Ervaringen Celtic Connection?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Heeft iemand ervaring met Celtic Connection? Ben geïnteresseerd om de lam & goat variant te proberen. 

 

Voer op dit moment Orijen tundra afgewisseld met original en kvv van carnibest. Zou graag eens een ander merk voor Orijen willen gaan proberen omdat mijn hond snel last heeft van dunnere ontlasting. Puur probiotica erbij helpt dan goed maar misschien ook eens een andere brok proberen....

 

Al is snel dunnere ontlasting geloof ik ook wel een boxer kwaal.... aan de gezondheid kan het verder niet liggen. Is energiek, zit prachtig in z’n vacht en eet en drinkt goed.  

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ik zou dan voor Acana gaan, als je nu Orijen geeft.

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

" Ik zou dan voor Acana gaan, als je nu Orijen geeft. "

Heb Acana puppy large breed ongeveer een jaar geleden geprobeerd. Was de hond zelf minder enthousiast over en zijn ontlasting was toen meer en ook slapper en altijd heel licht van kleur. Had er toen geen super goede indruk van. 

Orijen tundra ben ik erg tevreden over maar die €100.- voor 11,4 KG met een grote hond blijf ik steeds fors vinden... 

 

Neemt niet weg om anders weer eens een goede Acana variant te proberen. Misschien grasslands of grass fed lamb.

 

Krijg van dat Celtic namelijk niet echt hoogte. Ingrediënten en voerwijzer is positief maar er zit toch aardig wat zoete aardappel in en een hoge koper waarde.  

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Ik heb een tijd geleden een zakje gekocht, was ergens en kreeg er een gratis dienst die eigenlijk veel geld kost en vond het wat genant om dan gewoon weer zo door te gaan, dus een zakje van 2,5kg gekocht.
Belachelijk veel geld oor een korrel wat eigenlijk gewoon maar een korrel blijft...
Ondertussen blijken mijn honden toch echt wel graan nodig te hebben, dus de hond die het kreeg, krijgt al andere korrel.

Ik koop het dus niet meer, zou het ook niet doen moest het wel goed geweest zijn, gewoon al voor de prijs. Ik heb geen ezel helaas O-)

Volgende forumvraag: Eten uit bak
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^