Hoever kan ik nog gaan!? Agressieve hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SpinnekeSpinneke

honden foto van Spinneke

"  Mijn neef heeft altijd boerboels gehad. 
Voor hem waren het fantastische honden die door het vuur gingen voor hem. 
Tot hij er één kreeg die exact hetzelfde was als ts die van haar nu beschrijft. 
Ook eerst medisch getest en niks gevonden. 
Bij autopsie is ook niks gevonden die hond was gewoon gek. 
  "

 Is het geen beetje een loterij dan? Gevaarlijk... Een hond houden is al een uitdaging op zich, vind ik. Heeft hij er na de laatste nog genomen dan? Kan me voorstellen dat hij ook geschrokken was.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel SpinnekeSpinneke

honden foto van Spinneke

"  Waren er maar meer mensen zo verstandig om een hond te kiezen die bij hun past.
  "

 Yep. Eigenlijk zou de eerste vraag moeten zijn: wat kan ik de hond bieden? Jammer genoeg gaat het meestal andersom.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

"  Is het geen beetje een loterij dan? Gevaarlijk... Een hond houden is al een uitdaging op zich, vind ik. Heeft hij er na de laatste nog genomen dan? Kan me voorstellen dat hij ook geschrokken was. "

 Ja hoor hij heeft er daarna weer een genomen. 

Prachtdier is het ! 

Helaas leeft mijn neef niet meer de hond woont terug bij de fokker 

Anoniem (Gast)

"De Boerboel is en blijft in de eerste plaats een echte waakhond met een zeer sterk territoriaal instinct. De Boerboel heeft dus echt een erf nodig die hij kan en mag bewaken. Een Boerboel  op een flat, appartement of een woning met kleine tuin is ook verre van ideaal te noemen en veroorzaakt dan ook vaak problemen die uiteindelijk ten koste van de hond zullen gaan."

 

"Een boerboel is een ontzettend intelligente makkelijk lerende hond die in principe nooit de confrontatie met zijn baas zal opzoeken. Echter enige ervaring met grote dogachtige honden is zeer zeker een pré om dit prachtige ras een goede eerlijke, stabiele en vooral consequente opvoeding te bieden."

 Bron: www. immermoed . com

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Ik ben nog niet eerder hier op forum geweest.
  "

 Oh dan ben ik mis.  

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby

honden foto van Marjolein & Toby

" boerboel vloert een volwassen kerel? praat toch geen onzin zeg! "

Onzin? Wij hebben een rottweiler gehad van 56kg die mijn man naar de grond heeft gewerkt. Kleding gescheurd, hij zat onder de bijtwonden. Wie praat hier nu onzin?

 

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby

honden foto van Marjolein & Toby

" Heel jammer dat het nu zo door iemand word opgevat,  dat hij alleen leeft uit schuldgevoel vanuit mij. Dit is natuurlijk niet waar. Ik heb toegegeven dat ik fouten heb gemaakt en dat ik het nu anders gedaan zou hebben. Ja ik voel mij rot dat het zo is gelopen.
 
MAAR..
Ik geef aan dat ik hem niet wil heensturen als ik geen duidelijk beeld van hem heb. Dat er meerdere visies op zijn gedrag worden losgelaten, zodat ik een zo duidelijk mogelijk beeld van hem krijg. Ik hoop dat ik het spuitje kan voorkomen, door wat voor manier dan ook. Maar nogmaals als deze 2 mensen me aangeven dat hét, onbegonnen werk is, de veiligheid in het geding blijft, of dat hij dus wel gewoon een steekje los heeft. Dan kan ik hem niet langer houden! Aan herplaatsen denk ik eigenlijk niet. Niet omdat ik mijn hond geen ander leven gun maar heel simpel om het feit dat ik de verantwoording uit handen moet geven. Als iemand het niet zo serieus neemt, dan kan hij mensen of dieren gaan verminken, daarnaast kan hij zelf een ellendig leven krijgen door van hand naar hand te gaan. Dit is dan maar een voorbeeld.
 
Die muilkorf is heel sneu om te zien, en misschien zit het niet als een kussentje rond zijn bek.. Maar hij zal het wel OVERLEVEN om langer met een korf te lopen dan de bedoeling is. Zonder korf word dit een heel ander verhaal. Hij kan hijgen, eten, drinken en hij kan zich zelfs wassen met dat ding om zijn snuit. Hij kan er alles mee..
 
Mijn hond leeft geen ellendig bestaan,  omdat hij een muilkorf heeft, uit schuldgevoel van mij. Hij leeft omdat ik hoop dat ik en andere iets gemist hebben waar we goed op kunnen inspelen. Misschien is hij onzeker en heeft hij vooral rust en vertrouwen nodig. Misschien is hij dominant en moet hij zien wie 'de baas' is. Ik sta voor alles open, als het kan helpen.  Ik ben iemand die gelooft tot het tegendeel bewezen is. In dit geval, 2 visies, 2 methodes die een verschil kunnen maken.. Gelijk een soort second opinion. Dat GUN ik mijn hond, niet uit schuldgevoel, maar omdat er een aantal dingen nog niet duidelijk zijn..daar kan je geen 'feiten' op baseren. Misschien heel dom en naïef maar dit is mijn instelling. Ik moet inderdaad hard onderuit gaan voor ik geloof dat iets niet kan veranderen. Ik heb altijd hoop. Maar om mijzelf een grens toe te kennen wanneer genoeg genoeg is, heb ik dit besloten. Werkt het niet dan krijgt hij de spuit, tot die tijd blijf ik in hem geloven, want hij is niet ineens ongewenst.. We hebben het alleen even moeilijk.
 2 visies is voor mij voldoende om een besluit te nemen, een second opinion een 2e kans... Hoe je het ook wilt noemen. Voor hem niet vanuit schuldgevoel..  "

Ik denk dat je een prima plan hebt zo. En dat je op deze wijze ook je verantwoording neemt en zorg draagt voor de veiligheid voor je gezin, maar ook voor de hond. Benieuwd naar de uitkomst, ik hoop voor jullie dat de rust in huis terugkeert, met of zonder hond. 

Anoniem (Gast)

Dan is je man een doetje marjolein. Hier grote honden met meer temperament en nimmer zal ze dat lukken.

honden page profiel JMJM

honden foto van JM

Over anderen oordelen hoeft echt niet, dat is kinderachtig en grof.Ik ben (spijtig) formaat XXL en als de schattige Rottweiler op me af vloog en dacht dat hij nog een pup was dan kon ik met moeite recht blijven terwijl hij in mijn armen lag. Ja hij was blij en  kon niet weten dat hij 75 kilo woog.Grote honden zijn NIET voor lichte mensjes. In geval van een echt probleem controleer je hem niet meer. Een test die een fokker deed was een harnas leiband voor de hond en de toekomstige koper moest hem met één hand van de grond heffen zodat geen enkel pootje nog grondcontact maakte.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Een beetje lullig om maar te wijzen naar iemands man....dat tie een doetje is, ik hou mijn honden, samen zijn ze 150 kilo....ze weten dat ze zich moeten gedragen bij mij....mijn ogin kan niemand houden, nog niet....ze neemt het bij anderen, in een onbewaakt ogenblik gaat ze aan de haal en dan hou je dr niet, ze weten dat dat bij mij niet aan de orde is..... Bams was nog jong, woog al 75 kilo, ik had een verbrijzelde arm, er zou iemand komen die haar uitliet, een grote vent...lang en sterk, daar gingen ze, na dertig meter ging Bams er vandoor, was niet te houden....dus om nou naar iemand te wijzen van dan is je man een doetje,  beetje lullig....    het kan zomaar gebeuren.

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

" Dan is je man een doetje marjolein. Hier grote honden met meer temperament en nimmer zal ze dat lukken. "

 Wat is dit voor uitspraak.... .

Hier een zeer gespierde en atletische boxer van 32 kilo. Als die zich tegen me zou keren en het echt zou menen weet ik ook niet of ik wel overeind blijf staan.... als die je kuit goed vastpakt of vol in je arm gaat hangen trekt die je denk ik zo onderuit!

Laat staan een vastberaden Boerboel.... moet er niet aan denken.... 

honden page profiel RobRob

honden foto van Rob

" Dan is je man een doetje marjolein. Hier grote honden met meer temperament en nimmer zal ze dat lukken. "

 stoere praat 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Obi heeft een keer (in een paniek moment) de tralies van zijn gelaste bench krom getrokken en geperforeerd. En hoe? Een hond kan geen hefboom maken en gebruiken. Hij stond daar met zijn poten op een gladde plaat hout, hoe heeft hij dat ZO krom getrokken? Als ik gereedschap pak en tegen mijn vriend zeg "trek de rest van de tralies ook maar krom" dan wens ik hem heel veel succes. En Obi is "maar" een herdertje van 50kg. Als een hond vastberaden is en iets gedaan wil hebben veranderen ze echt in een hulk. Daarbij komt nog dat je bij een hond absoluut geen enkele fout mag maken mocht hij het menen. Doe je dat wel dan ga je... 



Als ik Obi iets afpak dat voel je z'n tanden in zijn bek amper zo zachtaardig is hij met mensenhanden in de buurt van zijn bek. Dan vergeet je hoeveel kracht er in die kaken zit. En dan heb je nog een flink aantal rassen met veel meer kracht dan Obi.

"Dan is je man een doetje marjolein. Hier grote honden met meer temperament en nimmer zal ze dat lukken." 


Temperament heeft er niets mee te maken. Hond met het meeste temperament hier was toch echt een terriër van minder dan 10kg. Lichaamsgewicht en bouw wel en de "drive" die er is op zo'n moment om zulke dingen te doen. 

honden page profiel Willemien Willemien

honden foto van Willemien

Ik lees hier al een tijdje mee en ik moet zeggen dat ik enorm veel respect voor je heb Pat! Ik hoop dat het je lukt om het gedrag van je hond te veranderen. Ik zou hem ook nog niet hebben afgeschreven. Maar ik heb de indruk gekregen dat je zelf verstandig genoeg bent om de juiste keuze te maken. 

En sommige mensen beweren dat de levens van je kinderen hierdoor minder worden, maar als er gewoon duidelijke (veilige) regels zijn mbt de hond komt dat wel goed. Ik mocht vroeger ook bepaalde dingen niet (de hond irriteren maar ook bv. Aan het fornuis zitten) en daar heb ik niet onder geleden hoor. En ik denk dat toch bijna iedereen opgegroeid is met regels. 

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Ik lees hier al een tijdje mee en ik moet zeggen dat ik enorm veel respect voor je heb Pat! Ik hoop dat het je lukt om het gedrag van je hond te veranderen. Ik zou hem ook nog niet hebben afgeschreven. Maar ik heb de indruk gekregen dat je zelf verstandig genoeg bent om de juiste keuze te maken. 
En sommige mensen beweren dat de levens van je kinderen hierdoor minder worden, maar als er gewoon duidelijke (veilige) regels zijn mbt de hond komt dat wel goed. Ik mocht vroeger ook bepaalde dingen niet (de hond irriteren maar ook bv. Aan het fornuis zitten) en daar heb ik niet onder geleden hoor. En ik denk dat toch bijna iedereen opgegroeid is met regels.  "

 Eindelijk een goede opmerking!  Inderdaad, regels doen niemand kwaad maar beschermen net.

 

Goed bezig Pat!  Waar een wil is, is een weg.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Pat, ik hou van de liefde die jij hebt voor je hond!Als ik je goed begrijp heb je 2 GT's nu uitgenodigd, beeldvorming van 2 kanten.
Hij is je veel waard,gelukkig.
 
Zoiets simpels als wachten voor het eten lijkt onbelangrijk, maar voor mij is het de hond zelfbeheersing aanleren.
Net als je hond buiten tijdens een wandeling water te drinken geven...en dat een hond dan voordat je het bakje neerzet -en tijdens- het inschenken al het bakje induikt. Nee dat is onbeleefd en ongeduldig gedrag, bakje omhoog en even wachten tot de hond zelf een stap terug neemt. Een hond kan nog zo'n dorst hebben, tóch kan en mag je ze leren wat jij wél van ze verwacht, daar hoef je zelfs je stem of je lichamelijke handelingen niet bij te gebruiken.
 
Is het een mogelijkheid,dat als hij in de gang ligt en jij moet er langs,waarbij je recht op hem af zou moeten lopen (wat voor zoveel honden een vorm van dreiging is,velen zijn ontzettend conflict vermijdend op dat soort momenten,draaien ongemakkelijk snel hun hoofd weg,of gaan zo snél mogelijk uit de weg..) hem eerst weg roept van die plek,uitnodigen de woonkamer in bijv., is hij daar dan loopt je naar je keuken.
En ik zou hem alvast steeds gaan begeleiden naar een plek waar hij niet "in de weg" ligt en er zo ook helemaal geen conflicten ontstaan.(als dat mogelijk is hoor, ik heb geen idee hoe jouw huis loopt). "

 Dat wachten voor het eten is een regel en iedereen bepaald zijn eigen regels, of het nut heeft of niet.

 

Heb het wel eens gedaan, Luca laten zitten en vervolgens, durft ze helemaal niet meer naar haar bak. Zij is zo super gevoelig.

 

Heb je een hond, die je omver duwt en alles uit je hand duwt als je de voerbak klaarzet  ja dan zou ik hem zeker leren wachten.

Maar als de eigenaar het geen probleem vind, dan niet.

 

Dat bedoel ik met het zijn je eigen regels, waar jij je prettig bij voelt.

 

Voor ts lijkt het me in deze situatie niet handig, te veel gaan veranderen.

Als hij zo zijn eten krijgt, zou ik dat zo laten. 

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Wat dat betreft zijn alle honden vanaf een bepaald formaat potentieel gewoon heel gevaarlijk. 

 

Maar een voordeel voor ons, ze missen ook een bepaald deel intelligentie. Ik ben nog nooit sterker geweest dan mijn honden. Mijn laatste twee zijn ook nog "vliegers" in de zin van dat ze uit stilstand met gemak twee meter hoog springen. Mijn hond springt met enige regelmaat nog rakelings langs mijn hoofd. Humor denk ik ofzo. 

 

Ze waren net zo zwaar, net zo groot en er is geen mogelijkheid dat ik mijn Rottweiler of AB reu de lucht in had gekregen met twee handen, laat staan één. 50 kilo hond ik ben geen gewichtheffer. Maar zelfs mn vlieggewicht is loeisterk. Ik heb volwassen mannen (+90 kilo) achter dr aan zien vliegen. 

 

En toch kan ik al jaren dat soort honden hebben met amper gedoe. Denk dat je een stuk meer hebt aan mentale kracht. 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

" Dikke + voor JM. Wanneer stopt dit? Wanneer herplaats je hem (of geef je hem een spuitje) ? Na acht gedragsdeskundigen? Na meerdere jaren fulltime met muilkorf? Schuldgevoel is killing maar in deze in schuldgevoel totaal misplaatst. Deze hond is een gevaar. Punt. Probeer het anders eens vanuit een ander gezichtsveld te bekijken. Stel dat jouw vriendin je belde, dat ze een potentieel levensgevaarlijke, grote sterke hond in hetzelfde huis had lopen met haar kinderen, al dan niet gescheiden van elkaar? Wat had je dan gezegd?  "

 

is er een reden dat je anoniem reageert?

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Wat dat betreft zijn alle honden vanaf een bepaald formaat potentieel gewoon heel gevaarlijk. 
 
Maar een voordeel voor ons, ze missen ook een bepaald deel intelligentie. Ik ben nog nooit sterker geweest dan mijn honden. Mijn laatste twee zijn ook nog "vliegers" in de zin van dat ze uit stilstand met gemak twee meter hoog springen. Mijn hond springt met enige regelmaat nog rakelings langs mijn hoofd. Humor denk ik ofzo. 
 
Ze waren net zo zwaar, net zo groot en er is geen mogelijkheid dat ik mijn Rottweiler of AB reu de lucht in had gekregen met twee handen, laat staan één. 50 kilo hond ik ben geen gewichtheffer. Maar zelfs mn vlieggewicht is loeisterk. Ik heb volwassen mannen (+90 kilo) achter dr aan zien vliegen. 
 
En toch kan ik al jaren dat soort honden hebben met amper gedoe. Denk dat je een stuk meer hebt aan mentale kracht.  "

 Hahaha, mooi verwoord!

 

Inderdaad lichamelijk kan je ze niet de baas, het wordt dan een worstelpartijtje en is de moeite niet waard.

 

 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

"  Dat wachten voor het eten is een regel en iedereen bepaald zijn eigen regels, of het nut heeft of niet.
 
Heb het wel eens gedaan, Luca laten zitten en vervolgens, durft ze helemaal niet meer naar haar bak. Zij is zo super gevoelig.
 
Heb je een hond, die je omver duwt en alles uit je hand duwt als je de voerbak klaarzet  ja dan zou ik hem zeker leren wachten.
Maar als de eigenaar het geen probleem vind, dan niet.
 
Dat bedoel ik met het zijn je eigen regels, waar jij je prettig bij voelt.
 
Voor ts lijkt het me in deze situatie niet handig, te veel gaan veranderen.
Als hij zo zijn eten krijgt, zou ik dat zo laten.  "

 Ben het helemaal metbje eens! Zou zeker nu niks gaan veranderen tot je de 2 mensen die zouden komen hebben gesproken. 

En dit is idd een dingetje wat je doet als je je er prettig bij voelt. 

 

Sadi kegelde je in het begin met bak en al omver als ze eten kreeg , dus wij hebben haar wel geleerd zitten voor ze mag eten. 

Ze doet het nu niet meer maar we hebben dat zitten er wel ingehouden 

het is geen klein hondje dat tegen je been staat maar een die haar poten op je schouders legt hahahah. 

Als zij tegen mij op springt lig ik toch echt om 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

"  Dat wachten voor het eten is een regel en iedereen bepaald zijn eigen regels, of het nut heeft of niet.
 
Heb het wel eens gedaan, Luca laten zitten en vervolgens, durft ze helemaal niet meer naar haar bak. Zij is zo super gevoelig.
 
Heb je een hond, die je omver duwt en alles uit je hand duwt als je de voerbak klaarzet  ja dan zou ik hem zeker leren wachten.
Maar als de eigenaar het geen probleem vind, dan niet.
 
Dat bedoel ik met het zijn je eigen regels, waar jij je prettig bij voelt.
 
Voor ts lijkt het me in deze situatie niet handig, te veel gaan veranderen.
Als hij zo zijn eten krijgt, zou ik dat zo laten.  "

 Ik doel vooral op het aanleren van zelfbeheersing.

honden page profiel ShibaatjeShibaatje

honden foto van Shibaatje

Beetje rare opmerking over "de man". Je moet de hond toch zelf kunnen uitlaten met of zonder man. Die opmerking zegt veel over diegene die het zo nodig vind dit naar TS te berichten. Misschien eens gaan werken aan je eigen mentale kracht ipv steunen op je man met betrekking tot je hond ;-)

ik vind het superknap hoe TS met de situatie omgaat. En heb ook het idee dat ze/je aardig goed weet waar ze mee bezig is. Je hebt al een plan van aanpak en doet waar je jezelf goed bij voelt. Deze situatie heb je zelf nooit gewild en nu heb je er mee te "dealen" en volgens mij doe je je best mogelijk om dit op een zo goed mogelijke manier op te lossen wat de uitkomst ook word.

chico76 (Gast)

Ik heb een beetje meegelezen en ik kan je een iemand aanbevelen arne pohlmeyer. Gespecialiseerd in dit soort rassen. 

Veel plaatsen hier een link van immermoed ,maar dit is een zeer stabiele en correct gefokte boerboel die echt heel erg nauwkeurig fokken en uit hele oude bloedlijnen. Deze zijn niet te vergelijken met andere BB bloedlijnen.

Hoop dat je weet dat een boerboel ook pas met 5 jaar volwassen is, dus gebeurd  er nu niks loopt het echt heel erg uit de hand. Het zijn toch honden die zelfstandig te werk gaan en zelf bepalen van hoe of wat, en dat maakt het heel gevaarlijk in jouw situatie nu.

Gewone gedragsdeskundigen kunnen je hier echt niet goed bij helpen of begeleiden...ik ben iig blij om te horen dat je wel heel goed je verantwoording neemt.

Ook zijn dit geen honden die je eventjes afleid dmv brokjes rondstrooien, wat anderen ook adviseren hier. Het zijn honden die voor een taak gefokt zijn en zijn daar serieus in.

ik zou kijken of je contact met arne op kunt nemen, en op basis van zijn expertise weet je of t verstandig is om m te laten inslapen of dat ie nog oud bij je kan worden. ik hoop echt dat t goedkomt maar het zal een lange weg zijn. 

 

honden page profiel PatPat

Allen weer bedankt voor de vele reacties.

 

Echt ik begrijp wat iedereen aangeeft ( op 1 na, wat heb ik eraan dat diegene iedere hond aankan en grof word naar medeforummers, erg jammer!)

 

Ik zit er wel een beetje doorheen. Morgen komt de therapeut en dat vind ik ergens heel fijn maar ook heel spannend! Het is toch me hond waarover ze hun oordeel geven.. Hij is wel weer 'de fout' ingegaan, niet zo dramatisch maar wel weer een teken dat hij onbetrouwbaar is. Nu was het toen ik de riem omdeed. Normaal staat hij heel rustig te wachten  tot hij vastzit en nu zat hij te grommen.. Ik dacht wat is dit nu weer? Bekijk jij het maar even! Heb hem daar gelaten en ben naar binnen gegaan. Toen ik na 5 min terugkwam zat hij netjes voor de deur te wachten en was het weer geen enkel probleem. Ik snap het niet. Ik doe altijd dezelfde handelingen. Buig niet over mij  honden heen maar zit ernaast op mijn hurken. Dit is nooit een probleem geweest.. Maar goed.

 

Morgen dus een spannende dag. Ik zal van te voren nog even een 'zen' momentje nemen, zodat de spanning van me af is voordat de vrouw komt. Ik wil hem niet in een kwaad daglicht zetten door mijn spanning.

 

Met momenten wil ik het opgeven omdat het steeds meer van me vraagt. Dan zie ik alleen nog het negatieve en geen uitweg en denk ik wat als. Maar gelukkig kan ik mijzelf hier goed voor afsluiten en me weer herpakken.

 

Ik heb een plan en daar houd ik me aan.

Mijn kinderen hebben er echt geen last van. Ze weten dat hij nu even niet zo lief is, en dan is het klaar. Ze komen niet in de ruimte waar de hond zit. Beter nog ze kwamen er al niet! Ik doe niemand tekort behalve de hond zelf misschien, maar daarom zoek ik ook naar een uitweg. 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Ontzettend respect voor je Pat! 

Nog even volhouden morgen zal je hopenlijk een handvat krijgen of iets duidelijkheid. 

Hoe laat komt de gt?

Een goed idee om vooraf even tot rust te komen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pat, verontschuldig je niet, jouw hond waar je een hoop voor doet, je hebt het niet makkelijk, je twijfelt een beetje aan alles, begrijp ik wel hoor, hoop dat je morgen wat wijzer wordt.

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

Ik zal morgen voor jou en je hond een positief kaarsje laten branden Pat.

 

Wat die ene negatieve persoon ook mag zeggen in je topic trek het je niet aan er zijn altijd mensen die denken dat ze het beter weten en grof worden als je niet doet wat ze zeggen.

 

Wens je veel succes morgen en hoop opeen goede afloop want hoop doet leven.

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

 

 Alles gewist, respect pat, sterkte, kompleet foute reactie van mij.

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

"  
is er een reden dat je anoniem reageert? "

 Dank je moderators, ik word lastig van deze anoniem.

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

"  Dank je moderators, ik word lastig van deze anoniem. "

 Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden........

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 8 van 24 12 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende forumvraag: Opdringerige hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^