Puppyren (blauw, plastic, 90×90×60) te koop VERKOCHT

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Hoi! 

 

Voor pup Cody dacht ik slim te zijn en ipv een bench een puppyren te kopen. Ben zelf geen benchfan en vond het een prettig idee dat Cody toch veilig apart kon zitten de eerste periode. Fijn dat hij niet rammelt zoals een bench en vrolijk kleurtje uitgezocht maar het is en niet nodig en Cody vindt apart zitten helemaal niks.  

 

Dus bij deze een puppyren bestaande uit vier panelen, die je aan elkaar vast maakt dmv stokken. De stokken kan je eventueel ook in gras pinnen. Je kan hem in een vierkant zetten maar dus buiten ook een muurtje van maken. 

 

Nieuwprijs was €50,- bij Tims. Vraagprijs is €27,50 exclusief verzenden (helaas 10  cm te breed voor verzenden van 6,95 dus verzenden is €12,71 of gokken op een makkelijke medewerker bij het postkantoor) of in Soest op te halen. Eventueel zou Amersfoort CS in overleg ook kunnen. 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Hij is gereserveerd! 

Edit: en verkocht 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^