Julius K9 IDC Duo Flex tuig ervaringen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SelinaSelina

honden foto van Selina

Ik denk dat de titel al genoeg zegt. Wie heeft er ervaring met Julius K9 IDC Duo Flex tuigje? Ik heb zelfs een Australian Shepherd en heb nu een normaal tuigje van hun ben daar wel heel blij mee maar die andere lijkt me ook super fijn!

honden page profiel PeterPeter

honden foto van Peter

Persoonlijk ben ik niet zo van de tuigjes, ik heb een jonge Vizsla die nog wel eens een beetje wil stuiteren en met een jachtlijn heb je in zo'n situatie toch wat meer controle.

Ik ken wel andere mensen die zo'n tuigje gebruiken en zij zweren erbij...

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Zo'n Julius K9 tuig is het enige tuig waar mijn hond zich echt prettig bij voelt. 

 

Hier gebruik ik meestal een halsband, tijdens de normale wandelingen, maar als we gaan fietsen, hardlopen, of echt lange wandelingen aan de riem, vindt ik een tuig het beste, ze kan dan wat trekken zonder dat het schadelijk is. 

 

Wel vindt ik tuigen met een band over de borst (dit tuig hierboven dus) zelf geen prettig idee omdat het kan belemmeren in beweging, maar.. mijn hond vindt m heel prettig, en daar gaat het om :) 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^