Artrose?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Hoi allemaal! Morgen ga ik met Nova naar de dierenarts. Ik ben bang dat ze artrose heeft:-(

Ongeveer 2 maandjes geleden lag ze op de bank toen ik niet thuis was. Ik zag dr liggen door t raam toen k aankwam.Ze leunde als het ware met haar poot over de rugleuning. Ze wilde van de bank af toen ik aankwam en bleef hangen. Een grote gilpartij echt zielig.

 

Ze liep toen even mank, uurtje misschien en verder leek er niks aan de hand. 

 

Echter loopt ze, achteraf gezien, sinds die tijd steeds vaker mank na het slapen. Wij dachten steeds, ze zal wel spierpijn hebben ( ze rent dagelijks flink op de losloopstrook) en hebben nooit meer stil gestaan bij die dag dat ze bleef hangen. Maar nu schrok ik gister enorm! Ze stond met veel moeite op en liep vreselijk mank. Met aanrakingen aan haar poten geeft ze geen pijn aan. Ze is heel vrolijk nog alleen ze slaapt veel meer de laatste tijd.  

 

Ik ben gaan nadenken en rot de conclusie gekomen dat ze voor het hang incident, hier nooit geen last van had en dat al deze klachten van daarna komen. Ik voel me echt schuldig.  Ze is pas 4. Ik hoop dat het wat anders is..  Morgen gaan we, misschien iemand die dit herkent? Ik heb haar gefilmd vanmorgen voor het wandelen, ze liep wel wat mank maar niet schokkend.. En na de wandeling  ( aan de riem) nadat ze even geslapen heeft.. dat is on te huilen.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Sorry kan je niet helpen misschien toch eens da gaan hopelijk niks erg veel beterschap 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heel goed dat je het laat nakijken....fotoos zullen er zeker gemaakt worden, hoop dat hetmee zal vallen.

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Ja ik vind het heel erg als ze het heeft.. zeker omdat zij zo jong is nog. Maar zou niet weten wat het anders kan zijn..

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ze kan t ontwricht hebben doordat ze bleef hangen. T kan ook hd of pl zijn.  Gewoon snel naar de da!

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Artrose is gewrichtsslijtage, dus als er zo'n plotselinge verandering is opgetreden, dan lijkt het me eigenlijk geen artrose. Het is niet iets dat binnen 2 maanden van 0 naar 'heel erg duidelijk te zien' gaat; dat gaat een stuk geleidelijker.

 

Goed dat je naar de DA gaat, want misschien is er tijdens de glijpartij toch iets verkeerd gegaan waardoor ze nu nog steeds pijn heeft. Succes bij de DA en beterschap voor Nova 

honden page profiel WeylynWeylyn 3 doggies

honden foto van Weylyn

upje om die spam berichten naar beneden te werken 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Succes by da 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat zei de dierenarts?

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Wilde net gaan typen hahaha. Ze heeft nu voor twee weken novacam gekregen. Als het dan na twee weken weg is is het Goed s. Als het niet weg is maar wel verbetert is ord het verlengd naar 6 weken. Als het dan niet over is een foto. En als het na de eerste twee weken niet verbeterd is dan een foto ook. De dierenarts denkt aan beschadigde spieren/ pezen bij haar elleboog. En in het ergste geval schade aan het gewricht zelf. Dus ik duim!!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ok even afwachten dan! Sterkte hoor, ik hoop dat t snel verbetert, maar ook met pezen/spieren kan t lang duren.

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Wilde net gaan typen hahaha. Ze heeft nu voor twee weken novacam gekregen. Als het dan na twee weken weg is is het Goed s. Als het niet weg is maar wel verbetert is ord het verlengd naar 6 weken. Als het dan niet over is een foto. En als het na de eerste twee weken niet verbeterd is dan een foto ook. De dierenarts denkt aan beschadigde spieren/ pezen bij haar elleboog. En in het ergste geval schade aan het gewricht zelf. Dus ik duim!! "

 Hopelijk rap beterschap 

Volgende forumvraag: Kristallen in blaas en urineleider
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^