Iemand ervaring met bestellen bij animalfoodexpress.nl?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

Zoals de titel al aangeeft ben ik benieuwd naar ervaringen van mensen die vers vlees besteld hebben bij animalfoodexpress.nl. Ik wil dat vlees gaan  bestellen,  maar zij bezorgen via post nl en ik weet niet zo goed of dat wel werkt. Is het vlees nog wel goed bevroren als het aankomt? 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Ja ik bestel er regelmatig en ben er heel tevreden over. Vlees is goed bevroren bij aankomst

honden page profiel KekhorKekhor 3 doggies

honden foto van Kekhor

Het is betrouwbaar en het vlees wordt goed verpakt en bevroren geleverd. De box waar het in zit is heel erg handig ook.

Wat ik wel een nadeel vind aan deze webshop is dat ze maar weinig diversiteit aanbieden in producten. Als ik rekening houd met wat Olly verder krijgt, heb ik alleen keuze uit gevogelte en ik geef graag verschillende soorten dieren. Om deze reden bestel ik liever bij Mika Petfood, duurt wel een weekje, maar het zijn heel aardige mensen en hebben een gevarieerd aanbod. Ik heb dus maar 1x besteld bij Animal Food Express toen Mika tijdelijk niet leverde wegens privé omstandigheden.

honden page profiel BiancaBianca

honden foto van Bianca

" Het is betrouwbaar en het vlees wordt goed verpakt en bevroren geleverd. De box waar het in zit is heel erg handig ook.
Wat ik wel een nadeel vind aan deze webshop is dat ze maar weinig diversiteit aanbieden in producten. Als ik rekening houd met wat Olly verder krijgt, heb ik alleen keuze uit gevogelte en ik geef graag verschillende soorten dieren. Om deze reden bestel ik liever bij Mika Petfood, duurt wel een weekje, maar het zijn heel aardige mensen en hebben een gevarieerd aanbod. Ik heb dus maar 1x besteld bij Animal Food Express toen Mika tijdelijk niet leverde wegens privé omstandigheden. "

 Ik heb net bij Mika pet food gekeken, maar zij bezorgen niet staat er op hun website. Dus dan houdt het voor mij op. 

honden page profiel KekhorKekhor 3 doggies

honden foto van Kekhor

"  Ik heb net bij Mika pet food gekeken, maar zij bezorgen niet staat er op hun website. Dus dan houdt het voor mij op.  "

 Oh, dacht dat ze in november weer gingen bezorgen, maar lees nu inderdaad dat diepvriesproducten alleen opgehaald kunnen worden. *baalmoment*

Dan zou ik gewoon voor Animalfoodexpress gaan. Is verder een prima webshop.

honden page profiel Thara Thara 3 doggies

honden foto van Thara

Ik bestel er zelf niet , maar ik ken heel wat mensen die er wel bestellen en die zijn erg tevreden

Wat postnl betreft . Ik weet niet wanneer je wilt bestellen ? Maar in sommige delen van Ned hebben ze het erg druk en veel vertraging . Op hun site kan je via je postcode zien of dat in jouw regio ook het geval is
Ook straks voor de kerstdagen zal dat weer het geval zijn .

Ik bestel zelf al jaren bij Oervoer , dat komt ook via postnl en dat gaat altijd erg goed , ook tijdens de zomer . Het komt hier stijfbevroren aan .

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^