a

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

het is dat liz nog maar 10 dagen moet voor der bevalling en ik haar dit dus niet meer aan wil doen. maar die zou super actief zijn geweest. Ik heb wel dipsy nog. maar die is niet super actief. de rest is denk ik niet geschikt

honden page profiel --

honden foto van -

" Ik kan de 27e naar Rotterdam komen, wel met het openbaar vervoer! 
 
Is best ver weg voor mij, maar heb het er wel voor over.
  "

 Kan Pepper verantwoord loslopen (dus niet weglopen)? Aangezien hij wel een husky is, vraag ik het even na.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

"  Kan Pepper verantwoord loslopen (dus niet weglopen)? Aangezien hij wel een husky is, vraag ik het even na. "

 Hij kan loslopen, het is geen hond die al mijn bevelen a la minute opvolgd, hij blijft wel eigenwijs. Maar hij doet het prima, rondjes rennen komt sowieso wel goed 

 

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

Ik zou eventueel ook kunnen. Heb redelijk wat vrij. Ligt er alleen een beetje aan hoe het daar is met betrekking tot knallen van vuurwerk. In de verte kan ze het goed hebben maar niet als het dichtbij is. Ze kan heel goed los. Alleen het vuurwerk omgevingsgeluid ervan is een dingetje. Weet niet hoe het in Rotterdam is. Hier geen last van buiten maar de stad is toch anders.

honden page profiel --

honden foto van -

" Ik zou eventueel ook kunnen. Heb redelijk wat vrij. Ligt er alleen een beetje aan hoe het daar is met betrekking tot knallen van vuurwerk. In de verte kan ze het goed hebben maar niet als het dichtbij is. Ze kan heel goed los. Alleen het vuurwerk omgevingsgeluid ervan is een dingetje. Weet niet hoe het in Rotterdam is. Hier geen last van buiten maar de stad is toch anders. "

 Momenteel is het erg rustig daar, maar ik kan helaas niks garanderen. Kans is natuurlijk aanwezig dat er toch kinderen zijn die in de verte of een straat verderop even iets afsteken. 

honden page profiel --

honden foto van -

"  Hij kan loslopen, het is geen hond die al mijn bevelen a la minute opvolgd, hij blijft wel eigenwijs. Maar hij doet het prima, rondjes rennen komt sowieso wel goed 
 
 
  "

 Eigenwijs is niet erg, maar zolang die wel bij de baas blijft en niet op alles afrent wat die in de verte ziet zegmaar. Dat maakt het voor mij iets makkelijker :p. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

"  Momenteel is het erg rustig daar, maar ik kan helaas niks garanderen. Kans is natuurlijk aanwezig dat er toch kinderen zijn die in de verte of een straat verderop even iets afsteken.  "

 Dan durf ik het niet aan. Moet er niet aan denken dat ze zou vluchten. Maar succes met je opdracht. Wie weet als je ooit nog is in de buurt bent

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Als het goed met de ov bereikbaar is kunnen wij de 27ste of 28ste wel naar rotterdam komen als je nog modelletjes zoekt :) Of ze op mensen afrennen hangt van de situatie af. Als het erg druk is zullen ze wel reageren, maar als er genoeg ruimte tussen zit gaat het prima. Ze blijven in de buurt en zijn anders vrij makkelijk bij je te krijgen met snoepjes. Een dingetje is wel dat ze het water in gaan als ze de kans krijgen 

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Vanaf volgende week vrijdag is Harley weer netjes getrimd.
Maar ben bang met al dat vuurwerk dat je hem niet goed op de foto gaat krijgen.
Maar bij deze een up voor je!

Al ben ik bang voor je dat dit niet helemaal het goede jaargetij is voor de foto’s die je wilt en de knallen waar menig hond toch wat nerveus van wordt...

Heel veel succes!

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Die van mij is nu niet bepaald actief haha O-)
Heb je er een keer één nodig rondom Gelderland die stil blijft zitten of liggen, een beertjes uiterlijk, dan houd ik me beschikbaar.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

"  Eigenwijs is niet erg, maar zolang die wel bij de baas blijft en niet op alles afrent wat die in de verte ziet zegmaar. Dat maakt het voor mij iets makkelijker :p.  "

 Dit ligt erg aan de locatie en situatie. 

 

Maar ik kan je helaas geen zekerheid geven dat hij het niet doet, hier in het bos doet hij het niet en luisterd hij goed, maar dit kan ik je niet beloven op locatie.

honden page profiel --

honden foto van -

" Vanaf volgende week vrijdag is Harley weer netjes getrimd.
Maar ben bang met al dat vuurwerk dat je hem niet goed op de foto gaat krijgen.
Maar bij deze een up voor je!

Al ben ik bang voor je dat dit niet helemaal het goede jaargetij is voor de foto’s die je wilt en de knallen waar menig hond toch wat nerveus van wordt...

Heel veel succes! "

 Tja, het is lastig dat Tamron mij deze opdracht rond deze periode heeft gegeven. Gelukkig zijn er genoeg honden die niet omkijken van vuurwerk, dus ik pak mijn kansen.

honden page profiel Nicole & BenjiNicole & Benji

honden foto van Nicole & Benji

Ik kom uit Rotterdam en ik heb tijd zat maar ik heb een energieke labrador puber die graag nieuwe vriendjes maakt. Hij is (nog) niet onder de indruk van het vuurwerk, maar wel van leuke teefjes. Dus niet de ideale kandidaat vrees ik. :')

Succes!

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

Mocht je er niet uitkomen zou je 30 december Shadow nog wel kunnen gebruiken.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Hier een husky. Kan springen, rennen, zitten nog wat trucjes en luistert best goed.

Ligt er alleen een klein beetje aan welk bos je in rotterdam in gedachte had qua foto's maken. 

 

Ze is de bossen in Rotterdam wel gewend, lopen we met ernstige regelmaat. Alleen bij de een kan ze een stuk beter los dan de ander..

 

Is niet helemaaal happy met vuurwerk. Maar tot nu toe gaat t redelijk..! En ik woon naast Rotterdam dus kan met zekerheid zeggen dat ze het tot nu toe goed kan hebben!

 

Wij zijn 26&28 dec. Miaschien zelfs 27 ligt eraan.hoelaat. Beschikbaar en 1 januari

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Ik kan 1 januari met mijn honden in Rotterdam zijn. Toto en Soda luisteren goed en kunnen allerlei trucjes (zoals met kop op de grond liggen). Blijven ook gewoon bij me en zijn niet bang voor vuurwerk (gelukkig O-) ). Ze kunnen ook heel lief samen naast elkaar zitten. Het enige is dat ze niet gek zijn op andere honden en een heel druk hondenuitlaat gebied minder is.

Als het je leuk lijkt staan ze voor je klaar!

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Mijn aanbod geldt nog steeds, mocht je nog niemand hebben. 

 

Het is een klein beetje afhankelijk welke locatie in Rotterdam je in gedachten hebt, maar over het algemeen kan Charlie overal los. Ik weet dat het een beagle is en dat hij z’n raskenmerken een beetje tegen heeft, maar het is echt geen hond die de bosjes induikt zodra ik z’n riem losmaak. Zeker niet als hij weet dat er wat lekkers in m’n zak zit. Hij reageert verder ook niet op vuurwerk, en het is inderdaad héél rustig nog in Rotterdam, zeker in vergelijking met vorig jaar. 

 

Kan alleen de 27e en 29e niet, de rest van de dagen ben ik beschikbaar. 

 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Naar een fotoshoot geweest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^