Gedoe! En nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon

honden foto van Arran & Aedon

UPDATE:

Mijn vader en broertje hebben gisteren uit het niets aangegeven dat de honden bij mijn vader mogen wonen als er meer zekerheid is over welke richting ik inga met mijn studie. K heb namelijk een studie op het oog en die is in Friesland.  Dan zou ik bij mijn moeder gaan wonen. Het is dus voor het grootse gedeelte gelukkig opgelost

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon

honden foto van Arran & Aedon

" Wat goed dat je je zo om de dieren bekommert. 
Ik las een reactie van iemand die schreef dat ze woest zou zijn als haar kind ongevraagd naar de dierenarts zou gaan. Ik zou woest worden als mijn kind zijn schouders op zou halen en de hond de zorg ontneemt die hij nodig heeft.
ik vind het gesleep met een hond op leeftijd en in slechte conditie hoe dan ook al een slecht verhaal. En als ik dan lees dat er blijkbaar bespaart wordt op de hond (liever geen da, ook niet indien nodig), dan horen de honden niet bij haar.
Ik wil niemand zijn hond afpakken, maar het klinkt alsof deze honden nu beter gebaat zijn bij een stabiele thuisplek. Heb je niemand in je omgeving die een hond tijdelijk kan opvangen en dat jij je budget gebruikt voor financiële ondersteuning? dat je vader niet wil, is zijn vrije keus. Maar is er geen opa of oma, buurvrouw, vriend, vriendin, tante, oom die je kan helpen? 
Ik hoop voor je dat je een oplossing vindt die in het belang is van de honden! Heel veel wijsheid en succes toegewenst! "

 Helaas hebben we geen opvang mogelijkheden. Maar aangezien Arran nu zijn check-up krijgt en hij verder in goede gezondheid is denk ik dat het reizen hem nog wel mee zal vallen(dit vind hij doorgaans heel prettig).

Dankjewel!

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's 3 doggies

" UPDATE:
Mijn vader en broertje hebben gisteren uit het niets aangegeven dat de honden bij mijn vader mogen wonen als er meer zekerheid is over welke richting ik inga met mijn studie. K heb namelijk een studie op het oog en die is in Friesland.  Dan zou ik bij mijn moeder gaan wonen. Het is dus voor het grootse gedeelte gelukkig opgelost "

 Nou kijk eens aan,dat is goed nieuws zeg!!!Fijn,dan kun je toch weer een beetje opgelucht adem halen.Heerlijk voor je.

honden page profiel bentebente 3 doggies

Dat is top! Ik hoop dat het zo goed gaat dan.

honden page profiel VixenVixen 3 doggies

honden foto van Vixen

Goed zeg!

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon

honden foto van Arran & Aedon

Het is inderdaad heel erg fijn om die ademruimte te hebben. Ik ben er dan ook echt ontzettend blij mee

 

Heel erg bedankt allemaal voor het advies en de steun!!!

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

Dat is nog eens goed nieuws voor je!

Hartstikke fijn, voor de honden ook.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bezorgd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^