Terry's update

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TheaThea

In februari had ik een bericht geplaatst. We waren in Spanje en Terry onze Jack meisje heel erg ziek. Na onderzoek in een kliniek met alle gevolgen van dien is er lymphe kanker vermoedt. Advies niet opereren vanwege leeftijd en dat het na 3 maanden weer terug komt. Hebben medicijn prednison mee gekregen en zijn naar nl gegaan. Ze had nog maar een paar weken te leven.We waren daar in eind maart. Nu....7 maanden later: Terry is er nog steeds...ze heeft haar goede dagen en slechte uurtjes. Is weer aangekomen (door prednison) eet goed en vindt t nog steeds leuk in camper. We zijn heel blij dat ze nog steeds bij ons is zolang het natuurlijk goed gaat en humaan is. Denk dat je het aan voelt wanneer het niet goed is en blijft het moeilijk want je weet dat je straks deze moeilijke beslissing moet nemen. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ja, ik weet nog dat je op HP hierover schreef.

Wat een wonder dat Terry er nog steeds is en nog kan genieten.

Wat een kolossale oren heeft ze!

Blijf wel attent dat de slechte uurtjes niet gaan overheersen.

Ik hoop dat jullie nog zo lang mogelijk van Terry kunnen genieten en zij van jullie.

honden page profiel TheaThea

Nee hoor Loesje....ze heeft het niet zo vaak haar slechte uurtjes. Uiteraard blijven we altijd alert! ????

honden page profiel NaomiNaomi 3 doggies

honden foto van Naomi

Wat fijn dat ze er nog steeds is.  Hopelijk is blijft het nog een paar maanden, of  nog beter een paar jaar goed gaan.

 

Trouwens, honden worden niet dik van prednison. Dat is een bijwerking bij mensen, niet bij honden. Ze krijgen er vaak wel veel honger van, waardoor ze natuurlijk meer gaan eten als ze de kans krijgen. (en dus dikker worden. )

Puck heeft ook op prednison gestaan, tegen jeuk. Ze kreeg daar zo´n honger van, heel zielig eigenlijk. Ze ging ook eten van tafel jatten en sprong meteen op als iets hoorde wat misschien wel eten kon zijn.

Maar het is natuurlijk super fijn dat het er is, en dat het eigenlijk Terry's leven redt.  

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Kijk dan zie je dat Prednison een levensreddend middel kan zijn.

Ik hoop dat je hondje nog heel lang bij jullie blijft . Het lijkt me een heerlijk ventje ....en dat andere ventje ook 

honden page profiel TheaThea

Gelukkig wel, had nooit verwacht dat ze (Meissie) zo zou opknappen  maar houdt op een gegeven moment op hé?! Maar dan zien we wel dan wel weer  elke dag en uurtje is meegenomen. 

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

Hangt er natuurlijk vanaf hoe agressief de kanker groeit.

Een dierenarts kan dat ook niet voorspellen.

Een klantje van mij heeft leverkanker, is 3 jaar geleden opgegeven door dierenartsen. maar ze is er nog steeds en doet het eigenlijk best goed tot nu toe.

honden page profiel TheaThea

Naomi, dacht dat bij honden ook zo was. Inderdaad...ze eet ook veel beter en was eigenlijk aan de magere kant (vonden wij) ze is ook op eten gericht nu met prednison. Maar...maakt het uit toch??? Het is in nl alleen duurder dan in Spanje of Duitsland. Scheelt € 20,-. Belachelijk toch...daar koop je t zó en hier moet je ervoor op consult en ben je rond € 50 kwijt. 

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

" Naomi, dacht dat bij honden ook zo was. Inderdaad...ze eet ook veel beter en was eigenlijk aan de magere kant (vonden wij) ze is ook op eten gericht nu met prednison. Maar...maakt het uit toch??? Het is in nl alleen duurder dan in Spanje of Duitsland. Scheelt € 20,-. Belachelijk toch...daar koop je t zó en hier moet je ervoor op consult en ben je rond € 50 kwijt.  "

 Vind de dierenarts sowieso heel erg duur. Weet verder niet of wij duurder zijn dan andere landen, maar duur is het wel. 

 

honden page profiel Shiva Shiva 3 doggies

honden foto van Shiva

Fijn dat jullie lieverd er nog is.

 

Je kan aan je dierenarts ook een voorschrift vragen aar deze dan opzet "gans haar leven" dan blijft het voorschrift ook geldig en kan je deze steeds bij de apotheek gaan halen wat dan ook goedkoper is dan iedere eer weer een consult te moeten betalen.

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

Fijn dat jullie lieverd er nog is.

 

Je kan aan je dierenarts ook een voorschrift vragen aar deze dan opzet "gans haar leven" dan blijft het voorschrift ook geldig en kan je deze steeds bij de apotheek gaan halen wat dan ook goedkoper is dan iedere eer weer een consult te moeten betalen.

honden page profiel TheaThea

Hallo Shiva,

Kan ik die dan bij een gewone apotheek ophalen?? Wij staan in verschillende plaatsen in Nederland dan zou dat wel handig zijn.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Fijn dat ze nog bij jullie is nog veel succes verder 

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

" Hallo Shiva,
Kan ik die dan bij een gewone apotheek ophalen?? Wij staan in verschillende plaatsen in Nederland dan zou dat wel handig zijn. "

 Dan heb je meerdere voorschriften nodig.

 

Ik ga altijd naar dezelfde apotheek en heb daar een levenslang voorschrift binnen gedaan van de Vetmedin die Andy zijn verdere leven moet blijven nemen.

Volgende forumvraag: asiel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^