welk vlooien middel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ester (Gast)

Hallo,   Ik heb net een nieuwe pup en ik vraag me af wat jullie zouden adviseren welk vlooien middel ik het beste kan gebruiken. Er zijn er zoveel dat ik niet weet welke ik moet kiezen en misschien hebben jullie ervaring in welke echt goed werken en welke juist niet.   Alvast heel erg bedankt!

honden page profiel Laura Willem & BoazLaura Willem & Boaz

honden foto van Laura Willem & Boaz

Heeft je pupje vlooien dan? 

 

Zo niet, zou ik helemaal niks gebruiken.. 

 

mocht je pupje wel wat vlooien hebben, probeer het eerst eens met een kammetje. Vergeet dan ook niet je huis (banken, mandjes en de auto!) te behandelen! 

 

 

honden page profiel Shiva Shiva

honden foto van Shiva

Ik gebruik het natuurlijke middel ZeckEx SpotOn van cdVet is ook geschikt voor pups.

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Wat voor ras heb je? Er zijn bepaalde rassen die een gendefect kunnen hebben waardoor ze niet tegen de chemicalien kunnen en dan zou ik zeker cdvet aanraden. (Anders ook gewoon hoor)

 

Java kreeg gewoon stronghold van de dierenarts, dat is ook gelijk ontworming. Toen kende ik CDvet nog niet. Nu in het tekenseizoen draagt ze een seresto band en buiten dat seizoen gebruik ik CDvet. 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

CDvet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Geef een pup nog even niets, ze hebben nog niet zoveel weerstand...geen vlooien dan niets gebruiken, je geeft gif ....als je toch wat wilt gebruiken kijk dan eens naar ecostyle, voor vlo en teek, geen gif...het is een spray wat je over de vacht sprayt, even inwrijven en klaar.....

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^