze hebben een aantal smaken, zodat je kunt varieren: lam, kip, kalkoen, eend, vis ed. Romeo krijgt het nu ook nog, als we weg moeten en dat met kvv wat moeilijker is. Ze geven ook voedingsadvies.  "

 Renske gaat wel heel duur worden. Zijn altijd kleine bakjes en hij eet nogal veel. Ik zoek echt brok, op kvv deed ie het ook niet goed.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Ik heb nu brouwers petfood gevonden. Is 20 kilo voor 52 euro (of 10 kg voor 36 euro). Voor groot ras, junior versie en graanvrij. Alleen op internet hele verschillende meningen en als ik het eerst uit wil proberen betaal ik 20 euro voor 4 kilo, wat dus eigelijk zonde van het geld is. 

 

Maar moet ik de gewone brok nemen of de geperste? Wat is het verschil?

honden page profiel Ilse AltenaIlse Altena

Ik lees net het verhaal over het hondenvoer.

Een prima en voordelige hondenbrokken is Markus Mühle,koudgeperste brokken, stevige, normale ontlasting, niet overmatig veel. Te bestellen bij Zooplus.nl.....15 kilo voor euro 34,99......onze honden vinden het heerlijk, ook als belonings snoepje te geven.....

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ander voer of het zo houden?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^