Update: HULP gezocht, wie geeft Linda nog een kans?? Linda, pup uit Oekraine, zoekt een goed huis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

" Roos die verzekering zal niks worden,een da noteert de klachten,hier staat het zelfs in Vigo zijn boekje dat Vigo hinkt.
Ook al mocht het lukken,de dag dat je,je rek.declareert wordt er navraag gedaan en als een specialist bevestigd dat dit geen recente afwijking is dan wordt niks vergoed.
 
Denies,ik ben normaal ook best hard maar ik vind dat het baasje ongehoord hard wordt aangevallen.
Aan de kant lopen rondtoeteren van als je maar zoveel geld hebt.....
Het punt is dat veel mensen uit goedheid van hart zo een diertje in huis nemen en heel vaak zijn het mensen die geen geld in overvloed hebben en inderdaad niet zulke handige keuzes maken.
Maar ik heb er wel respect voor ondanks dat ik ook meer het type van,van alles goed geregeld.
Maar zou iedereen zoals ik zijn dan zouden er weinig kneusjes een warm nestje vinden.
Ik vind het een beetje onbeschoft zoals wordt geoordeeld door jou Denies. Het leven is niet zwart wit.
 
Je hoeft er trouwens niks aan mee te betalen dat wordt ook niet van je gevraagd.
De beste stuurlui staan nog steeds aan wal.
  "

 

Volgens mij staat er nergens dat ik te gierig ben om eraan mee te doen ofzo. Daarbij heb ik ook nergens gezegd geen respect voor maxlisa te hebben. Ik heb al eerder aangegeven dat ik het erg vervelend voor haar vind. 

 

Maar ik vind dat ik ook mijn (harde) mening mag uiten over de situatie. En dat zal heus niet zijn wat zij allemaal wil horen.. maar hopelijk leert ze er iets van. 

Ik ben niet zo van alles met zijde handschoentjes aanpakken en maar lief blijven. Je hebt een fout gemaakt en dan zal je je verantwoordelijkheid moeten nemen. Zo werkt dat bij mij. En dat vind ik allemaal heel rot voor haar en ik heb al zeker 5 tips gegeven om haar te helpen. Dus ik zit haar hier ook niet express af te branden om het afbranden. Ik wijs haar op haar eigen verantwoordelijkheid, zonder eromheen te draaien.  

 

Er wordt nu te snel in de slachtoffer rol gekropen met de schuld op marianne te verhalen en uit gaan van een inzamelingsactie. Terwijl ze heel bewust zelf gekozen heeft om deze hond erbij te nemen. En ook heel bewust zelf gekozen heeft de hond te houden toen het toch niet 'ff wat spierpijn door een aanvaring met een andere hond' bleek te zijn na een maand. 

 

Het enige dat ik wil zeggen is dat zij dit zelf met haar volle verstand veroorzaakt heeft en er bewust voor gekozen heeft en dat ze nu ook zelf haar schouders eronder moet zetten om het op te lossen ipv in de schoenen van een ander schuiven. En dat zijn niet de meest rooskleurige opties waarbij je er makkelijk mee weg komt. 

 

Verder staat er ook nergens in mijn stukje of ik wel of niet voor herplaatsing ben. Dat is de keuze van de huidige eigenaar. 

 

Ik heb voor de rest ook niks tegen mensen die wel een inzamelingsactie starten. Ieder zijn eigen keuze en eigen mening. 

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik bedoel te zeggen dat een verzekering niet wil zeggen dat je geen hoge zorgkosten hebt. Want ook verzekeringen hebben uitslutingen, clausules en een eigen risico. Als je meerdere operaties en revalidatie nodig hebt kost het je nog steeds veel geld. Vaak vergoeden ze er maar eentje zeker als klachten voorkomen uit een andere klacht. Ik vind het dus kort door de bocht om te roepen dat een je met een verzekering geen zorgen over kosten hebt. Verzekeringsmaatschapijen zijn geen liefdadigheidsinstellingen. "

Nou dan heb je je niet echt in verzekeringen verdiept, dat is duidelijk..er zijn heel veel mensen die een verzekering hebben en de hond mankeert nooit wat.

Gelukkig heb ik mijn hond verzekerd, anders zou ik al blut zijn.

 

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

Is er überhaupt al een diagnose gesteld bij deze hond?

 

Dat lijkt me de eerste stap. Maar misschien heb ik eroverheen gelezen, want ik heb niet alles gelezen

honden page profiel ..

honden foto van .

" Is er überhaupt al een diagnose gesteld bij deze hond?
 
Dat lijkt me de eerste stap. Maar misschien heb ik eroverheen gelezen, want ik heb niet alles gelezen "

Voor zover ik het begrijp zijn er vermoedens en vanuit die vermoedens een doorverwijzing naar een orthopeed om een diagnose te stellen maar dat is weggegooid geld dus de orthopeed heeft er nog niet naar gekeken. 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

" Nou dan heb je je niet echt in verzekeringen verdiept, dat is duidelijk..er zijn heel veel mensen die een verzekering hebben en de hond mankeert nooit wat.
Gelukkig heb ik mijn hond verzekerd, anders zou ik al blut zijn.
  "

Zeker wel. Ik ben namelijk zelf zo'n pechvogel geweest waarbij een groot deel van de medische kosten niet gedekt werd omdat het een het gevolg was van het ander en ik maar 1 keer per kwaal mocht declareren. En ik heb gewerkt voor een verzekeringsmaatschappij dus weet wel een klein beetje hoe het werkt ;). Ik zeg ook niet dat het onverstandig is om je hond te verzekeren en geloof ook zeker dat je er geld mee kunt uitsparen. Maar het is echt niet zo dat ze alles maar klakkeloos vergoeden zeker niet bij klachten in gewrichten of botten. 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

" Zeker wel. Ik ben namelijk zelf zo'n pechvogel geweest waarbij een groot deel van de medische kosten niet gedekt werd omdat het een het gevolg was van het ander en ik maar 1 keer per kwaal mocht declareren. En ik heb gewerkt voor een verzekeringsmaatschappij dus weet wel een klein beetje hoe het werkt ;-). Ik zeg ook niet dat het onverstandig is om je hond te verzekeren en geloof ook zeker dat je er geld mee kunt uitsparen. Maar het is echt niet zo dat ze alles maar klakkeloos vergoeden zeker niet bij klachten in meerdere gewrichten of botten.  "

 

honden page profiel mariannemarianne

honden foto van marianne

Ik snap al het verschil van meningen heel goed, dit is ook allemaal door mijn hoofd gegaan de afgelopen weken. Had ik ze wel van straat moeten halen nu blijkt dat er iets is ik dat financieel niet op kan lossen. Aan de andere kant kon ik dat toen niet weten. Je laat niet twee pups op straat doodgaan omdat je bang bent dat ze misschien later een dure operatie nodig hebben. Het was geen keus of ze leven bij iemand anders of ik neem ze mee, het was een keus of ze gaan dood of ik probeer het en dan is de keus snel gemaakt.

Ik snap heel goed dat het ook mijn verantwoordelijkheid is, zeker nu ze slecht bleek te lopen vanaf het moment dat ze bij de nieuwe eigenaar was. Sowieso ben ik, ookal ben ik geen fokker, volgens de wet verplicht om de eigenaar bij te staan tot het aankoopbedrag. In dit geval was het aankoopbedrag meer een kostenvergoeding voor bloedtest en vervoer naar Nederland, maar dat maakt voor de wet niet uit, bovendien wil ik ook gewoon helpen zoveel ik kan. Ik heb er geen enkel voordeel bij een hond die ik met veel moeite en geld heb laten opgroeien uiteindelijk in Nederland te laten lijden door pijn. Natuurlijk zou ik alles doen om haar te helpen.
Ik heb al financieel geholpen en ook al een nieuwe bijdrage aangeboden, maar het is gewoon niet veel.. en in dit geval zeker niet genoeg.

Haar proberen te herplaatsen is niet het probleem van ons afschuiven, zowel van mij als van de huidige eigenaar niet, maar juist proberen het beste voor Linda te zoeken.

Op dit moment hopen we toch nog geld bij elkaar te krijgen om haar te helpen bij de huidige eigenaar. Belangrijkste is nu eerst dat ze naar een orthopeed kan voor een duidelijke diagnose.

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

kosten van een operatie is geschat op 1500,- dan komt daar revalidatie bij van maanden,
en dan nog het bezoek aan de orthopeed vooraf, consult is 98,50 (en daar zullen vast foto's nog bij komen)

maar zonder uitzicht op dat het financieel haalbaar is heeft het bezoek aan de orthopeed ook geen zin, dat gaat ook om honderden euro's en zou weggegooid geld zijn. "

er is nog geen diagnose, maar de kosten van een operatie zijn 1500 euro?

 

welke operatie dan? er is toch nog helemaal niets duidelijk, er zijn nog geen rontgenfoto's gemaakt, er is nog helemaal niets bekend over wat er aan de hand is. dus hoe kan er dan een offerte zijn voor een operatie? een patella luxatie kost niet hetzelfde als een voorste kruisband laesie of een OCD. je kunt pas een vervolgplan en dus ook een offerte maken als je weet wat er aan de hand is.

 

daarom is een bezoek aan een (goede) orthopeed juist wel zinvol hp-smile

 

verder lees ik dat er al 1000 euro is uitgegeven, maar eh... waaraan dan? of zijn er eerder al heel veel (andere) medische kosten gemaakt (buiten het orthopedische probleem)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Ik snap al het verschil van meningen heel goed, dit is ook allemaal door mijn hoofd gegaan de afgelopen weken. Had ik ze wel van straat moeten halen nu blijkt dat er iets is ik dat financieel niet op kan lossen. Aan de andere kant kon ik dat toen niet weten. Je laat niet twee pups op straat doodgaan omdat je bang bent dat ze misschien later een dure operatie nodig hebben. Het was geen keus of ze leven bij iemand anders of ik neem ze mee, het was een keus of ze gaan dood of ik probeer het en dan is de keus snel gemaakt.

Ik snap heel goed dat het ook mijn verantwoordelijkheid is, zeker nu ze slecht bleek te lopen vanaf het moment dat ze bij de nieuwe eigenaar was. Sowieso ben ik, ookal ben ik geen fokker, volgens de wet verplicht om de eigenaar bij te staan tot het aankoopbedrag. In dit geval was het aankoopbedrag meer een kostenvergoeding voor bloedtest en vervoer naar Nederland, maar dat maakt voor de wet niet uit, bovendien wil ik ook gewoon helpen zoveel ik kan. Ik heb er geen enkel voordeel bij een hond die ik met veel moeite en geld heb laten opgroeien uiteindelijk in Nederland te laten lijden door pijn. Natuurlijk zou ik alles doen om haar te helpen.
Ik heb al financieel geholpen en ook al een nieuwe bijdrage aangeboden, maar het is gewoon niet veel.. en in dit geval zeker niet genoeg.

Haar proberen te herplaatsen is niet het probleem van ons afschuiven, zowel van mij als van de huidige eigenaar niet, maar juist proberen het beste voor Linda te zoeken.

Op dit moment hopen we toch nog geld bij elkaar te krijgen om haar te helpen bij de huidige eigenaar. Belangrijkste is nu eerst dat ze naar een orthopeed kan voor een duidelijke diagnose. "

iedereen met een hart zou die pups geholpen hebben, het is ook helemaal niet zeker dat de problemen iets te maken hebben met een slechte start. Je hebt alles goed gedaan en meer dan dat, ga daar niet aan twijfelen.

 

Ik zou idd toch eerst maar een diagnose laten stellen, dan is er meer duidelijkheid en kan er een plan van aanpak gemaakt worden. 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Is dit wat?

http://www.quidemcarus.nl/

Misschien dat je kan informeren of ze wat voor je/jullie kunnen betekenen...

 

Daarnaast vond ik de opmerking eerder in het topic ook wel raadzaam, als je eenmaal weet wat je hond nou exact heeft om dan eens in duitsland te kijken. Wie weet is het daar wel betaalbaar.

 

honden page profiel mariannemarianne

honden foto van marianne

" Is dit wat?

http://www.quidemcarus.nl/

Misschien dat je kan informeren of ze wat voor je/jullie kunnen betekenen...

 

Daarnaast vond ik de opmerking eerder in het topic ook wel raadzaam, als je eenmaal weet wat je hond nou exact heeft om dan eens in duitsland te kijken. Wie weet is het daar wel betaalbaar.

  "

 



Dank je, daar hebben we inderdaad geïnformeerd. Nog geen reactie. En Duitsland is inderdaad ook nog een optie, moeten we alleen kijken of de reiskosten niet te gek zijn.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Ik snap al het verschil van meningen heel goed, dit is ook allemaal door mijn hoofd gegaan de afgelopen weken. Had ik ze wel van straat moeten halen nu blijkt dat er iets is ik dat financieel niet op kan lossen. Aan de andere kant kon ik dat toen niet weten. Je laat niet twee pups op straat doodgaan omdat je bang bent dat ze misschien later een dure operatie nodig hebben. Het was geen keus of ze leven bij iemand anders of ik neem ze mee, het was een keus of ze gaan dood of ik probeer het en dan is de keus snel gemaakt.

Ik snap heel goed dat het ook mijn verantwoordelijkheid is, zeker nu ze slecht bleek te lopen vanaf het moment dat ze bij de nieuwe eigenaar was. Sowieso ben ik, ookal ben ik geen fokker, volgens de wet verplicht om de eigenaar bij te staan tot het aankoopbedrag. In dit geval was het aankoopbedrag meer een kostenvergoeding voor bloedtest en vervoer naar Nederland, maar dat maakt voor de wet niet uit, bovendien wil ik ook gewoon helpen zoveel ik kan. Ik heb er geen enkel voordeel bij een hond die ik met veel moeite en geld heb laten opgroeien uiteindelijk in Nederland te laten lijden door pijn. Natuurlijk zou ik alles doen om haar te helpen.
Ik heb al financieel geholpen en ook al een nieuwe bijdrage aangeboden, maar het is gewoon niet veel.. en in dit geval zeker niet genoeg.

Haar proberen te herplaatsen is niet het probleem van ons afschuiven, zowel van mij als van de huidige eigenaar niet, maar juist proberen het beste voor Linda te zoeken.

Op dit moment hopen we toch nog geld bij elkaar te krijgen om haar te helpen bij de huidige eigenaar. Belangrijkste is nu eerst dat ze naar een orthopeed kan voor een duidelijke diagnose. "

 

Geen idee of dit op mij slaat maar ik had het tegen de HUIDIGE eigenaar. 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

En idd ik had hetzelfde gedaan als jij, ik liet die pups ook echt niet liggen!

 

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Zeker wel. Ik ben namelijk zelf zo'n pechvogel geweest waarbij een groot deel van de medische kosten niet gedekt werd omdat het een het gevolg was van het ander en ik maar 1 keer per kwaal mocht declareren. En ik heb gewerkt voor een verzekeringsmaatschappij dus weet wel een klein beetje hoe het werkt ;-). Ik zeg ook niet dat het onverstandig is om je hond te verzekeren en geloof ook zeker dat je er geld mee kunt uitsparen. Maar het is echt niet zo dat ze alles maar klakkeloos vergoeden zeker niet bij klachten in gewrichten of botten.  "

Tja het hangt natuurlijk ook van de verzekering af, Faro heeft een darmprobleem en krijgt toch vergoed, en dan krijg je weer dit en dan weer dat, dus wij hebben helemaal geen probleem daar mee, en als Faro geopereerd zou worden dan krijgen we alles vergoed, ik weet niet of fysio in het pakket zit, maar ik had ook een hoger pakket moeten nemen, zoveel duurder is dat niet.

Elke verzekering is anders, achteraf had ik een andere verzekering moeten geven want die vergoed ook kruiden, acupuntuur word zelfs vergoed, niet 100 % maar het scheelt wel allemaal, zo kunnen wij zonder zorgen Faro toch de beste zorg geven, anders hadden we dat niet gered, dan had hij geen acupuntuur gehad, terwijl hij er zoveel aan heeft.

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

Een brace is ook geen optie denk ik. 

De labrador van mijn ouders had voor de 2de keer een gescheurde kruisband. Eerst links en paar maanden erna rechts.

De 1ste operatie verliep heel goed. Toen ze de 2de x onder narcose ging sloeg het hart op hol en zijn ze 1,5 uur bezig geweest om dit weer in orde te krijgen.

 

Mijn ouders en de dierenarts besloten toen om niet meer te opereren uit angst voor het hart. We hebben toen een brace laten aanmeten waarvan de kosten 750,00 euro waren.

 

Na een paar maanden geen verbetering helaas. Toen toch maar besloten om te opereren met aangepaste narcose en dit is gelukkig goed gegaan.

 

Dus en een brace is duur, het is de vraag of het werkt, en ze moeten om de paar jaar vervangen worden.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Een brace is ook geen optie denk ik. 
De labrador van mijn ouders had voor de 2de keer een gescheurde kruisband. Eerst links en paar maanden erna rechts.
De 1ste operatie verliep heel goed. Toen ze de 2de x onder narcose ging sloeg het hart op hol en zijn ze 1,5 uur bezig geweest om dit weer in orde te krijgen.
 
Mijn ouders en de dierenarts besloten toen om niet meer te opereren uit angst voor het hart. We hebben toen een brace laten aanmeten waarvan de kosten 750,00 euro waren.
 
Na een paar maanden geen verbetering helaas. Toen toch maar besloten om te opereren met aangepaste narcose en dit is gelukkig goed gegaan.
 
Dus en een brace is duur, het is de vraag of het werkt, en ze moeten om de paar jaar vervangen worden. "

Ik vind dit een beetje appels met peren vergelijken

elk geval is anders...de labrador had dus echt ernstig letsel en is  een hond met zware bouw...dat is  enorm verschil

met hond in de groei met een loszittend knieschijfje wat misschien met wat extra  hulp nog op orde komt...

Wel fijn dat het met de labrador goed is gegaan met de operatie

honden foto van Vera met Diesel+, Fenna en Noa

" Ik vind dit een beetje appels met peren vergelijken
elk geval is anders...de labrador had dus echt ernstig letsel en is  een hond met zware bouw...dat is  enorm verschil
met hond in de groei met een loszittend knieschijfje wat misschien met wat extra  hulp nog op orde komt...
Wel fijn dat het met de labrador goed is gegaan met de operatie "

Ik bedoelde dit absoluut niet als vergelijking. Excuus als het zo overkomt. 

Ik wilde alleen aangeven dat een aangemeten brace per knie ongeveer 750,00 euro kost en dus ook zeker niet goedkoop is.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Ik bedoelde dit absoluut niet als vergelijking. Excuus als het zo overkomt. 
Ik wilde alleen aangeven dat een aangemeten brace per knie ongeveer 750,00 euro kost en dus ook zeker niet goedkoop is. "

Ik snap wat je bedoelt, dan heb je nog de kans dat de hond geopereerd moet worden,wordt

alleen maar duurder op deze manier.

Dan beter ineens doorpakken als de orthopeed aangeeft wat er moet gebeuren , of het 

haalbaar is en wat de prognose is voor de toekomst.

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Hoi Marianne,

Als ik jullie was dan zou ik goed overal informatie inwinnen.

Allereerst inderdaad toch naar de orthopeed.

Dan weten jullie zeker dat wat het is.

Met foto´s is er meer duidelijk maar wel handig ivm behandelplan en hoe de kosten dan uitvallen.

Voorbeeld kosten foto's maken grote zware hond.

(om een idee te geven)

Hier vandaag naar de Dieren arts geweest ivm kreupelheid.

Consult                        37,00   (gisteren en vandaag geweest)

Sedatie                        25,00   (zware hond gaat op gewicht, linda is maar 15,kg)

Prik wakker worden       21,00   (zware hond 59kg,Linda is maar 15 kg)

1e foto(exl consult en    84,00 (weet niet of foto zelf met gewicht te maken hebben!!)

Sedatie zie boven kosten)

3 meer plaat                 72,00  3 foto's  extra dus in totaal 4 foto's!!

Bij onze grote zware hond 2 foto's per kant genomen!!

 

Kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de dieren arts waar jullie evt voor zouden kiezen.

Voor een deel zijn deze kosten afhankelijk van het gewicht van de hond.

 

(misschien is de prik om wakker te worden ook een stuk goedkoper maar die van ons bleef lekker door slapen dus had een extra prik nodig om wakker te worden lag daar heerlijk te snurken!!!)

 

Ik heb gevraagd wat bij onze dieren arts een complete kruisband operatie zou kosten voor een hond van 15 kg.

Dit zou op 900,00 euro uit komen 1 kant.

ergens las ik volgens mij 2000,00 evt schatting?

maar zie kosten foto's foto's(sedatie kleine hond ed) en bv de operatie  kruisband zal een stuk lager kunnen zijn......

Ik hoop echt dat jullie mensen kunnen vinden die willen helpen of een stichting.

Of helaas voor Linda toch herplaatsen bij iemand die deze kosten kan betalen..

 

Dit onderwerp is bedoeld op met spoed linda te helpen wat ze echt verdient vind ik!!!

 

maar toch  even off topic.

Onze honden zijn aanvullend verzekerd en ondanks diverse behandelingen en grote medische ingrepen nooit problemen 

met niet(!!) uit betalen gehad.

Ik zou nooit meer onze honden niet verzekeren!!!

Vandaag een(onverwachte) rekening van 280,00 euro(incl pijnstilling) ivm kreupelheid  maar hoef uiteindelijk maar 56,00 euro te betalen!!

Dus ben juist erg blij dat het bestaat.

Buiten dat is het handig om een spaarpotje evt te hebben voor de 19 % die je wel moet betalen. 

 

Succes!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

" Ik snap al het verschil van meningen heel goed, dit is ook allemaal door mijn hoofd gegaan de afgelopen weken. Had ik ze wel van straat moeten halen nu blijkt dat er iets is ik dat financieel niet op kan lossen. Aan de andere kant kon ik dat toen niet weten. Je laat niet twee pups op straat doodgaan omdat je bang bent dat ze misschien later een dure operatie nodig hebben. Het was geen keus of ze leven bij iemand anders of ik neem ze mee, het was een keus of ze gaan dood of ik probeer het en dan is de keus snel gemaakt.


Hoi Marianne,

Ik heb dit stukje boven uit jou verhaal gehaald!!!

Je hebt ondanks je werk ed je zo ontzettend ingespannen om de ze 2 moederloze pups van twee weken

op te laten groeien tot 2 prachtige en lieve honden!!!! 

De keus is snel gemaakt om die hummeltjes te redden!!

Dat heb je buiten gewoon super gedaan.

En nu weer op de bres voor linda dat siert je enorm!!!

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik bedoelde dit absoluut niet als vergelijking. Excuus als het zo overkomt. 
Ik wilde alleen aangeven dat een aangemeten brace per knie ongeveer 750,00 euro kost en dus ook zeker niet goedkoop is. "

Ohh hihi dan had ik het verkeerd begrepen..sorry

 

ja  ik snap wat je bedoeld hp-smile

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik snap al het verschil van meningen heel goed, dit is ook allemaal door mijn hoofd gegaan de afgelopen weken. Had ik ze wel van straat moeten halen nu blijkt dat er iets is ik dat financieel niet op kan lossen. Aan de andere kant kon ik dat toen niet weten. Je laat niet twee pups op straat doodgaan omdat je bang bent dat ze misschien later een dure operatie nodig hebben. Het was geen keus of ze leven bij iemand anders of ik neem ze mee, het was een keus of ze gaan dood of ik probeer het en dan is de keus snel gemaakt.

Ik snap heel goed dat het ook mijn verantwoordelijkheid is, zeker nu ze slecht bleek te lopen vanaf het moment dat ze bij de nieuwe eigenaar was. Sowieso ben ik, ookal ben ik geen fokker, volgens de wet verplicht om de eigenaar bij te staan tot het aankoopbedrag. In dit geval was het aankoopbedrag meer een kostenvergoeding voor bloedtest en vervoer naar Nederland, maar dat maakt voor de wet niet uit, bovendien wil ik ook gewoon helpen zoveel ik kan. Ik heb er geen enkel voordeel bij een hond die ik met veel moeite en geld heb laten opgroeien uiteindelijk in Nederland te laten lijden door pijn. Natuurlijk zou ik alles doen om haar te helpen.
Ik heb al financieel geholpen en ook al een nieuwe bijdrage aangeboden, maar het is gewoon niet veel.. en in dit geval zeker niet genoeg.

Haar proberen te herplaatsen is niet het probleem van ons afschuiven, zowel van mij als van de huidige eigenaar niet, maar juist proberen het beste voor Linda te zoeken.

Op dit moment hopen we toch nog geld bij elkaar te krijgen om haar te helpen bij de huidige eigenaar. Belangrijkste is nu eerst dat ze naar een orthopeed kan voor een duidelijke diagnose. "

Je hebt het gewoon super gedaan voor beide

en tja dit kon je toch ook niet voorzien..

Ik vind niet dat het jou verantwoording is maar van de huidige eigenaar ivm jij het niet wist.

Desondanks laat je wederom je betrokken kant zien en help je meezoeken naar  mogelijkheden

Tuurlijk is het vervelend voor het baasje wat haar liefdevol opnam dat er nu kosten zijn...maar dat risico heb je met elk levend wezen wat je in huis neemt helaas.

Het hoeft niet het einde van de wereld te betekenen..het is gewoon schrikken en balen

 Dan stap voor stap

eerst maar kijken wat de kosten voor orthopedisch consult zijn en  dan financieel daar naartoe werken

hopelijk valt de kwaal mee..en kan iedereen weer rustig ademhalen 

Baasje kan ook vragen om betaalregeling evt

honden page profiel mariannemarianne

honden foto van marianne

Dank jullie wel allemaal.

Even een kort bericht, want ik moet zo weg. Ik heb een geweldig aanbod gekregen van iemand die anoniem wil blijven. Maar met de hulp van diegene kunnen we in ieder geval een goed orthopedisch onderzoek laten doen. Waar we heel blij mee zijn!

Half april zou ik al een weekje naar Nederland komen en dan kunnen we samen naar een orthopeed. Daarna kijken we verder. Op dit moment is er geen directe spoed, lijdt Linda niet en kunnen we dus tot dan wachten zodat we samen kunnen gaan en samen een plan kunnen maken wat daarna.

honden page profiel mariannemarianne

honden foto van marianne

"  

Geen idee of dit op mij slaat maar ik had het tegen de HUIDIGE eigenaar.  "

 



Nee hoor, dat was geen reactie op jou

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Dank jullie wel allemaal.

Even een kort bericht, want ik moet zo weg. Ik heb een geweldig aanbod gekregen van iemand die anoniem wil blijven. Maar met de hulp van diegene kunnen we in ieder geval een goed orthopedisch onderzoek laten doen. Waar we heel blij mee zijn!

Half april zou ik al een weekje naar Nederland komen en dan kunnen we samen naar een orthopeed. Daarna kijken we verder. Op dit moment is er geen directe spoed, lijdt Linda niet en kunnen we dus tot dan wachten zodat we samen kunnen gaan en samen een plan kunnen maken wat daarna. "

wauw dat is zeker een geweldig aanbod!!hp-thumbsup

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Dank jullie wel allemaal.

Even een kort bericht, want ik moet zo weg. Ik heb een geweldig aanbod gekregen van iemand die anoniem wil blijven. Maar met de hulp van diegene kunnen we in ieder geval een goed orthopedisch onderzoek laten doen. Waar we heel blij mee zijn!

Half april zou ik al een weekje naar Nederland komen en dan kunnen we samen naar een orthopeed. Daarna kijken we verder. Op dit moment is er geen directe spoed, lijdt Linda niet en kunnen we dus tot dan wachten zodat we samen kunnen gaan en samen een plan kunnen maken wat daarna. "

Wat fijn zeg!hp-thumbsup 

en wat een ongelofelijk lief aanbod  van die persoon hp-heart

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

" Dank jullie wel allemaal.

Even een kort bericht, want ik moet zo weg. Ik heb een geweldig aanbod gekregen van iemand die anoniem wil blijven. Maar met de hulp van diegene kunnen we in ieder geval een goed orthopedisch onderzoek laten doen. Waar we heel blij mee zijn!

Half april zou ik al een weekje naar Nederland komen en dan kunnen we samen naar een orthopeed. Daarna kijken we verder. Op dit moment is er geen directe spoed, lijdt Linda niet en kunnen we dus tot dan wachten zodat we samen kunnen gaan en samen een plan kunnen maken wat daarna. "
 

Hoi Marianne,

Wat een super bericht!!!

Ik ben zo blij voor jullie dat jullie nu in ieder geval Linda kunnen laten onderzoeken.

Dit geeft voor jullie heel veel duidelijkheid.

Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt.

En voor de diegene met de anonieme gift.

Chapeau,echt geweldig,Super enz enz!!!!!hp-shinyhp-shinyhp-shinyhp-thumbsup

Als de gulle anonieme gever toevallig hier op de site zit...

Een dikke knuffel van onze bruine beren!!

Ben zo blij voor jullie en natuurlijk voor Linda!!!!

Zo jong en een vol leven nog voor haar.

Dit verdient ze echt.

 

 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Als je niets verwacht en plots meld iemand zich.

Je verwacht het niet en dan ineens..hulp.

Wat een lieve mensen bestaan er tochhp-thumbsup

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik ben benieuwd hoe het nu met Linda is?

honden page profiel BaileyBailey

honden foto van Bailey

Upje

Hoi Marianne,

Ik ben ook erg benieuwd hoe het nu gaat?

Hoop dat je ons een update kunt geven.

pagina 6 van 7 12 3 4 5 67
Volgende forumvraag: Warm nestje gezocht voor laika
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^