Is deze borstel ok?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

hey, Ik heb een klein vraagje. Namelijk, is deze borstel goed voor een Havanezer vacht? Ik ben namelijk bang dat het misschien net zo is als een furminator en de haren misschien stuk maakt?

Groetjes!

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

Dit is geen borstel.

Dit zijn mesjes.

Die snijden de vacht kapot.

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

" Dit is geen borstel.
Dit zijn mesjes.
Die snijden de vacht kapot. "

 Oke bedankt! 

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's 3 doggies

NEEE!!!Niet doen hoor,dit is een Mars Coat King zo te zien en die is hooguit geschikt om zware klitten mee te doorgronden.Voor je hond zou ik een gewone pennen borstel(Maxi Pin)gebruiken en een wijd getande kam om als laatste mee door te kammen.Een slicker borstel kan ook nog wel eventueel,maar zelf gebruik ik die alleen om klitten uit te kammen.

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

" NEEE!!!Niet doen hoor,dit is een Mars Coat King zo te zien en die is hooguit geschikt om zware klitten mee te doorgronden.Voor je hond zou ik een gewone pennen borstel(Maxi Pin)gebruiken en een wijd getande kam om als laatste mee door te kammen.Een slicker borstel kan ook nog wel eventueel,maar zelf gebruik ik die alleen om klitten uit te kammen. "

 Ik heb wel zo'n hele goede borstel maar met deze borstel kwamen er heel veel haren uit, maar goed, weet ik dus ook dat dat niet de bedoeling is!

Volgende forumvraag: hotspot
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^