Allergisch... maar stapelgek op honden ????

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GeetjeGeetje

"  Houd er wel zeker rekening mee dat een middenslagje of kleine hond ook soms enorm veel kan kosten qua medische kosten of andere problemen. Ik geef zelf nu 400 euro/maand uit aan oppas omdat ons hondje erge verlatingsangst heeft. Dit is natuurlijk een redelijk extreem geval, maar het is alleen maar om duidelijk te maken dat elke hond echt veel kan kosten, dus dat je daar wel rekening mee moet houden. 

 

Wel super dat je je zo goed inleest en test voor allergie!  "

 

honden page profiel GeetjeGeetje

Dankjewel Syntara

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ja voor het trimmen moet je toch ook wat rekenen ;-).ik doe het zelf en dan valt het best mee,maar je moet dit natuurlijk allemaal nog aanschaffen.

Heb zelf een beetje de kosten proberen spreiden.

Het is ook niet omdat een hond een plukvacht heeft dat hij hypo-allergeen is. Het is echt uittesten(ook met het speeksel) ik reageer op bijna alle rassen heel sterk(jeuk en blaasjes door speeksel).maar op de lagotto/poedel/schnauzer...reageerde ik niet :-).

Goed dat je zo begaan bent met een toekomstig hondje!

honden page profiel MariskaMariska

Er zijn ook honden met minder haar waar je waarschijnlijk niet allergisch voor bent. Ee docent van mij vertelde dat ooit maar ik ben de namen van die rassen even kwijt. 

sorry, je zou dit dus even uit moeten zoeken. 

Maar ik snap je heel goed. Ik heb hooi/Stro allergie maar rijdt ook paard. Ben hier ook voor behandeld. Tja... als je iets heel graag wilt..

 

Ik hoop dat jr de juiste hond vindt! 

Mari (Gast)

Wij hebben een Goldendoodle. Verhaart echt niet, en een super karakter. Wel gekocht bij een echte fokker dus zowel moeder als vaderland gezond, goed verzorgd en behandeld en beiden raszuiver. Dat is wel belangrijk voor zekerheid om niet te verharen. Ze komen in 3 maten afhankelijk van de grootte van de vader (poedel). 

Onderschat niet het vachtonderhoud bij deze honden. Je kunt het laten doen maar dat is erg prijzig en moet vaak. Wij doen het zelf maar kost wel wat tijd en oefening. 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Depressieve hond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^