Bench weghalen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Heman lag altijd in zijn bench, zonder problemen, maar sinds een maand of zo, toen het hete weer begon hebben we m uit de bench gelaten zodat hij op de tegels kan liggen en gewoon lekker rond kan lopen. Was even wennen voor m maar gaat heel goed. Hij ligt ook niet meer in de bench, maar drinkt er wel en zijn laatste koekje voor de nacht gooi ik nog steeds in de bench, zo is hij het gewend. Maar nu wil ik de bench eigenlijk weghalen. Zou ik dat gewoon doen of nog een poosje laten staan? Puur voor zijn gemoedsrust of zo.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Zet een mand ernaast, gooi daar vanaf nu het koekje in en haal dan na een week de bench weg. 

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Heb je een bodem in de bench die je er uit kan halen? 

Die zou je op de zelfde plaats kunnen leggen. 

Of gewoon helemaal weg als je hond er haast niet meer in gaat. 

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

Gewoon opruimen.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Bedankt voor de antwoorden. Ik haal morgen een mandje er bij en die zet ik op de plaats van de bench. Dan heeft hij 2 mandjes in de woonkamer en kan hij gaan liggen waar hij wil. Denk dat dat wel goed gaat.

honden page profiel VixenVixen

honden foto van Vixen

Is er een reden dat je de bench weg wilt hebben? Onze hond vond het een heerlijk huisje. Hij stond in de gang en dus niet in de weg. We hebben hem nog jaren gehouden zonder dat het deurtje ooit dicht ging. Hij had een mand in de kamer en de bench in de gang. Hij kon zelf kiezen, en koos echt heel vaak voor de bench. Gewoon een fijne en rustige plek voor hem.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" Is er een reden dat je de bench weg wilt hebben? Onze hond vond het een heerlijk huisje. Hij stond in de gang en dus niet in de weg. We hebben hem nog jaren gehouden zonder dat het deurtje ooit dicht ging. Hij had een mand in de kamer en de bench in de gang. Hij kon zelf kiezen, en koos echt heel vaak voor de bench. Gewoon een fijne en rustige plek voor hem. "

 De reden is dat hij er echt niet meer in gaat liggen, maar altijd voor zijn mandje kiest. Wil dus nog zo'n mandje kopen zodat hij op 2 plaatsen kan liggen.

Volgende forumvraag: Onze katten en een jacht hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^